Şimdi Ara

Askere gitmeye korkuyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
3.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence git kardeşim, hem kendine güvenin gelir hem beceriksizliğinden kurtulursun.
    Oraya gittiğinde göreceksin zaten laftan anlamayan, okuma yazma bilmeyen, komutanına "oğlum" diye seslenip dayak yiyen tipler var.
    Gidersen hem kendini yeniden keşfedersin hem de askerliği aradan çıkarmış olursun.
  • Kestir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Liseli-

Bu herifin sevgilisi varmış

?
  • askerlikten kaçan adam erkeğim diye dolaşmasın piyasada. kestirsin daha iyi
  • Teyzen seni homo yapacak

• RTE den önce askerden kaçmak vatan hainliğinin ötesindeydi ama şimdi haktır neden mi?

Daha dün gördük duyduk hemen youtubeyi kapattıran videoyu ses kaydını "ben suriyeye 2 adam gönderirim boş bir yere 2 bomba attırırım al sana savaş sebebi"

Daha 2 gün önce pkklı heykelini kıyıp ayağının altına alan o yüce Türk askerine dava açıldı soruşturma geçiriyor şuan ve hapise girecek

bunlar en ufak örnekler, şuan askerden kaçmak haktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

18 e değil 19 yaşına gireceksin. Yani güncel kullanımıyla 19 dan gün alacaksın

Hayır 18'e giricem bundan eminim.
  • Bize senin gibiler lazım değil diyecektim ama sen acınacak durumdasın. Liseyi bitir. Sonra yalandan üniversite sınavına gir. Kazandığın bölümü azıcık oku (1 ay kadar) sonra Avusturyaya git. Nasıl olsa o sürede okuyor gözükeceksin. Askerlik zamanın gelmeden önce vatandaşlığını TC den Avusturyaya aldır. Sonra ister burada yaşa ister orada. Ama burada yaşaman sıkıntı olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avusturyalı

quote:

Kardes bilemem tabi hayatının bir yılını silip atacak ne yaşadın

• quote:

quote:

quote:

29 Kasım 96 diye gir oraya.

http://www.yashesaplama.com/

• quote:

quote:

quote:

quote:

29 Kasım 96 diye gir oraya.

http://www.yashesaplama.com/

Tamam işte. 19 dan gün almak ne demek bilmiyo musun. Aynı şeyi söylüyoruz. 3 ay sonra dünyada 18. Yılını tamamlamış 19. Yılını yaşıyorsun. Bizimki şu bitirdiğin yaş denir muhabbeti

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

quote:

Bende askerlikten kaçıyorum , 1 sene sonra Norveç'e gidip hayatımın geri kalanını orada geçireceğim.

nasıl gidicen norveçe ve ne iş yapıcan?

Norveç vatandaşı bir bayanla evlenerek oturma, çalışma , askerlik ve evlilik işini aradan çıkarmış olacağım. İş konusunda mesleğime kaldığım yerden devam edeceğim.Muazzam bir ekonomileri var.Asgari ücret 7100$ .Refah seviyesi çok çok yüksek bir ülke.
    Norveç'in işsizlik oranı ABD ve Lüxemburg gibi ülkelerden bile daha düşüktür.Dünyada kişi başına düşen milli gelir sıralamasında Lüxemburg'dan sonra ikinci sırada yer almaktadır. Asgari ücretin dünyadaki en yüksek olduğu ülkeler arasında yine ikinci sıradadır.

Ahhhh ahhh şu dh yok mu 7100 doları zang diye vereceklerini zannediyor garibim.

• quote:

Evet arkadaşlar.İçimi bu foruma dökmek istiyorum.Bu saatte açmamın nedenide incici ergenlerin olmaması veya daha az olması.Öncelikle ben 29 Kasım 1996 Doğumluyum.Yani 3 ay sonra 18'e giricem.Normal halde liseyi bitirmiş olmam gerekiyordu ama lise 2. sınıfta ne yazik ki sınıf tekrarı yaptım yani bu sene son artık elveda edicem liseye.Askerliğe az kaldı ve benim içimi yavaştan bir korku saldı. üniversite okumak pek aklımda yok okumak istemiyorum.. Şunuda söyliyim elimden bir işde gelmez yani becerikli değilimdir.Sevgilim var bu arada ki ondanda yavaş yavaş kopmayı düşünüyorum her ne kadar onu sevsemde bu korku yüzünden bunu yapmalıyım.Çünkü ben beden dersindeki hareketleri bile yapamıyorum veya zorlanıyorum ki dayak yemek bile var işin ucunda..Bu korku mu nasıl yenebilirim veya atlatabilirim.Liseyi bitirince Avusturya'daki teyzemin yanına kaçmayı düşünüyorum en açık şekilde öyle diyeyim.Onların 2 tane bayan kuaför dükkanı var ve orada çalışırım diye planlıyorum ki kendisi de dedi bunu.Liseyi bitir aldırayım seni buraya diye.Onunda 2 tane oğlu var 89 ve 87 doğumlu onlar orada doğdukları için askerlik falan filan yapmadılar Avusturya kimlikleri var Tc vatandaşı bile değiller.

Anlayışla karşılamanızı bekliyorum.

senden bi farkım yok kardeşim.burdaki vatansever arkadaşlar laf etmişler ama sen bakma onlara.ben askerde bişey öğrenmek istemiyorum.çünkü 20-21 yaş hayatın en verimli yılları.bu yıllarımı egoist komutanların verdikleri emirleri yapmayla harcamayacağım.okuyup araştırmak için harcayacağım.en fazla 4-5 sene daha burdayım.sonra ya Abd yada Kanada düşünüyorum.sen benden şanslısın.teyzen yurtdışında gitmen kolay olur.üni zamanı git.şimdiden yabancı dilini geliştir.hayatının en güzel yıllarını dağda geçirmek istemiyorsan

• quote:

Orijinalden alıntı: Sekman Pistonu

askerlikten kaçan adam erkeğim diye dolaşmasın piyasada. kestirsin daha iyi

şu kafayı yaşamak için ne çekiyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamarink

quote:

Evet arkadaşlar.İçimi bu foruma dökmek istiyorum.Bu saatte açmamın nedenide incici ergenlerin olmaması veya daha az olması.Öncelikle ben 29 Kasım 1996 Doğumluyum.Yani 3 ay sonra 18'e giricem.Normal halde liseyi bitirmiş olmam gerekiyordu ama lise 2. sınıfta ne yazik ki sınıf tekrarı yaptım yani bu sene son artık elveda edicem liseye.Askerliğe az kaldı ve benim içimi yavaştan bir korku saldı. üniversite okumak pek aklımda yok okumak istemiyorum.. Şunuda söyliyim elimden bir işde gelmez yani becerikli değilimdir.Sevgilim var bu arada ki ondanda yavaş yavaş kopmayı düşünüyorum her ne kadar onu sevsemde bu korku yüzünden bunu yapmalıyım.Çünkü ben beden dersindeki hareketleri bile yapamıyorum veya zorlanıyorum ki dayak yemek bile var işin ucunda..Bu korku mu nasıl yenebilirim veya atlatabilirim.Liseyi bitirince Avusturya'daki teyzemin yanına kaçmayı düşünüyorum en açık şekilde öyle diyeyim.Onların 2 tane bayan kuaför dükkanı var ve orada çalışırım diye planlıyorum ki kendisi de dedi bunu.Liseyi bitir aldırayım seni buraya diye.Onunda 2 tane oğlu var 89 ve 87 doğumlu onlar orada doğdukları için askerlik falan filan yapmadılar Avusturya kimlikleri var Tc vatandaşı bile değiller.

Anlayışla karşılamanızı bekliyorum.

senden bi farkım yok kardeşim.burdaki vatansever arkadaşlar laf etmişler ama sen bakma onlara.ben askerde bişey öğrenmek istemiyorum.çünkü 20-21 yaş hayatın en verimli yılları.bu yıllarımı egoist komutanların verdikleri emirleri yapmayla harcamayacağım.okuyup araştırmak için harcayacağım.en fazla 4-5 sene daha burdayım.sonra ya Abd yada Kanada düşünüyorum.sen benden şanslısın.teyzen yurtdışında gitmen kolay olur.üni zamanı git.şimdiden yabancı dilini geliştir.hayatının en güzel yıllarını dağda geçirmek istemiyorsan

Aynen 17 - 25'de ne yaptın yaptın sonra zaten belli ne olacağı.Anladın sen

• askerlikten korkmayı anlamıyorum.şöyle düşün eğer inançlıysan ölüm varsa kaderinde her yerde ölebilirsin.bunun dışında askerlik cidden korkulacak bir şey değil.ha zorluğu olur oda en fazla taş çatlasın günde 8 saat nöbet yazarlar.ki öyle yerler çok az.efendi gibi olursan kimseyle kavga etmeden durursan askerliğini yapar gelirsin.askerde de bir çok şey öğrenebilirsin.aşçılık öğrenirsin, torna , kaynak vs öğrenebilirsin.korkacak bir şey yok askere gönül rahatlığıyla git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ainur

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berhan?

quote:

Bende askerlikten kaçıyorum , 1 sene sonra Norveç'e gidip hayatımın geri kalanını orada geçireceğim.

nasıl gidicen norveçe ve ne iş yapıcan?

Norveç vatandaşı bir bayanla evlenerek oturma, çalışma , askerlik ve evlilik işini aradan çıkarmış olacağım. İş konusunda mesleğime kaldığım yerden devam edeceğim.Muazzam bir ekonomileri var.Asgari ücret 7100$ .Refah seviyesi çok çok yüksek bir ülke.
    Norveç'in işsizlik oranı ABD ve Lüxemburg gibi ülkelerden bile daha düşüktür.Dünyada kişi başına düşen milli gelir sıralamasında Lüxemburg'dan sonra ikinci sırada yer almaktadır. Asgari ücretin dünyadaki en yüksek olduğu ülkeler arasında yine ikinci sıradadır.

Ahhhh ahhh şu dh yok mu 7100 doları zang diye vereceklerini zannediyor garibim.

Gidip görmediği yerle ilgili başkalarına ahkam kesen embesil örneği. Bakın feyz alın küçükler.

• askerlik yaşı 21 olmadı mı arkadaş 18 e girdim diyorsun ne bu endişe
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.