Başka bi siteden alıntı: Ben tuvalete gittim kapıyı çaldım içeriden gelll diye bir ses duydum koşarak kaçtım iyi yapmış mıyım insan dolu falan der yine alıntı: Ankarada gece 3-5 nobeti tutuyorduk. Hava - 18 dereceydi bide demirden nobet kulubesi vardi. Kalan bilir o demir kulube disaridan cok daha soguktur. Neyse ben soguga gelemedigim icin altrab 3 kat falanniclik giyerdim. Nobet arkadasimda hic iclik giymemis baktim cocuk titriyor bide gozu kapaniyor gidecek artik bir alt icligimi ona verdim. Ama verdikten sonra daha ayakkabimizi baglamosken isik belirdi en pisikopat yuzbasi teftise gelmis. 1 dk once gelse pantolonu cikarmis iki askerin nasil inandirirdik bilmem < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FBDF44A06 -- 30 Mart 2021; 15:41:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Askerde yaşadığınız tuhaf olaylar/durumlar

-
-
sınır karakolundaydım, tatbikat yapmıştık çocuğun biri köpek kulübesine saklanmıştı gece ağlıyordu, başka birisi sadece donu ile silah alıp mevziye fırlamıştı hahaha :D
ben yazıcı olduğum için zaten haberim vardı benim tatbikat olacağından.
başka bir komik olay da (ne kadar komik denir bilinmez ama) çoçuğun biri tuvalet tasının içine büyük küçük karışık çişini yapmış, 1 hafta boyunca tuvalet yasağı vermişlerdi tüm bölüğe, mecbur gizlil gizli başka bölüğe gidip yapıyordu askerler
-
Çok iyi ya :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam sizin anınız bu galiba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FBDF44A06 -- 9 Mart 2021; 13:0:31 >
Gece 3-5 nöbeti var.Normalde devriye on başının gelip kaldırıp götürmesi lazım.Kimse gelmeyince bizde uyuya kalmışız,gözümü bir açtım saat 3:25 daha ben kimle nöbete çıkacağımı bilmiom ve devriye on başı piyasada yok.Ben gece gece nöbete çıkacağım adamı arıyorum,o sırada adamda beni arıyomuş.Biz bunla dolaplığın orda bulduk birbirmizi devriye on başı arıyoz.Saat oldu 4,herif yok piyasada,meğer bu salak gitmiş kouşun en dibine oturmuş uyumuş.Herifi zar zor kaldırdık,bizi nöbete görürcen diyoz,bir göz açık bir göz kapalı ne nöbeti awk diyor
o gece 1-3 nöbetçilerine 1 saat civarı takdıydık herifler 3 saati geçik nöbet tutmuş,nöbet değişiminde küfürler havada uçuşuyodu
Gece yatıyorum saat 12-1 civarı,bizim bölük çavuşunu iç kouştan kovmuşlardı,adam benim arkamdaki ranzaya yerleşti.Herif bildiğin uykusunda diyalog yazıyor.İşte diyor benden habersiz kimse birşey yapmıycak anlaşıldı mı? diyor.Sorduğu soruya kendi cevap veriyor.tamam anlaşıldı falan diyor.Zaten onun yan ranzasındaki öküz gibi horluyor,osuruyor.Bu böyle olmaz deyip tası tarağı toplayıp iç kouşlara geçtim,en azından orada az kişi olduğu için daha sessiz oluyor.Bir tane üst ranza buldum geçtim.Hay geçmez olaydım,meğer alt tarafta yatan çocuk sıkıntılıymış,ben bilmiom tabi boş buldum atladım direk.Herif her gece kalkıp bana bakıyor derin derin nefes alıyor sonra geri yatıyor.Ne var olm ne bakıyon diyorum cevap yok.İşte sordum soruşturdum biraz kendi devrelerinden,ya kardeş o ranza normalde boştu birtek bu yatıyor dediler,niye dedim,psikolojik sorunları var pek bulaşma buna dediler.Zaten cin çarpmış gibi tipi var awk'nun.Meğer o kouşta rdm'ler falan kalıyomuş,sonra mevzuyu ayıkıp yerime geri gittim
-
Askeriyenin bahçesine bir gün geziyordum komutan çağırdı "mehmet buraya gel", "buyrun komutanım" dedi "çıkar kalem" belimden 7.65 liği çıkardım, dedi "çıkar defter" mahkeme kağıtlarını çıkardım, dedi "çıkar harita" işte güzelim orda senin benim vücudumda bıraktığın o 3 5 jilet yarası var ya işte onları çıkardım, komutan dedi "bunlar ne" dedim "3 5 jilet yarası, sanki sanırsınız ki piskopatın tanrısı, ama bilmezsiniz ki o 3 5 jilet yarası ela gözlü sevdiğimin hatırası" çal keke çal -
??!!
Bende daha anı çok 5 ay ızdırap çektim awk'un yerinde.Suriyeli,ambulans,kıdemli üstçavuş,tuvalet,albay,Tüm general-telefon,denetleme,Yüzbaşı wp patlatması
-
hangi biri anlatılır ki?
-
Askerde pisuvara sicanlar vardı....bikeresinde acemi birliği çocuğun teki kayıp 2 saat bekledik istimada adam yok...meğerse telefon kulübesi şeymiş ama uzakta internet cafenin olduğu yerde..çocuk bir geldi kıdemli başçavuş gelişine bir koydu çocuk 2 80 yerde.yarim saat suyun içinde surundurdu..hiç unutmam çocuk revirden gwlewmdi 2 hafta
aga 6 ay falan cidden iyi babam 18 ay yaptım diyor diyorum ki naptınız 18 ay askerlik diyo gülerek skskzkms -
Askerliğimi kıbrısta şöför olarak yaptım. Birgün başçavuşla tabur içinde bir yere gidecektik. Başçavuş psikopat ve arabalar bakımsız Landler
Ben yolun yarısında anladım bu araba bizi yolda bırakacak diye debriyaj iyice yemiş gaz veriyorum araba sadece bağırıyor. Yolun ortasında çöl gibi yerde hafif rampada kaldık. Geri de dönemiyoruz o da yanına telefonunu almamış bende zaten yok
Bir baktım yaşlı başlı adam inmiş arabayı itmeye çalışıyor rampada sinirden kızarmış vaziyette bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım adam beni öldürecekti neredeyse komutanım diyorum gelin siz direksiyona ben iteyim yok sen bas bas diyor
O gün beni sinirden öldürmemesi büyük şans
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcanon -- 9 Mart 2021; 3:57:49 >
-
Askerligimi Sırnak Akcay Tugayında Yaptım 1994/4 tertip olarak 2015 Yılında. 1 Nolu Nizamiyede Gece Takılıyordum. Gündüzleri Klimalı 7 24 Sıcak sulu Kogusumuzda Uyuyorduk Emniyet ve muhafız takımındaydım. 10 Larca Komik Acı tatlı Olay Yasadım Ama aklımda Yer edinen tek bu olay var.
Cizre Olayları Baslamıs Benimde tezkereye 2 3 Ay kalmıs Comezler gelmiş Torunlar Bot Baglamıs Gelsede Biletler Gitsek Modundayız. En Üst devreyiz. Sürekli telsizde anonsları dinliyoruz bi gece cayırtı koptu üst bolgelerine saldırı var. Telsizden canlı canlı dinliyoruz Catısma seslerini Cizde Olaylarının basladıgı dönemdir Bu.
Nobette Biri alt devrem digeri comezim nobetteler Gece 2 civarı Bunlar Tabi Telsiz Seslerini Dinlemek istediler Dedim gelin Mevziiyi bıraktılar geldiler dinletiyoruz Komutanla Bu arada Komutan Uzman Cavus benden 1 yas büyüktü (24 yasındaydım gittigimde) Abi kardes gibiydik. Gece zaten Komutan ben Benim Nobet badim alt devrem Ve diger 2 Nobetci Alt devrem ve comezim vardı. Gece 5 imiz gözlerden uzak safak attırıyorduk 10 Numara bir sekilde.
Bunlar Tabi catısma seslerinin etkisi altında kalmıslar Mevziye girince Comezim Olan Nobetci Kosa kosa geldi içeri bizde Komutanla Telefonla Oyun oynuyoruz Lan Noldu Ne bu hale filan derken Abi kos ilerde biri var catıda Bizi gözetliyor Sürekli Bi Saklanıyor bi bize bakıyor Biz hemen Komutanla Mevziye geldik. Mevziidede Bixi var Bixide Bana zimmetli. Bixinin üstündede Gece gorusu Durbunu var. O zamanki Tugay Komutanımız Mesut Savas (Simdi Fetoden atılmıs iceri) 9 Dan sonra köy içinde kimi görürseniz Vur Emri Vermişti Ohal vardı Cunku. Bixinin basına gectim Komutan dedi Dürbünle bak Artıkılı Getir Üstüne Bas mermiyi dedi. Bu Kamillerin dedigi yerlere bakıyorum durbunle yok Orayıda bilen bilir ordaki evlerin catıları duzdur Normal degildir Gece Catılarda uyuyorlar cunku Yazın. Lan diyorum Hani Kimse Yok Abi suraya bak beyaz giymiş diyor :) İyice bakıyorum Gözumle tarıyorum etrafı Beyaz bi carsaftan baska bişey yok. Be amq Evladı Terorist beyaz giyermi Megerse Bu Dallama Dinledigi seslerin etkisi altında kaldıgından Halisülasyon Gorup Catılara asılmıs Beyaz örtüleri Sopaları Terorist sanıyor Ruzgardanda Ortu ucusunca Terorist Gozetliyor Saklanıyor Sanmıs Dedim komutanım bişey yok bu salak Herif Carsafdan bahsediyor Komutan cocuga baktı dondu bana baktı bidaha cocuga baktı Kafasını Cocuga dogru yana yatırarak işaret verdi O sıra bende Tokatı Patlattım yüzüne Bosu bosuna Eve ateş ettirecekti bize Aptal herif. Sonra gittik İçeri Oyuna devam ettik.
Bu arada arkadaslar Silah seslerine Helikopter seslerine F16 Seslerine o kadar cok alısmıstımki Bazı geceler gece atısları olurdu izli mermilerle Bixilerle MG3 lerde Ucak savarlarla Yapardım Cayımı O Atısları Keyifle izlerdim Tak tak tak silah sesleri bana Resmen Ninni gibi terapi gibi gelirdi Hey gidi hey Degişik bi psikoloji :) Ve ordakilerin cogu korkudan maalesef boyle halisülasyonlar gormekte.
-
-
süpermiş hocam :D
Gece 3-5 nöbeti var.Normalde devriye on başının gelip kaldırıp götürmesi lazım.Kimse gelmeyince bizde uyuya kalmışız,gözümü bir açtım saat 3:25 daha ben kimle nöbete çıkacağımı bilmiom ve devriye on başı piyasada yok.Ben gece gece nöbete çıkacağım adamı arıyorum,o sırada adamda beni arıyomuş.Biz bunla dolaplığın orda bulduk birbirmizi devriye on başı arıyoz.Saat oldu 4,herif yok piyasada,meğer bu salak gitmiş kouşun en dibine oturmuş uyumuş.Herifi zar zor kaldırdık,bizi nöbete görürcen diyoz,bir göz açık bir göz kapalı ne nöbeti awk diyor Gece yatıyorum saat 12-1 civarı,bizim bölük çavuşunu iç kouştan kovmuşlardı,adam benim arkamdaki ranzaya yerleşti.Herif bildiğin uykusunda diyalog yazıyor.İşte diyor benden habersiz kimse birşey yapmıycak anlaşıldı mı? diyor.Sorduğu soruya kendi cevap veriyor.tamam anlaşıldı falan diyor.Zaten onun yan ranzasındaki öküz gibi horluyor,osuruyor.Bu böyle olmaz deyip tası tarağı toplayıp iç kouşlara geçtim,en azından orada az kişi olduğu için daha sessiz oluyor.Bir tane üst ranza buldum geçtim.Hay geçmez olaydım,meğer alt tarafta yatan çocuk sıkıntılıymış,ben bilmiom tabi boş buldum atladım direk.Herif her gece kalkıp bana bakıyor derin derin nefes alıyor sonra geri yatıyor.Ne var olm ne bakıyon diyorum cevap yok.İşte sordum soruşturdum biraz kendi devrelerinden,ya kardeş o ranza normalde boştu birtek bu yatıyor dediler,niye dedim,psikolojik sorunları var pek bulaşma buna dediler.Zaten cin çarpmış gibi tipi var awk'nun.Meğer o kouşta rdm'ler falan kalıyomuş,sonra mevzuyu ayıkıp yerime geri gittim |
Anladım hocam sizin anınız bu galiba |
Askeriyenin bahçesine bir gün geziyordum komutan çağırdı "mehmet buraya gel", "buyrun komutanım" dedi "çıkar kalem" belimden 7.65 liği çıkardım, dedi "çıkar defter" mahkeme kağıtlarını çıkardım, dedi "çıkar harita" işte güzelim orda senin benim vücudumda bıraktığın o 3 5 jilet yarası var ya işte onları çıkardım, komutan dedi "bunlar ne" dedim "3 5 jilet yarası, sanki sanırsınız ki piskopatın tanrısı, ama bilmezsiniz ki o 3 5 jilet yarası ela gözlü sevdiğimin hatırası" çal keke çal
|
Askerliğimi kıbrısta şöför olarak yaptım. Birgün başçavuşla tabur içinde bir yere gidecektik. Başçavuş psikopat ve arabalar bakımsız Landler |
Benzer içerikler
- gerdek gecesi hikayeleri
- tırnakta kan toplanması nasıl geçer
- marmaray ile bayrampaşa'ya nasıl gidilir
- hasan sabbah'ın hikayesi
- concerta kullananlar yorumlar
- prompt mühendisliği
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X