Bildirim
Askerlik başvurusunu 21 ağustosta yaptım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Cevap lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kasım celbini kacirdin yoklama ve muayene işlemleri tamamlanmasj için 20 Ağustos son gündü Şubat da gidersin artık bende Kasım da gidiyorum ordan biliyorum tarihi
ama 31 ağustos son tarih diyorlardı ben sonradan gördüm 20 ağustosu sonradan mı çıktı bu tarih :/quote:
Orijinalden alıntı: byhackermstf
Kasım celbini kacirdin yoklama ve muayene işlemleri tamamlanmasj için 20 Ağustos son gündü Şubat da gidersin artık bende Kasım da gidiyorum ordan biliyorum tarihi -
Durum şöyle 20 Ağustos a kadar yoklaman ve muayene olmadiysan daha önce bu işlemleri tamamlayıp 31 Ağustos a kadar tercih yapman gerekiyor tercih dediğim yedek subaylik seçimi ama önceden tecil için yoklama yaptırıp muayene olduysan yine 31 Ağustos a kadar zamanın oluyorquote:
Orijinalden alıntı: crypterografi
ama 31 ağustos son tarih diyorlardı ben sonradan gördüm 20 ağustosu sonradan mı çıktı bu tarih :/
Alıntıları Göster
teşekkür ederim, muayeneyi 21 ağustosta oldum bende sevinmiştim kasımda giderim diye şubata kadar beklemek istemiyorum hiç ama elden bişey gelmez :(quote:
Orijinalden alıntı: byhackermstf
Durum şöyle 20 Ağustos a kadar yoklaman ve muayene olmadiysan daha önce bu işlemleri tamamlayıp 31 Ağustos a kadar tercih yapman gerekiyor tercih dediğim yedek subaylik seçimi ama önceden tecil için yoklama yaptırıp muayene olduysan yine 31 Ağustos a kadar zamanın oluyor
Alıntıları Göster -
Maalesef öyle Şubat da gidersin artıkquote:
Orijinalden alıntı: crypterografi
teşekkür ederim, muayeneyi 21 ağustosta oldum bende sevinmiştim kasımda giderim diye şubata kadar beklemek istemiyorum hiç ama elden bişey gelmez :(
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X