Bildirim
Askere Ne Zaman Gidebilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
12 ay yapacaksın -
quote:
Orijinalden alıntı: MağaraAdam
12 ay yapacaksın
peki liseden mezun olur olmaz gidebilir miyim? internetten baktım biraz da 20 yaşında olman lazım falan yazıyor. 18 yaşımda, lise mezunu iken gidebilir miyim? -
quote:
Orijinalden alıntı: Fun Lovin Criminal
quote:
12 ay yapacaksın
peki liseden mezun olur olmaz gidebilir miyim? internetten baktım biraz da 20 yaşında olman lazım falan yazıyor. 18 yaşımda, lise mezunu iken gidebilir miyim?
gidemezsin -
Askerlik sandığın gibi bi yer değil
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: asosyal yaratik
quote:
quote:
12 ay yapacaksın
peki liseden mezun olur olmaz gidebilir miyim? internetten baktım biraz da 20 yaşında olman lazım falan yazıyor. 18 yaşımda, lise mezunu iken gidebilir miyim?
gidemezsin
en erken ne zaman gidebilirim? mektup mu gelmesi gerekiyor? -
quote:
quote:
quote:
quote:
12 ay yapacaksın
gidemezsin
en erken ne zaman gidebilirim? mektup mu gelmesi gerekiyor?
En yakın askerlik şubesine gidip durumunu sorgulatıp ne zaman gidebileceğini öğrenirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
12 ay yapacaksın
gidemezsin
bilmem bak netten 2000 doğumlular askere ne zaman gidecek diye çok mu meraklsıın askere gitmeye deli misin manyak mısın olm ya ne askerliği asla gitmem işim olmaz askerlikle boş iş
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
12 ay yapacaksın
gidemezsin
bilmem bak netten 2000 doğumlular askere ne zaman gidecek diye çok mu meraklsıın askere gitmeye deli misin manyak mısın olm ya ne askerliği asla gitmem işim olmaz askerlikle boş iş
sanırım gidip sorucam yakaza'nın dediği gibi. askerlik çok boş geliyor bana da ama devletimiz zorunlu kılıyor işte elden ne gelir? üni sınavından çakılacağım bu sene. sonraki sene de açıkçası ders çalışmak istemem gibi geliyor. işe de girmek istemiyorum. askerliği aradan çıkarırım dedim ama o da olmayacak gibi görünüyor. sanırım önümüzdeki sene de artık olduğu kadar çalışıp sınava gireceğim muhtemelen yine çakılacağım ama en azından askere gidebilirim sonrasındaveya işe gider gelirim bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 5 Nisan 2018; 20:59:15 >
-
Bedelli falan yapmaya bak.uzun dönemlere cok zulüm ediyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 5 Nisan 2018; 21:10:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
askerlik yaptıktan sonra üniversite sınavına hazırlanacaksın he ? olmaz öyle bir şey, adam akıllı okulunu kazan, oku ondan sonra gidersin, böyle bir hatayı sakın yapma, çok pişman olursun. -
Aklın varsa üni bitirip askere gider kısa dönem yaparsın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 9Tales
Aklın varsa üni bitirip askere gider kısa dönem yaparsın
aklım olsa oturup ders çalışırım. her şeyin kaynağı o zaten aklım yok ki başımda. bakalım, aklımı başıma getiren bir şey olur umarım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X