Şimdi Ara

Askerde Sıkıntı Çeker miyim ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bace3434

Bu mesaj silindi.
    O kadar değil lan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İriKıyım

öfke kontrolu için geçmişte gittim ama biraz faydası var fakat sosyal fobim sıkıntılı kalabalık ortamda aşırı terleme mide bulantısı baş ağrısı gibi sıkıntılar çkiyorum stresim artıyor öyle yani bunu için ocakta gidicem doktora büyük ihtimal ilaç tedavisi göreceğim diyeceklerim bunlar askerliği düşünüyorum ne olcak diye.İş hayatına bile dayanamıyorum en fazla 3-4 ay sonra istifa.
    Çürük raporu vermeleri lazım sana.

• İriKıyım kullanıcısına yanıt
    Etkilemez arkadaşım merak etmeyin. İlaçlat kontrollü olarak veriliyor ve sıkıntı olmaz için rahat olsun. Hayırlı tezkereler

• RDM'ler kebap askerlik yapar. Komutanlar bile bulaşmaz sana, öyle kendi halinde bitirirsin askerliği. Bol bol git RDM'de asteğmenler ile muhabbet et.
  • Ne sıkıntı olacak ki en rahat şey rdm olmak
    hergün ilaç almaya gideceksin sabah,akşam almazsan ceza yersin askerliğin uzar
    Silah vermezler,silahsız nöbet tutarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: İriKıyım

sosyal fobimin verdiği streste kalabalık ortamlarda kavga çıkardığım çok oluyor birisinin lafı çok ağrıma gidiyor öfkeme yenik düşüp saldırıyorm tüm gücümle.
    Bende de öfke kontrol problemi var.Doktor bana da ilaç yazmıştı ama hiç kullanmadım.İşe yarıyor mu gerçekten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azazel Geri Dönüyor kullanıcısına yanıt
    jopla nöbet tutturacaklarmış bana.
  • yarı yarıya insanın içinde olcak biraz.
  • RDM'li asker olcam yani ilaç kullandığım için öylemi ?
  • Headphone Lover H kullanıcısına yanıt
    inanmam için kanıt göster ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bace3434

Bu mesaj silindi.
    İnsanları askerlikten soğutmak suç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 22 Ocak 2020; 21:6:24 >
  • askerden sogutmak degılkı orada olanlar bunlar o halde kımse askerlık zor demesın
  • Askerlik yerine ve kişilerine göre zor . Biraz şans meselesi birlikte uzun bi süre takılmak veya yaşamak zorunda olduğun insanlarla anlaşmak . Kısacası senin ilaçlarına göz dikecek tipler bile çıkacak .

• rdm ye alınırsın
    Job falan yok bomboş gider gelirsin ama silah dagıtılırken sana silah verirlerse silahlı gidersin vermezlerse sillahsız,sondan da silahı alabilirler
    Boşver senin için daha iyi olacaktır

Birde koğuşlarda herkes kalıyor ayrım yok rdm diye ,
    Zamanla herkes rdm oluyor.fazla büyütmeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 24 Aralık 2019; 1:20:5 >
  • Hiç bişey olmaz merak etme. Sadece rdm olduğun için haberci, şöför vb olamazsın ama onu da olmayı ver. Daha rahat bile edersin.

Hocam askerde rdm kısmında görevliydim. 3 askerdik başımızda da uzun dönem psikolog asteğmen vardı. Katılış muayenesini yapardık, onun yanında da rdm ye kayıtlı askerlerlel ilgilenir, gözle görülür bir durum varsa komutana bildirirdik, gerekirse rapor dahi tutardık.

Senin durumuna gelince hocam usta birliğine gittiğinde katılış muayenesinde form doldurmanı isteyecekler. Bu formda kullandığın ilaçları ve durumunu anlatırsan komutan seni yanına davet eder biraz da senin isteğinle rdm programına alabilir de almayabilirde. Gerek görürse çürük almanı bile sağlayabilir. Ben görevdeyken 2 kişiye çürük verdirmişti asteğmen. Merak ettiğin konular olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Bu ne bilader böyle hastalık mı var? PSİKOLOJİK RAHATSIZLIK YOKTUR. PSİKOLOJİK HASTALIKLAR KANDIRMACADIR.

ANTİ DEPRESANLAR KİMYASAL LOBOTOMİDİR Bİ BOKA YARAMAZLAR SADECE İNSANI MAL EDER AŞIRI KİLO ALDIRIR VEYA VERDİRİR.

BESLENMENE DİKKAT ET BU İLAÇLAR SENİN ÖLÜMÜN OLMASIN

• naapim abi Herşeyi kafaya taka taka mal oldum zaten.İstanbul'a kar yağmıyor ona bile kafayı takıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.