Şimdi Ara

askerlik anısı anlatır mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askerliğini yapıp gelmiş arkadaşlar. Özellikle komutanlarınızla yaşadığınız komik veya tuhaf anılar varsa anlatabilirsiniz, güzel oluyor bu anıları dinlemek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ha deyince akla gelmiyor ki... Hele başlasınlar ucundan okudukça aklıma gelir elbet..
  • Hiç arkadaşını şehit veren var mı gözleri önünde? Biraz yürek yakacak soru sordum ama merak ediyorum
  • Bi gun cavus geldi tokatladi gitti

• Yazmaya kalksak sabah olur. Müsait zamanda şöyle konu denk gelmez.

Ben 15 ay yapıp geldikten bir kaç ay sonra 12 aya düşmüştü, onu hiç unutmam.

• Csb değil.. Nöbetteyiz 01.00-03.00 mü ne öyle bişeyler kışlanın en ücra ve en kötü nöbet yerindeyiz benim askerlik yaptığım yerde de bu cin peri muhabbetleri çok dönerdi (ki vardı yani bende inanmazdım) neyse bi akşam bu cin peri muhabbetine bi çocuk kriz gibi bişey geçirdi erken saatlerde, bizde gece dediğim nöbete gittik.. Ortalık zifiri karanlık ay ışığından yararlanıyoruz düşün, ayak sesi duyuyoruz komutan geldi sanıyoruz ama gelen giden yok.. Yanımda ki çocuk uzun dönem iyice korktu abi napcaz falan diyo bende inceden tırsıyorum ama çaktırmamaya çalışıyorum yok bişey falan diyorum, bir oldu iki oldu derken en son yine duyduk ayak sesi bu sefer bağırdım 'senin ananı.....' diye girdim karşıdan ses 'LAAAĞĞĞNNNNNNNNNNN' arkası sayılı küfür... Komutanmış son duyduğumuz ses, anlatana kadar neler çektim bilemezsin
  • Bir tane de ben anlatayim.
    Gitmedim daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askerde nasıl denizci olunur?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emregb87

Csb değil.. Nöbetteyiz 01.00-03.00 mü ne öyle bişeyler kışlanın en ücra ve en kötü nöbet yerindeyiz benim askerlik yaptığım yerde de bu cin peri muhabbetleri çok dönerdi (ki vardı yani bende inanmazdım) neyse bi akşam bu cin peri muhabbetine bi çocuk kriz gibi bişey geçirdi erken saatlerde, bizde gece dediğim nöbete gittik.. Ortalık zifiri karanlık ay ışığından yararlanıyoruz düşün, ayak sesi duyuyoruz komutan geldi sanıyoruz ama gelen giden yok.. Yanımda ki çocuk uzun dönem iyice korktu abi napcaz falan diyo bende inceden tırsıyorum ama çaktırmamaya çalışıyorum yok bişey falan diyorum, bir oldu iki oldu derken en son yine duyduk ayak sesi bu sefer bağırdım 'senin ananı.....' diye girdim karşıdan ses 'LAAAĞĞĞNNNNNNNNNNN' arkası sayılı küfür... Komutanmış son duyduğumuz ses, anlatana kadar neler çektim bilemezsin

Bizde de bir astsubay vardı gecenin 2 si sürünerek nöbet kulübelerini basıyordu.

• NEVERseeYOU kullanıcısına yanıt
    Doğrudur valla pusu atarak devirye atan subaylar vardı :)
  • gitmedim, gidince hatırlatın editlerim. nerden baksanız 3 yılı var hadi aeo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.