Şimdi Ara

Askere gitmemek için elimden geleni yapacağım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi hemen tepki gösterenler olacak... Ama öyle. İstemiyorum askere gitmek bana angarya ve mantıksız geliyor 6 ayda prfeyonel asker olunmaz vatan kurtarılmaz... 6 ay sonra savaş çıksa beni savaşa gönderseler şimdiye hiçbir farkım olmaz. Yine 30 sn. sürer ölmem... Onun için yapmamak için elimden geleni yapacam.

• En azından silah tutmayı öğreniceksin.Orduya alındığında basit olarak komutları biliceksin.Diğer ülkelerin askerleri çok mu profesyonel?Türkiye kara kuvvetlerinde en güçlü ülkelerden birisi.Sana soru eğer askerliğin 18 ay olsaydı gitcekmiydin?Sen gibilerine vatan haini denir...
  • senın gıbıler yuzunden bu halde zaten bu memleket
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoVeR

En azından silah tutmayı öğreniceksin.Orduya alındığında basit olarak komutları biliceksin.Diğer ülkelerin askerleri çok mu profesyonel?Türkiye kara kuvvetlerinde en güçlü ülkelerden birisi.Sana soru eğer askerliğin 18 ay olsaydı gitcekmiydin?Sen gibilerine vatan haini denir...

• ya kardeş gerçekten gereksiz konular açıosun..amacın ne bu topicte tepki çekmek mi yoksa alaksız byrden konuyu vatan hainligine getirmek mi??

herkes askerlik zamanını olabildigince uzatmaya calısır ya da olsam da hemen kurtulsam der bu net ve acık daha ne...
  • kilo al çoookk kilo al yada düz tabansan gitmebilirsin yurt dışında iş bulup burada 1 ay yapabilirsin ama gitsen ii olur en azından askerlik anıların olur
  • iyide kardeş şu an asker olanlar sayesinde sen rahat rahat bilgisayarının başında oturuyosun. Bi zeki senmisin bıraksalar kimse askere gitmez ama hayatın gerçeğini orada öğreniyosun. emir almayı vurmayı vurulmayı...
    okula, işe gitmek ne kadar mantıksızsa askerlikte o kadar mantıksız ama okulsuz işsiz olmuyo yani asker olmadan da olmuyo....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim gibiler yüzünden bişey olduğu yok memlekete! Asker profeyonel olur bende ülkeye çalışır döviz girdiririm... 18 ay olsa hiç gitmem... Ne komutundan bahsediyorsun bahçedeki çimleri yolmak mı sigara izmariti toplamak mı!!! Ayrıca bana vatan haini diyemezsin!!! Sonuçta ben bu devlete vergi veriyorum döviz girdiriyorum... İnan benim 6 ay askerlik yapmam devlete 6 ayda kazandıracağımın yanında kıyaslanmaz bile...
  • Sen bendende dengesiz çıktın
  • quote:

Orjinalden alıntı: wraithnowe

iyide kardeş şu an asker olanlar sayesinde sen rahat rahat bilgisayarının başında oturuyosun. Bi zeki senmisin bıraksalar kimse askere gitmez ama hayatın gerçeğini orada öğreniyosun. emir almayı vurmayı vurulmayı...
    okula, işe gitmek ne kadar mantıksızsa askerlikte o kadar mantıksız ama okulsuz işsiz olmuyo yani asker olmadan da olmuyo....

valla ben şu anda askerde olanlar yüzünden evimde rahat oturduğumu hiç sanmıyorum.Adam gibi bir profesyonel ordu olsa belki o zaman derim
    içim rahat diye şu anki orduda sayı üstünlüğü dışında pek bir nitelik göremiyorum.Ayrıca sende demişsin bıraksalar kimse gitmez
    zaten bıraksınlar isteyen gitsin bu forumda çok var vatan aşkıyla dolu olan bırak onlar yapsın............
    Not: Eninde sonunda profesyonel orduya geçilecek bu bir zorunluluk o zaman bu sözlerine itirazınız sadece popülizm ile sınırlı kalmış olacak........

• quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

ya kardeş gerçekten gereksiz konular açıosun..amacın ne bu topicte tepki çekmek mi yoksa alaksız byrden konuyu vatan hainligine getirmek mi??

herkes askerlik zamanını olabildigince uzatmaya calısır ya da olsam da hemen kurtulsam der bu net ve acık daha ne...

Bu konuda ciddiyim! Bir arkadaş da şu an askerde olanlar sayesinde sen rahat rahat bilgisayarının başında oturuyorsun demiş... Arkadaşım biraz mantıklı düşünmeye davet ediyorum seni.

Benim burda savunduğum konu profesyonel askerlik Özel Tim vs... Artık zaten sıcak savaş yok denecek kadar az bırakalım her işi işin ehli yapsın. Şimdi sorarım size 18 ay er olarak askerlik yapan 100 kişiyi alın karşısına bizim meşhur ÖZEL TİM den 10 adam koyun... Kim kazanır? Kim hayatta kalır?

Bunun dışında o kadar askeri doyurmanın devlete maliyetini biliyor musunuz siz... Onlara kalacak yer sağlamanın kıyafet yakacak sağlamanın.. Bir de maaş dağıtıyorlar 32 milyon kadar sanırım şimdi ÇOK MU MANTIKI BU? 32 milyonla kimse 1 ay geçinemez ama devlet herkese 32 milyon dağıtırsa fakirleşir. Onun yerine Teknolojiye yatırım yapılsa veya profesyonel askerlerin maaşı verilse?

UNUTMAYIN 2005 yılındayız artık sayı diil TEKNOLOJİ önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dealer82 -- 4 Ağustos 2005, 1:23:52 >

• sen askerliği boşa gecen zaman olarak algılıyorsun......
  • aslan gibi delikanlilarin, mayina basarak diz altindan kopan bacaginin borcudur odenen. yada kendini adam sayip kirkina kadar kacmaktir askerlik. iki oglunu $ehit vermi$, "bin oglum olsa bin oglum da feda olsun" diye ciglik cigliga aglayan ananin gozune bakmaktir askerlik. onun icin borcludur fert, bunun icin oder. sandalyede de, tabutta da donse ana ocagina, aslan gibi gidip aslan gibi donmektir askerlik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0mad34 -- 4 Ağustos 2005, 3:26:45 >
  • bak kardeşim bu memleketin hawasını soluyosan bazı şeylere katlanmak zorundasın.T.C. nin kara ordusu dünyada haklı bir yere ve güce sahip işte bunun sebebide bu.bazı şeylere katlanmak zorundasın.

ya herboka dil uzatın,karşı çıkında askerlik için boyun eyin yaa gözünüzün önüne şehitleri getirin biraz.
  • madem 6 ayda profesyonel asker olunmaz...git 12 ay asteğmen yap 12 ayda da öğrenilmezse ki öğrenilir...16 ay yap...yapmak isteyen öyle de yapar böyle de yapar...gitmek istemiyosan gitme senden başka yapacak olan milyonlarca vatan evladı var zaten...bunun bahanesi olamaz...vatan borcu namus borcudur...
  • israil teknoloji konusunda dunyanın en iyilerinden adamlar kadınlı erkekli askerlik yapıyor.....
    askerlik egitimi her ERKEK almalı budur ........
  • İşte bende bundan bahsediyorum! Olayı hemen Şehit'e Gazi'ye getiriyorsunuz. Artık daha fazla şehit vermenin daha fazla genci gazi etmenin anlamı yok. Teknoloji diyorum Profesyonellik diyorum!
  • quote:

Orjinalden alıntı: gsakin

aslan gibi delikanlilarin, mayina basarak diz altindan kopan bacaginin borcudur odenen. yada kendini adam sayip kirkina kadar kacmaktir askerlik. iki oglunu $ehit vermi$, "bin oglum olsa bin oglum da feda olsun" diye ciglik cigliga aglayan ananin gozune bakmaktir askerlik. onun icin borcludur fert, bunun icin oder. sandalyede de, tabutta da donse ana ocagina, aslan gibi gidip aslan gibi donmektir askerlik..

valla bu çağda herşey profesyonelleşmeye bakar artık bu borç ödemeler bilmem neler yıllardırdevletin halkı askere çekmek için yaptığı popülizmin devamıdır
    doktorlukta bile branşlar var çocuk,jinekoloji,kardiyoloji diye düşün bunun üstüne sadece pediyatri okuyup bunun üstüne fetüs cerrahlığı yapılıyor yani adamın işi bu.bunun gibi bu çağda herşey profesyonelleşme eğitiminde eminimki o asker profesyonel olsaydı o mayına basmazdı ve hiçbir ana 12 aylığına askere yolladığı yavruları için ağlamak zorunda kalmazdı benim askeri açıdan kimseye borcum yok bu profesyonelleşme eninde sonunda olcak
    vatana bir borcum varsa eğer eğitimini aldığım alanda vatanımı yüceltmek benim borcumu öder elimde tüfekle yaylalar diye bağırmak değil.....................

• quote:

Orjinalden alıntı: krushmut
    vatana bir borcum varsa eğer eğitimini aldığım alanda vatanımı yüceltmek benim borcumu öder elimde tüfekle yaylalar diye bağırmak değil.....................

+9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypse

israil teknoloji konusunda dunyanın en iyilerinden adamlar kadınlı erkekli askerlik yapıyor.....
    askerlik egitimi her ERKEK almalı budur ........

arkadaş israil gibi bi kaç milyon nüfusu olup ve o kadar ateşli bölgede olursan her ferdi silahlandırmak zorunda kalırsın
    adamların profesyonel ordu kuracak kadar genç nüfusu bile yok.İsrail'in yaptığı mecburiyetten seçim söz konusu değil
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.