Şimdi Ara

Askerlik başvurusunu 21 ağustosta yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

köydeydim ve sistemdeki sıkıntıdan dolayı askerlik başvurusunu 21 ağustos günü yapabildim. bu kasımda askere gitmek istiyorum çıkar mı sizce daha belli olmadı e devlet üzerinden de göremiyorum

• Cevap lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım celbini kacirdin yoklama ve muayene işlemleri tamamlanmasj için 20 Ağustos son gündü Şubat da gidersin artık bende Kasım da gidiyorum ordan biliyorum tarihi

• quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

Kasım celbini kacirdin yoklama ve muayene işlemleri tamamlanmasj için 20 Ağustos son gündü Şubat da gidersin artık bende Kasım da gidiyorum ordan biliyorum tarihi
    ama 31 ağustos son tarih diyorlardı ben sonradan gördüm 20 ağustosu sonradan mı çıktı bu tarih :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypterografi

ama 31 ağustos son tarih diyorlardı ben sonradan gördüm 20 ağustosu sonradan mı çıktı bu tarih :/

Alıntıları Göster
    Durum şöyle 20 Ağustos a kadar yoklaman ve muayene olmadiysan daha önce bu işlemleri tamamlayıp 31 Ağustos a kadar tercih yapman gerekiyor tercih dediğim yedek subaylik seçimi ama önceden tecil için yoklama yaptırıp muayene olduysan yine 31 Ağustos a kadar zamanın oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: byhackermstf

Durum şöyle 20 Ağustos a kadar yoklaman ve muayene olmadiysan daha önce bu işlemleri tamamlayıp 31 Ağustos a kadar tercih yapman gerekiyor tercih dediğim yedek subaylik seçimi ama önceden tecil için yoklama yaptırıp muayene olduysan yine 31 Ağustos a kadar zamanın oluyor

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim, muayeneyi 21 ağustosta oldum bende sevinmiştim kasımda giderim diye şubata kadar beklemek istemiyorum hiç ama elden bişey gelmez :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypterografi

teşekkür ederim, muayeneyi 21 ağustosta oldum bende sevinmiştim kasımda giderim diye şubata kadar beklemek istemiyorum hiç ama elden bişey gelmez :(

Alıntıları Göster
    Maalesef öyle Şubat da gidersin artık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.