Şimdi Ara

Askerligi nerede yaptiniz ? Tek cumle ile askerligi anlatsaniz? SS EKLEMEK SERBETS (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
8.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Acemi birliği Manisa Merkez Doğu Kışla
    Usta birliği Kıbrıs MEBS Bölüğü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cepAnkara

Hendek te misin hocam .:) beklerim

5 sene hendekte yaşadım şimdi serdivandayım dostum hendek olsam gelirdim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda yapıyorum Etimesgut/Zırhlı Birlikler.Rütbe törenimiz cumaydı, Asteğmen olarak Isparta’daki iç güvenlik eğitiminin ardından Kars’a gidicem inşallah.

• Acemi: ÇANAKKALE \ 116. Jandarma

Usta: VAN \ İL Jandarma

Vatan, sana, canım, feda!

• woddy kullanıcısına yanıt
    Liman emniyet sene 98 taşıt 45 motorcu

• 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı (Safranbolu/KARABÜK)

http://www.jandarma.gov.tr/tanitim/Egt_Kligi_tanitim_metinleri/12)%20125'İNCİ%20J.EĞT.A.K.LIĞI%20(SAFRANBOLU).htm

O lanet 8 nolu kule duruyor mudur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

Liman emniyet sene 98 taşıt 45 motorcu

Eşsiz güzellikte koyları vardı. Çok güzel geçmişti bizim dönem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

Ankara-Etimesgut'ta yaptım.

Askerlikteki en önemli iki anım kantinde Gta V oynarken binbaşına yakalandım ve facebooktan manita yapıp 14 Şubat'ta çarşı iznimde hatunu götürdüm.

gta 5 olayı nasıl oldu anlatsana

Etimesgut askeriye olarak güzel imkanlara sahip bi yer.Bizim bölüğün olduğu yerdeki kantinlerden birinde playstation 3 ve xbox 360 vardı.1tl atıp 15dk oynayabiliyorsun.Millet genelde pes ya da blur oynardı.Ben oturdum mu gta açardım.Değişik geldiği için başımda toplanırlardı.

Bi gün hastayım, 2 gün izin almışım yatıyorum.Sabah kahvalıya gitmedim geç kalktım.İlaç almam lazım ama karnım aç.Dedim bi kantine gideyim de bişeyler yiyeyim.Gittim bi bisküviyle bi çay aldım.Tam çıkacak lan dedim gelmişken bi el de Gta V oynayayım.Oturdum başına attım 1tlyi.İki dk oynadım oynamadım arkadan sesler yükselmeye başladı.Herhalde uzman çavuş yeni acemileri alışverişe getirmiştir diye düşündüm.Ordan bi ses yükseldi sen , sen , sen geç şöyle.Bu sefer ses daha yakın geldi.Senn.Napıyorsun burada.Ben kem küm ettim tabi.Yok ilaç alacam da yok gelmişken bi el oynamak istedim de.Binbaşı dinler mi bunları:) Kantine gelme izin kağıdım olmadığı için bizim bölük komutanını aradı.Bi askerin kantinde izin kağıdı olmadan bulunuyor.İsmi cismi şudur.Tamam gidebilirsin dedi.Ben kuyruğumu kıçıma sıkıştırmış kedi gibi bölüğüme geri döndüm.Hava da karlı.Buz gibi , yerler kar.Gırçç gırçç spor ayakkabıyla yürüyorum.Koğuşa girdiğim gibi yorganı kafama çektim.Komutanın yanına uğramadım.Kısa dönem olduğum için de birşey diyemiyorlar fazla.O gün 3 hafta çarşım kitlenmiş.Arada gta cı playstationcu gibi laf sokmalar oldu şaka yollu ama bi sıkıntı yaşamadım genel olarak.Sadece çarşı kilit.Sürekli başka sebeplerden kitleniyordu zaten.Çok da dert etmedim o yüzden.

Bu da o günlerden bi anı.Oyunun pc çıkış tarihini iple çekiyordum.
    Askerligi nerede yaptiniz ? Tek cumle ile askerligi anlatsaniz? SS EKLEMEK SERBETS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 14 Ocak 2018; 20:40:18 >

• quote:

quote:

quote:

Askerlikteki en önemli iki anım kantinde Gta V oynarken binbaşına yakalandım ve facebooktan manita yapıp 14 Şubat'ta çarşı iznimde hatunu götürdüm.

Etimesgut askeriye olarak güzel imkanlara sahip bi yer.Bizim bölüğün olduğu yerdeki kantinlerden birinde playstation 3 ve xbox 360 vardı.1tl atıp 15dk oynayabiliyorsun.Millet genelde pes ya da blur oynardı.Ben oturdum mu gta açardım.Değişik geldiği için başımda toplanırlardı.

Bi gün hastayım, 2 gün izin almışım yatıyorum.Sabah kahvalıya gitmedim geç kalktım.İlaç almam lazım ama karnım aç.Dedim bi kantine gideyim de bişeyler yiyeyim.Gittim bi bisküviyle bi çay aldım.Tam çıkacak lan dedim gelmişken bi el de Gta V oynayayım.Oturdum başına attım 1tlyi.İki dk oynadım oynamadım arkadan sesler yükselmeye başladı.Herhalde uzman çavuş yeni acemileri alışverişe getirmiştir diye düşündüm.Ordan bi ses yükseldi sen , sen , sen geç şöyle.Bu sefer ses daha yakın geldi.Senn.Napıyorsun burada.Ben kem küm ettim tabi.Yok ilaç alacam da yok gelmişken bi el oynamak istedim de.Binbaşı dinler mi bunları:) Kantine gelme izin kağıdım olmadığı için bizim bölük komutanını aradı.Bi askerin kantinde izin kağıdı olmadan bulunuyor.İsmi cismi şudur.Tamam gidebilirsin dedi.Ben kuyruğumu kıçıma sıkıştırmış kedi gibi bölüğüme geri döndüm.Hava da karlı.Buz gibi , yerler kar.Gırçç gırçç spor ayakkabıyla yürüyorum.Koğuşa girdiğim gibi yorganı kafama çektim.Komutanın yanına uğramadım.Kısa dönem olduğum için de birşey diyemiyorlar fazla.O gün 3 hafta çarşım kitlenmiş.Arada gta cı playstationcu gibi laf sokmalar oldu şaka yollu ama bi sıkıntı yaşamadım genel olarak.Sadece çarşı kilit.Sürekli başka sebeplerden kitleniyordu zaten.Çok da dert etmedim o yüzden.

Askerligi nerede yaptiniz ? Tek cumle ile askerligi anlatsaniz? SS EKLEMEK SERBETS

Dağda terorist avlamaya alıştırma sanırım GTA 5 filan :)

COD filan olsa daha iyi olurdu yaw FPS sonuçta

• 90/3 İzmir \Foça hey gidi günler heyyy..

• quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

quote:

quote:

quote:

Dağda terorist avlamaya alıştırma sanırım GTA 5 filan :)

COD filan olsa daha iyi olurdu yaw FPS sonuçta

Yok bizimki darbeye hazırlık.Tanklar falan.
    Şaka tabiki içeri almasınlar sonra fetöden

• Yazın toz altı kışın buz altı hersabah zeytin ile kahvaltı bi tarafımızı lanet olsunladın 116

• Acemi: samsun

Usta: foca ozel egitim merkezi komutanligi (subaylarin geldigi tatil köyü. Resepsiyon+santral görevlii

Terhisime 3 ay kala tertip emri ile izmir orduevine gönderildim.

Safak 53 :)

• G3gg kullanıcısına yanıt
    Oyle bir sicak yok derken, Agustos sicaginda kisa donem oldugumuz icin verdikleri kislik kamuflajin sirtima yapistigi aklima geldiginden o kadar sicak gormemistim anlaminda dedim hocam. Cok sicakti, asiri sicakti yani (:

• quote:

Orijinalden alıntı: code-ShaRK

Tuzla piyade okulu, çvş
    Tek cümleyle: Cumartesi sabah 6'da erken çıkış, Tuzla'dan trenle Pendik oradan 7'de hızlı feribotla Yalova, 8 otobüsüyle Bursa, 9'da evimde kahvaltı, pazar gecesi aynı güzergahtan dönüş, bazen tren yerine taksi

Tuzla 366 KD Hizmet Bl. Çvş. Öğretim Başkanı (Albay) habercisiydim. Okul Komutanından sonraki en kıdemli Albay. Benimki askerlik değil tatildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdo4 -- 15 Ocak 2018; 1:11:44 >
  • Nöbetteyim.
    Acemi Birliği:https://forum.donanimhaber.com/askere-gidiyorum-aydin-1-jan-egt-tb-kmt-gideceklere--128183542#128205134

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 15 Ocak 2018; 1:53:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cehester

Kars/merkez

Kar, soğuk

Bölük yazıcısı

Bilgisayar😊

hocam yazıcılık eksi, artı yönleri ve nasıldı askerliğiniz yazabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: frknyvz

quote:

Orijinalden alıntı: cehester

Kars/merkez

Kar, soğuk

Bölük yazıcısı

Bilgisayar😊

hocam yazıcılık eksi, artı yönleri ve nasıldı askerliğiniz yazabilir misiniz

Eksi yönleri

Yazıcı olmama rağmen denetlemere giriyordum.

Herkez yatarkan ben calisiyordum.

Gece 12 1 e kadar pc basındaydım gözlerim çok yoruluyordu.

Askerden geldikten sonra gözlük takmaya başladım.

Artı yönleri

Onbaşı olmuştum nöbet tutmuyordum devriye atıyordum.

Dışarı soguktu yazhane sıcaktı.

Komutanlarla aram iyiydi.

Üst devreler karışmıyordu.

Aklıma gelenler bunlar

• 2008 yılında Side Jandarma Kampında askerlik yaptım.Muhafız bölüğündeydim.Yani bu bölüktekiler sadece kamp etrafında nöbet tutuyor.Gerçekten on numara bir yerdi orası.

Bildiğiniz askeriye gibi değil.Tam deniz kenarında bir yer.İçinde 3 katlı küçük oteller var.Oraya sadece asker ve yakınları tatil yapmaya geliyor.Yani aslında tatil kampı.Bütün çalışanlar asker.

Sezon açılınca kamuflaj üniformalar çıkarılıp siyah pantolon,beyaz gömlek ve siyah ayakkabı ile işler yapılırdı.Hatta bu kampın karşısında Maliye kampı vardı.Bir de Selin Otel diye bir otel vardı.Tabelasını nöbet tutarken hep görürdüm.

Biz nöbet tuttuğumuz için biz 12 ay kamuflajla dolaşırdık.Nöbet tutmanın en iyi yanı ise,sahilde yani kumsalda nöbet tutarken eğer akşam üstüne denk gelirsek güneşin batışını karşınızda deniz ile izleyerek tutmak en keyifli şeydi.Hatta bir arkadaşın nöbetini ben devralmıştım sırf o manzarayı görmek için.

Kampın içinde bar,disko,balık lokantası,dans pisti gibi yapılar var.Burada hep askerler hizmet ediyor.Yemeklere gelirsek gerçekten süper yemekler çıkardı.Balık,lahmacun sabahları poğaca ve çay gibi...Her yemekte bize kutu kola ile (kare şeklinde olan) Ülker çikolatalardan verirlerdi.Yemek bitince tekrar yemek aldığım olurdu.

Kampın içinde nakit para kullanılmazdı. Bize Oyak Banka ait çipli bir kart vermişlerdi ve onun içine para yükleyip alışverişi bu kartla yapardık.

Bir kaç anım var.Nöbet tutarken üstü açık araba ile oyuncu Sümer Tilmaç'ı bile görmüştüm.Ağzında sanırım puro vardı.(Yalan değil gerçekten gördüm. )

Zaten bu kamp deniz kenarı olduğu için sürekli denize inen kişileri izleme yani dikizleme imkanınız vardı.Bir keresinde klubüde nöbette iken tam önümde kırmızı bikinili bir kız durdu sonra karşıda ki otele geçti.Hala unutamadım o anıyı.

Bir tane yabancı turist vardı nöbette bana denk gelince sürekli selam verirdi.

Bir keresinde sahile inen yokuşun başında nöbette iken kızın biri telefonda küfürlü konuşarak yukarı doğru geliyordu. Beni ağaçlar yüzünden geç farketti. Sonrasını hatırlamıyorum ne oldu…

Çarşı izinlerinde Side Çolaklı'dan Manavgat'a giderdik hep.Yol 7 Km filandı.

Şimdilik bu kadar.Hayatımın en güzel günleriydi o günler.

Şimdi çağırsalar yine giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 15 Ocak 2018; 3:58:41 >

• Karabük / Safranbolu

Kahramanmaraş Onikişubat ilçe Jandarma komutanlığı
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.