Şimdi Ara

askeriyede şap mı kullanılıyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadasimin abisinden duydum. Yeni dondu askerden. Tokatliyorum tokstliyorum kalkmiyor diyor. Şap ne beyler ve varmi gercekmi? :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• :D
  • Şap degil sap kardesim

• http://lmgtfy.com/?q=%C5%9Fap+nedir

• acemilikte çorba içmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

acemilikte çorba içmeyin.

aç mı kalsın adamlar mecbur içecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU DELİK NE İŞE YARIYO [SSLİ]
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet durum böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

acemilikte çorba içmeyin.

aç mı kalsın adamlar mecbur içecek

çorba içmezsen aç kalmıyorsun dostum. tek çorba vermiyorlar yani.

şapı genelde çorbaya katarlar ve her çorbanın tadı aynı olur.
  • Bence şap koymalarına gerek yok bazı şeyleri konuşarak halledebiliriz
  • Şap koysalar bile şapın aleti indirme gibi bir özelliği yok.Şap ı berberler kullanırmış eskiden.Google da araştırırsan bulursun
  • Çorbalarda kullanıyorlar diye duydum.Mecbur kullanıcaklar adamlar 1 koğuş erkeği 12 ay nasıl birarada tutacak yoksa.

• quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

Şap koysalar bile şapın aleti indirme gibi bir özelliği yok.Şap ı berberler kullanırmış eskiden.Google da araştırırsan bulursun

Yoksa kolda bir sıcaklık

• bizim askerlik yaptığımız yerde yemek hazırlanır. önce yemeği sadece o günkü nöbetçi subay yer sonra askerler yerdi.
    ayrıca erinden albayına kadar herkes aynı yemeği yerdi. haydi biz şaplı yemek yiyorduk kocaman binbaşılar yüzbaşılarda mı şaplı yedi.
    öğrenci yurtlarından askeriyeye kadar hep bir şap efsanesi vardır. senelerce yurtta kaldım, kyk yurdunda da kaldım. ve daha şap nedir bilmem. görmedim.
    yemeğe falan şap katıldığını kesinlikle sanmıyorum.
  • şap yalan ordaki piskolijiden o alklına gelmiyor 24 saatin faal!
    boş bakkal ta..aklarını tartar diye bir söz vardır gerçek hayatta bile asosyal olan daha fazla mastürbasyon yapar...
  • quote:

Şap koysalar bile şapın aleti indirme gibi bir özelliği yok.Şap ı berberler kullanırmış eskiden.Google da araştırırsan bulursun

Şapın kan durdurucu etkisi var.Şap vücuda girdiğinde doğal olarak şeye kan gitmiyor

• Acemi birliklerinde şapsız sulu yemek olmaz arkadaşlar. Ben manisa/kırkağaçta acemilik yaptım ve bir kaç gün ceza olarak karavanaya yardım ettim. 7000 tane erkeği frenlemek kolay değil illaki tutacaklar. Çorbalar, daha doğrusu sulu yemekler bir insan büyüklüğünde kazanda pişirildikten sonra küçük kazanlara dökülerek bölüklerin yemekhanelerine gönderilir. Küçük kazanlara bölündükten sonra şap atılır. Sıvı yemeklere bir avuç tuz attıktan sonra tuzun üzerine limon sıkın. Tuz mosmor ve katı taş gibi olacaktır. Eğer böyle oluyorsa şap tozu atılmıştır yemeğe. Nöbetci astsubaylar her zaman yemeklerde birşey olmadığını söyler. Hatta gözünüzün önünde de aynı kepçeden yemeğini tabldotuna alıp yer. Şaplı yemeği günde 3 öğün yerseniz iktidarsızlık yapar. Ama iki üç günde bir olarak tek öğün yerseniz birşey yapmaz. Ben özellikle 3 gün hiçbir sulu yemeği yememiştim aradaki farkı görmek için. Gözümle şahit olmuştum şap tozunun yemeklere konulduğunu ama etkilerine inanmıyordum gözümle görmüş oldum. Usta birliğindeki yemekler temizdir. Alaylarda,ilçelerlde,karakollarda asla yemeklere şap atmazlar. Fakat kalabalık bir yerdeyseniz yediğiniz yemek kesinlikle şaplıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

quote:

Yoksa kolda bir sıcaklık

• quote:

Orijinalden alıntı: 12680

Acemi birliklerinde şapsız sulu yemek olmaz arkadaşlar. Ben manisa/kırkağaçta acemilik yaptım ve bir kaç gün ceza olarak karavanaya yardım ettim. 7000 tane erkeği frenlemek kolay değil illaki tutacaklar. Çorbalar, daha doğrusu sulu yemekler bir insan büyüklüğünde kazanda pişirildikten sonra küçük kazanlara dökülerek bölüklerin yemekhanelerine gönderilir. Küçük kazanlara bölündükten sonra şap atılır. Sıvı yemeklere bir avuç tuz attıktan sonra tuzun üzerine limon sıkın. Tuz mosmor ve katı taş gibi olacaktır. Eğer böyle oluyorsa şap tozu atılmıştır yemeğe. Nöbetci astsubaylar her zaman yemeklerde birşey olmadığını söyler. Hatta gözünüzün önünde de aynı kepçeden yemeğini tabldotuna alıp yer. Şaplı yemeği günde 3 öğün yerseniz iktidarsızlık yapar. Ama iki üç günde bir olarak tek öğün yerseniz birşey yapmaz. Ben özellikle 3 gün hiçbir sulu yemeği yememiştim aradaki farkı görmek için. Gözümle şahit olmuştum şap tozunun yemeklere konulduğunu ama etkilerine inanmıyordum gözümle görmüş oldum. Usta birliğindeki yemekler temizdir. Alaylarda,ilçelerlde,karakollarda asla yemeklere şap atmazlar. Fakat kalabalık bir yerdeyseniz yediğiniz yemek kesinlikle şaplıdır.

Gözünle mi şahit oldun

• quote:

Orijinalden alıntı: cumfiçu

quote:

Yoksa kolda bir sıcaklık

Güldürdü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.