Şimdi Ara

Askerliği özledim...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne güzel şafak karalıyorduk nöbette kasaturayla.
    Ranza altına şiir yazardık..
    Akşam nöbet bitince arkadaşlarla beraber sohbet ederdik.
    Facebook denen meret hastalık yoktu en azından.
    Lig tv maçları izlerdik...
    Salı günü sinema olurdu..

Hele sabah 6-9 nöbetleri yok mu. En sevdiğim nöbet 6-9..
    Gece nöbetlerine de alışmıştım bi an itiraz etmezdim yataktan hemen fırlardım silahı alır doldur boşalta...
    Sivil hayata geçince kalite düştü zamanı tutamıyoruz boşa savuruyoruz.
    Yemekler filan ortam güzeldi şanslıydık. Uzmanlar filan hepsi de iyi insanlardı.
    Kaç tane tertip görüp, kaç tane kısa dönem gönderdik be.. 89/4, 90/1, 90/2, 90/3, 91/1, 91/2, 91/3, 91/4.. 337kd, 338kd, 339kd,340kd..

90-4 İzmir-Güzelyalı

Bu ne yaman çelişki anne..
    Bir annemi özlerdim hep arardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 4 Ekim 2013; 23:18:25 >

• lig tv yi bırak televizyon izleyemiyorduk, ne zaman görev kitleyecekler endişesiyle, sürekli eğitim ve spor yapardık Allah'a şükür merkezde nöbeti kaldırdılar görev bölüklerinden taburda rahattık. üst bölgeleri intikalleri haricinde her şey süper giderdi. üst bölgesinde tepelere üstlenirdik vs piknik havasında intikaller yapardık. akşam 6 da nöbeti alıp sabah 6 da devrederd,k. dağın başında püfür püfür esen yel. banyo yok tuvalet sırayla girerdik vs ma yine de muhteşem bir yaşanmışlık olarak kalacak bende. ve gerçekten çook özlüyorum o günleri daha 2 sene geçmesine rağmen.
  • Sen mi ben mi devre askerden döndüm döneli kendimi bir boşlukta hissediyorum.Sözleşmeli Er başvurusu yaptım mülakat tarihini bekliyorum.Açık konuşmak gerekirse Öncelik askerliği özlememden dolayıydı 2. sebep ise ekonomik sıkıntı, mesleğimin olmaması falan filan. Gerçekten çok özledim seçimlerde koluma kocaman odunla vurmuştu köylüler yaşanan arbede de bana denk gelmişti onu bile özledim

90\4 Erzurum\Çat
  • Iskendurun deniz alayindayken bastonlu bir acemi gelmisti.Askerlige elverisli komanda olamaz raporu vermisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ! Want to play a game kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlısı. Ülkemizde terör de bitti inşallah.. 8 aydır filan şehit haberleri de gelmiyor.

Aynı yeri seçebilme imkanımız olsa keşke...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Knepper

Hadi hayırlısı. Ülkemizde terör de bitti inşallah.. 8 aydır filan şehit haberleri de gelmiyor.

Aynı yeri seçebilme imkanımız olsa keşke...

Aynen hocam ama aynı yeri seçsek dahi sonuç olarak o zamanki rütbelileri bulamayacağız tekrar bi uyum sorunu falan yaşayacağımı düşünüyorum iyi dileklerin için teşekkürler
  • aslında askerliği değilde ordaki arkadaş ortamı özleniyor.
    88-3 erzurum-ılıca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversiteyi aşırı özlemek
    3 yıl önce açıldı
    Tatil gecelerini özlemişim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işsiz kaldın di mi?
  • Haklısın hocam. Erzurum soğuktur ya nasıl geçti peki askerlik?
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Geldikten 2 hafta sonra fabrikaya başladım. Ve halen devam ediyorum çalışmaya çok şükür.

Ortamı bir başka asker ocağının..
  • kıçımız dondu 15 ay boyunca
  • Bende Karsta yaptım 345 kısa dönemdim 1 yıl oldu daha geleli:)
  • 89/4 hakkari- semdinli -derecik. valla bende cok ozledim.ortam cok guzeldi. arkadaslarla hala gorusuruz arada

• Askerlik özlenilmez , aklıma bile geldiğinde başka birşeyler düşünmeye çalışırım.Kalsaydın uzman çavuş olarak , niye kalmadın ki.Askerliğin tek iyi yanı düzen ve tertip olayı bence.Facebook filan demişsin , abartma yani sen geleli 1,5 - 2 yıl olması lazım.Facebook 10 yıla yakın olmuştur.
  • askerde türkiyenin gerçek yüzünü gördüm, ne garibanlar varmış meğerse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Askerdeyken daha sosyâldiniz de ondan (ben de özledim)

çok doğru
  • Adanada yaptim gul bahcesinde.neyini ozleyim askerligin.çiyanin akrepin icinde yaptik.45 derecede.

• Aslında özlenen askerlik değil , arkadaşlıklar. Dostluklar..
  • diyarbakır 90/4 devreydim bende özledim yalnız değilmişim millet sövüyor ben özlüyorum güzel günlerdi bir daha gelmeyecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.