Selam ustalarım. ben 89/1tertip olarak gidiyorum sımdı benım sorum ramazanda muayene oldum o zaman ehlyetım yoktu aralıkta ehlıyetı aldım aldıgın gun subeye goturdum ehlıyetı ve fotokopisini sisteme gırıs yapıp kımlık fotokopısını aldılar... sımdı muayenede yoktu dıe ulastırmaya dusmezmıyım?? dusmezsemde normal bı acemıye gıttıgımde piyade v.s. ehlıyetım oldugunu soylsem (aynı zamanda taksı soforuyum ) bunuda soylesem ulastırmaya gonderırlermı ?? cevap lar ıcın sımdıden tsk gercı p.tesi yerler bellı oluo ama dayanamadım =))))
zor bea askere gidenlerin %75inde ehliyet var şansına ne çıkarsa zaten belli olmuştur
ulaştırmaya düşmene gerek yok. gideceğin herhangi bir birlikte de şoför ihtiyacı olur. ve buna göre şoför intibak kursuna gönderilip şoför olabilirsin.
Ulaştırma sorumluluk gerektiren bir görevdir. KONYA/SELÇUKLU1985/2 haw.ulş.kom.
O kadar önemli değil ehliyetinin o tarihte olup olmaması gittğin yere ihtiyaca ve senin komutanlarını ikna kabiliyetine bağlı bu durum.. Artı şöförlükte her zaman için iyi değildir. Benim askerlik yaptığım yerde bi şöför var pikap sürüyo gece her hastalanan olduğunda, günde üç posta yemek almaya, yük taşımaya, asker taşımaya tahsilata bütün angaryalara gidiyo çocuğun yüzü artık soldu hiç gülmüyo öyle değil yani şansına bağlı biraz..
ben sivil şöförüm, gayet de rahatım. takım elbiseyle askerlik yapmak bile yetiyor.
Artık yazabilirim foruma alnım açık olarak
Tunceli 4 komando loj desk. kmt Ulaştırma oto takımı siwil transit şöförü olarak yapdığım askerliği günün 12 saat çarşıda geçerdi tehlikeliydi ama olsun bitti yeni geldim askerden bu arada 2 gün oldu
Tunceli 4 komando loj desk. kmt Ulaştırma oto takımı siwil transit şöförü olarak yapdığım askerliği günün 12 saat çarşıda geçerdi tehlikeliydi ama olsun bitti yeni geldim askerden bu arada 2 gün oldu
hoş geldiin : )) darısı başımıza : )
quote:
Orjinalden alıntı: armi
quote:
Orjinalden alıntı: CaNeRR
Artık yazabilirim foruma alnım açık olarak
hoş geldiin : )) darısı başımıza : )
inş darısı başına
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme