Şimdi Ara

Askeri Pilotlukla Alakalı Birkaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askeri pilotların görevi nedir? Çalışma şartları nelerdir? Haftada kaç saat, kaç gün çalışırlar? Maaşları ne kadardır?
    Konu hakkında bilgili birisi varsa bilgilendirirse sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

İyi Forumlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öncelikle askeri pilot olmanın şartları vardır eğer ışıklar lisesinde okumuyorsanız HHO ya başvurmanız gerekiyor. Gözlük kullanıyorsanız 1.5 üstündeyse alınmazsınız sağlık kontrolünde temiz çıkmanız gerekiyor mülakat falan sonra ama önce yaş okuduğunuz okul ve fiziksel durumunuzu söyleyin.
  • Yaş 15 anadolu lisesinde okuyorum.
    Boy:182cm
    Kilo:60

• HHO resmi sitesinden mülakat koşullarını incelemen gerekiyor. Gözlük varsa ümitlenme. Yara bere yüzünde varsa yine zor kalıcıysa.
  • evet belirgin bir iz varsa da zor yukarıdaki arkadaşın dediği gibi HHO resmi sitesinden bak.http://forum.donanimhaber.com/m_85376247/tm.htm bak burda yeterince bilgi verilmekte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanHindistanCevizi -- 29 Haziran 2014; 21:58:03 >
  • Gözlük falan yok.Yüzümde bir yara falan da yok allaha şükür.Yalnız sağ arka dişlerimden birinde dolgu gibi birşey var beyaz.Bu benim için sorun olur mu acaba?

Bir de 11. sınıfta bölüm seçicem.Sayısalım iyi değil.Dil sınıf8na gitmeyi düşünüyordum ama HHO ya dil sınıfından mezun öğrenci alınmıyormuş galiba.Ama ne kadar doğru bilmiyorum.Dil sınıfı seçemezsem büyük ihtimalle eşit ağırlık seçicem.

• Askeri pilotların görevi; Vatanını çelik kanatları altında daima özgür tutmaktır, Asuman'a sahip çıkmaktır. Askeri pilotlar her dakika her saniye göreve hazır olmalıdırlar, belirli çalışma saatleri yoktur, uçuşların da ne zaman olacağı görevin türüne göre bile değişebilir, bulunduğun filoya göre değişir, sınır ihlali olur 5 ila 7 dakika arasında uçuşa hazır olman gerekli olduğu zamanlar olur (bkz: Alpha Scramble). Ayrıca bu iş aşk işidir, yani beni yanlış anlama ama eğer maaşım iyi olsun güzel, rahat bir hayat süreyim diyorsan benim düşüncem sana göre askeri pilot olmak gitmez. Nedeni ise bu iş çok disiplin, sabır, emek isteyen bir iş. Yani havacılığı bütün hayatında yaşamak zorundasın, ayrıca çokta riskli bir iş; Havacılıkta yaptığın hatayı canınla ödersin.

Hava Harp Okulu öğrenci alımlarıyla ilgili daha fazla bilgi edinmek içinhttp://www.ikdm.hho.edu.tr/ adresine girebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 1 Temmuz 2014; 3:40:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıralamalarla ilgili bir soru
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnknownMember

Gözlük falan yok.Yüzümde bir yara falan da yok allaha şükür.Yalnız sağ arka dişlerimden birinde dolgu gibi birşey var beyaz.Bu benim için sorun olur mu acaba?

Bir de 11. sınıfta bölüm seçicem.Sayısalım iyi değil.Dil sınıf8na gitmeyi düşünüyordum ama HHO ya dil sınıfından mezun öğrenci alınmıyormuş galiba.Ama ne kadar doğru bilmiyorum.Dil sınıfı seçemezsem büyük ihtimalle eşit ağırlık seçicem.

dolgu problem değil.

• UnknownMember U kullanıcısına yanıt
    Seni askerde çok döverler

• quote:

Orijinalden alıntı: HalıSerenİmam

Seni askerde çok döverler

tam bir lüzumsuzsun.
  • b3rat kullanıcısına yanıt

• Harp okuluna giriste, Lys de mf-tm alanindan girmen gerekiyor. Bir baraj puani var. Dil sectim nasilsa diyip Dersleri de es gecme. Harp okulu derslerinden kalirsan, yılların boşa gecer.

• Askeri pilot aday aday aday aday aday adayısın.isin zor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.