Şimdi Ara

ASKERİ HAVACILIK SAĞLIK ŞARTLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben havacılık okuluna gitmek istiyorum beden testindeki koşu vb onlar pek sıkıntı değil 150cm yim
    45 kg yim 2003 doğumluyum not larım 5.sınıf 93 6.sınıf 99 7 deim ama 100 olcak sanırım gayet başarılyım
    derslerimde ama asıl sorum alerjik astım hastasıyım birde kalp kapakçıklarımın birnde çürüme gibi bişey var onun dısında bi sorunum yok bu hastalıklar hayatımı pek etkiilemez astım ilacıda almıyorum polenlere alerjim var alınırmıyım. bilen biri varsa lütfen yardım etsin

• Guncelll

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Askeri Pilot olamazsın büyük ihtimal sivil Pilot'da olamazsın.

Sen önce biraz büyü fikirlerin daha çok değişir daha yaşın çok küçük.
  • Kardeşim hevesini kırmak istemem ama bak ben 10.sınıfım Askeri Liseler için senin gibi havacılık istiyordum sınavına girip kazandım filan sonra mülakata çağrıldım filan ön sağlık müanesinede 0.50 gözüm bozuk olduğu için alınmadım ve çok inceliyorlar her şeyine kadar bu sadece ön sağlık geçersen detaylısı var bide. O yuzden gidipte moralini bozma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • askeri liseye gitme.iyi bir liseye git orada oku.sonra yine aynı fikirdeysen geçersin.solotürkün pilotlarından biri de sivil liseden harp okuluna girmiş.geçmiş olsun
  • Askeri liseye gitme demek için ışıklar hava lisesini hiç araştırmamıs olman gerek. Çok başarılı bir lisedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sivil Üniversite vs Harp Okulu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.