Bildirim
ASKERDEKİ KLAVYELER Q'MÜ F'Mİ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yanında Q götürürsün -
TABİİ TABİİ
KLAYEYLE BERABER OTURMAK ZOR OLUR BİRAZ...AMA
-
bizim bölüktekiler F'ti. bende bi yazı yazim demiştim sonradan vazgeçmiştim. -
valla ben ankara'daydım..bi tane bile F yoktu.. -
Sen dikkat et:
Aranızda İstanbullu varmı, -Var var var...
Bilgisayardan anlayan varmı, Var var...
Tamam o zaman siz gidin şurdaki otları yolun -
F BİLİYORUM BENDE -
Önceden klavyeler F idi (1975/1 tertip askerdim). Şimdi büyük bir bölümü Q.
F olsa bile zamanla alışıyorsun. (Ne bocalamıştım). -
Ben askerde Q kullandım ve bütün yazıhaneler Q klavye idi. Şansına F çıkarsa ve birtek sen kullanacaksan(genelde her yazıhanede 2 yazıcı olur ama bilgisayarı sadece bir tanesi kullanır) çarşıdan bir Q klavye alıp takarsın, sorun olmaz. -
valla ben f yazmayı 2 günde öğrendim orası askeriye istersen yazma tokadı yedimi insan yazılım bile yazar anında -
allahtan ikisinide kullanabiliyorum beyler size bişe soracam askeri bilgisayar başında yapmak iyi bişeymi rahatmıydınız -
gece 3 te yatıp 5 te kalktığınız zaman keşke normal olarak askerlik yapsaydım diyo insan ama çok fazla avantajı var herkes sana mahkum kalıyor içtimadan denetlemeden falan yırttıyorsun -
Gaziantepte, F klavye kullanıyorlardı. Bildiğim kadarı ile Askeriyede F klavye yaygın. Sana da F klavye çıksa bile; dert etme, alışırsın. -
2 sene öncesine kadar F kullanıyorlardı ...ben de çok zorluk çekmiştim ... ama alıştım sonra (on parmak Q kullandığım için, sistemden Q'ya çevirirdim klavyeyi.. ) -
valla 3 sene önce q idi ben f görmedim.
yalnız bilgisayardan anladığını pek söyleme istersen.
aynen karargah bölüğü ve hoşgeldin uykusuz gecelerin sonundaki 3-5 nöbeti.benim çok arkadaşım vardıda -
o kadar kötümü yaw -
Artık f var diyolar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ölü ozan
TABİİ TABİİ
KLAYEYLE BERABER OTURMAK ZOR OLUR BİRAZ...AMA
-
bilgisayardan girip q klavyeyi f yaparsın el alışkanlığıyla yazarsın -
12 yıllık hort
Benzer içerikler
- kemik kırığı askerliğe engel mi
- ritalin, concerta farkı
- sakal nasıl çıkar
- ankara forma satan yerler
- filum terminale serbesttir ne demek
- ets2 türkiye haritası
- penis nakli
- zara indirim ne zaman 2025
- en ilginç rekorlar
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X