Şimdi Ara

Askerde Sıkıntı Çeker miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar psikiyatrist tarafından verilen ilaçları kullanmak askerde sıkıntı yaratır mı ?

• hapçısıyla, psikopatıyla, façacısıyla birlikte rdmye yollarlar, koğuşta birlite kalırsınız
  • İriKıyım kullanıcısına yanıt
    Yo ne kullandığına bağlı neyin varki anti-deprasan? Şizofreni hapı hepsin etkisi farklı örneğin şizofreni hapında doz aşımı yaparsan geçici süre bir hafıza kaybı yaşarsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öfke kontrolü derken kullanım dozun varmı lustlar ı bilirim hafif bir rahatlama hissi gibi yan etkileri olabilir sosyal fobin nedir bana söylemen gerekli böylece açıklama yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Başbilen -- 23 Aralık 2019; 22:16:23 >
  • bace3434 kullanıcısına yanıt
    Ön yargılı olma
    Stres yaptırma

• şansı olursa sorunsuz yere düşebilir tabi
  • hem öfke kontrolü hem sosyal fobi, öfkenizi ailenize mi gösterebiliyorsunuz sadece?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başbilen kullanıcısına yanıt
    öfke kontrolu için geçmişte gittim ama biraz faydası var fakat sosyal fobim sıkıntılı kalabalık ortamda aşırı terleme mide bulantısı baş ağrısı gibi sıkıntılar çkiyorum stresim artıyor öyle yani bunu için ocakta gidicem doktora büyük ihtimal ilaç tedavisi göreceğim diyeceklerim bunlar askerliği düşünüyorum ne olcak diye.İş hayatına bile dayanamıyorum en fazla 3-4 ay sonra istifa.
  • Hawaii kullanıcısına yanıt
    Bende aynı sorun vardu ben evde toplar dışarda boşaltırdım

• bace3434 kullanıcısına yanıt
    ben muaf olmam akıllı adamım hem bu yaz tüm heyetlere girdim özel güvenlik için sadece aktif psikopatoloji saptandı dendi ama özel güvenlik olur raporu aldım.6-7 ayrı bölüme girdim bi pskiyatriden sıkıntı çektim öyle yani.
  • Hawaii kullanıcısına yanıt
    sosyal fobimin verdiği streste kalabalık ortamlarda kavga çıkardığım çok oluyor birisinin lafı çok ağrıma gidiyor öfkeme yenik düşüp saldırıyorm tüm gücümle.
  • İriKıyım kullanıcısına yanıt
    O zaman malesef tedavin bitecek he bu arada yeni bir sistem çıktı vücut verilerini okuyup öfjelendiğinde kabına sakinkeştirici sanıyor bir dene ama adını unuttum

• quote:

Orijinalden alıntı: İriKıyım

Bu mesaj silindi.
    Mis gibi oldu açıkçası. Gerçi benim iş bulma derdim falan yok ama sen de az biraz maddi olarak iyi durumdaysan hemen muaf çık. Yoksa mahvolursun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headphone Lover H kullanıcısına yanıt
    nasıl iş bulma derdin yok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

Bu mesaj silindi.
    Sen kendinde misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.