Şimdi Ara

Askere gidiyorum beyler ama topluluk icinde uyuyamiyorum . Nasil duzeltebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ? psikolojiyle alakali galiba bir de herseyden korkar oldum surekli irkiliyorum kendimi kaybediyor gibi oluyorum bazen ???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada askerlikle alakasi yok korkunun dort senedir boyleyim. Tuneller falan herseyden kucuk bebeklerden bile korkuyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyuturlar gülüm
    1 gün 2 gün derken dayanamazsın uykusuzluğa uyur alışırsın
  • Gitmeden topluluk içinde uyuyarak
  • Sen duzelme onlar düzeltir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teslim olduğun birliğin resepsiyonuna gidiyorsun ve bir suit istiyorsun... Havuz manzaralı diye belirtmeyi unutma.
  • Panik atak, anksiyete olmuşsun. Psikolog ya da psikiyatriye git düzelme için. Merak etme 1-2 hafta zorluk çektikten sonra alışırsın o yorgunluktan mecbur uyuyacaksın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence sen askerden once bi psikologa git. Hem belki curuk raporu da alabilirsin

• alışırsın hocam sıra bank yatak sandalye her türlü uyuyabiliyorum bende yeterki uyumak istiyim şu aralar ayakta uyuma çalışmalarım var
  • şakirt kardesim sen o yorgunlukla öyle de bir güzel uyursun ki başında zurna çalsalar sıkıntı olmaz
  • askerden sonra buyuk bir kismin duzelir bence merak etme

• nobette birak toplulugu ayakta uyumusum 2 kere basima geldi pat yere dustum o kadar kotu durumdayim bu aralar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.