Şimdi Ara

Askeri Jandarma Şöförlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar askerde şöför seçildim... dün dağıtım iznide geldim... ben bileciğe gidip eğitim alcam diye düşünüyordum ama direkt dağıtım olduk... şimdi nası olacak... ben naaparım orda nası başlarım. hemen bi araç vermnezler herhalde... bi bilginiz varsa yardımcı oluresanız sevinirim...

bu arada dağıtım yerimide yazıyım.. Tekirdağlıyım Kırklareline düştüm

• ehliyetin varsa strese gerek yok..yoksa da askerde nasıl olsa 1 hf içinde öğrenirsin
  • Çok şanslıymışsın.Bende askerde jandarmaydım.Büyük ihtimalle Ford transit kullanırsın.Hiç kafanı yorma.Bu arada bende Kırklareli'liyim ama Tekirdağ'da oturuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_39

Çok şanslıymışsın.Bende askerde jandarmaydım.Büyük ihtimalle Ford transit kullanırsın.Hiç kafanı yorma.Bu arada bende Kırklareli'liyim ama Tekirdağ'da oturuyorum.

şanslıysan transit olur :)
    ya cj5 yada unimog falan olursa allaaaaah :)
    dikkat et unimog lar çok poktan aletlerdir neden devrildiğini anlayamazzsın lönk diye devriliverir
  • bence unimog en güvenilir araçlardan biridir..şırnak ta keçinin bile topallayarak gittiği patikalardan devrilmeden geçerdik biz...18 ay askerlik boyunca hiç devrilen unimog görmedim ben
  • il veya ilçe jandarmaya düşersen iyi olur,merak etme jandarmada öyle dandik araçlar fazla kalmadı,ünimog veya ağır vasıta ( kamyon,otobüs ) kullananlarda genellik bilecikten gelenler olur.gittikten sonra 3-4 hafta araç-kademede eğitim alacaksınız daha yani öyle hemen araç vermezler,tecrübe-görünüş-torpil birlikteliği sağlamsa komutan şöförüde olabilirsin ama bence en güzeli devriye araçlarına şöför olmak,bi transit veya connect tipi araç güzel olur.aklında olsun aracına iyi bak ve aracla sana zimmetlenen herşeye sahip çık yoksa çok uğraşırsın
  • Arkadaşlar ben de askerlikte şöför olmak istiom beni de yaparlar mı şöför
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: labmen

il veya ilçe jandarmaya düşersen iyi olur,merak etme jandarmada öyle dandik araçlar fazla kalmadı,ünimog veya ağır vasıta ( kamyon,otobüs ) kullananlarda genellik bilecikten gelenler olur.gittikten sonra 3-4 hafta araç-kademede eğitim alacaksınız daha yani öyle hemen araç vermezler,tecrübe-görünüş-torpil birlikteliği sağlamsa komutan şöförüde olabilirsin ama bence en güzeli devriye araçlarına şöför olmak,bi transit veya connect tipi araç güzel olur.aklında olsun aracına iyi bak ve aracla sana zimmetlenen herşeye sahip çık yoksa çok uğraşırsın

tamamda büyük bi arıza çıkarırsa noolcak... pek bi bilgim yok motorla ilgili felan..onları gösterirler de büyük bi arıza çıkarsa noolur? bakım onarımı felan?

• quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Arkadaşlar ben de askerlikte şöför olmak istiom beni de yaparlar mı şöför

ilk girişte mesleğe şöför olarak yazdır... ehliyetini götür.... alıyorlar..ben almamaıştım evde gönderttitdim hemen... sonra bölkü komutanı seçti... sonra pisikotekni diye bi sınava gfirdik.. ondanda olumlu sonuç aldım şimdi dağaldık... inlaşah iyi geçer 14 ay..
  • quote:

Arkadaşlar ben de askerlikte şöför olmak istiom beni de yaparlar mı şöför

sivil hayatta taksi şöförlüğü yaptım dersen veya tanıdıktan bir bonservis gibi bir şey uydurursan şu rent a car şirketi veya limuzin şirketlerinde kesinlikle şöför olursun merak ettme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

Orjinalden alıntı: labmen

il veya ilçe jandarmaya düşersen iyi olur,merak etme jandarmada öyle dandik araçlar fazla kalmadı,ünimog veya ağır vasıta ( kamyon,otobüs ) kullananlarda genellik bilecikten gelenler olur.gittikten sonra 3-4 hafta araç-kademede eğitim alacaksınız daha yani öyle hemen araç vermezler,tecrübe-görünüş-torpil birlikteliği sağlamsa komutan şöförüde olabilirsin ama bence en güzeli devriye araçlarına şöför olmak,bi transit veya connect tipi araç güzel olur.aklında olsun aracına iyi bak ve aracla sana zimmetlenen herşeye sahip çık yoksa çok uğraşırsın

tamamda büyük bi arıza çıkarırsa noolcak... pek bi bilgim yok motorla ilgili felan..onları gösterirler de büyük bi arıza çıkarsa noolur? bakım onarımı felan?

korkma kardes herhangi bi sorunda zaten araç kademede aracın tamir edilir ,yeterki sorunun kaynağı sen olma,birde unutmadan kurallara mutlaka dikkat et,yolda nizamiye içinde nerde olursa olsun kurallara dikkat et başın ağrımasın

• Benim gerçek mesleğim aslında kimyagerlik.Sanırım bana göre meslek olmaz orda. İnşallah ben de şöför olurum
  • ya çok şanslısın valla..

eğitim almadan direk şöför mü oluyorsun şimdi.. acemi birliğine katılmadan..

o eğitimden çok tırsıorum valla.. kötü yere düşersen pestilini çıkarırlar
  • quote:

Benim gerçek mesleğim aslında kimyagerlik.Sanırım bana göre meslek olmaz orda. İnşallah ben de şöför olurum

loop kardesim sen kimyagersin askerlik şubesine hastanede laboratuvarda çalıştım falan de,sıhhiye olarak git askere ,şöför nolmaktan 10 kat daha iyidir sıhhiye olmak
  • ben inşaat mühendisiyim mesela (hala öğrenciyim ama olsun) bizim meslek ameleliğe en yakın meslek haliyle umarım angarya işleri bize yaptırmazlar ben de mi şöforüm desem acaba
  • dostum sıkıştığında bir fırsatını bulur gelirsin sorarsın.
  • BENDE AĞUSTOS DA GİDECEM ASKERE İNŞ BENDE ŞÖFÖR OLURUM

ARABA NE MARKA OLURSA OLSUN CHİP TAKTIRACAM

MODİFİYE EDECEM

NEON FARLAR FALAN ASKERİYEDE EN AFİLLİ ARAÇ BENİM OLACAK

KERŞIDAN GÖREN ERLER SLM WERCEK
  • quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

BENDE AĞUSTOS DA GİDECEM ASKERE İNŞ BENDE ŞÖFÖR OLURUM

MODİFİYE EDECEM

Sana verilen arabanın anteniyle bile oynayamazsın, egsoz ucunu bile değiştiremezsin devletin malı. Ayrıca kuzey Irak sınırında da şöförler var, adamlar can derdinde. Şunun karda kıyamette lastiklerine zincir takabilirmisin tek başına?

• Neden olmasın orayı ilkel bi yer mi sanıyosun sen?Yüksek kimya mühendisi olmayanların şöför olması da çok saçma değil gerçi.
    quote:

Benim gerçek mesleğim aslında kimyagerlik.Sanırım bana göre meslek olmaz orda. İnşallah ben de şöför olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

BENDE AĞUSTOS DA GİDECEM ASKERE İNŞ BENDE ŞÖFÖR OLURUM

MODİFİYE EDECEM

Sana verilen arabanın anteniyle bile oynayamazsın, egsoz ucunu bile değiştiremezsin devletin malı. Ayrıca kuzey Irak sınırında da şöförler var, adamlar can derdinde. Şunun karda kıyamette lastiklerine zincir takabilirmisin tek başına?

tşk bilginiz için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.