Şimdi Ara

Askerde kullanılacak tuşlu telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı akşamlar. Yakında askerlik işi belli olacak gibi. Şarjı uzun giden sıkıntısız ucuz yollu bir telefon ihtiyacım olacak mağlum. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var 😀 Android e bir süre veda edeceğim galiba. Radyo da olsa çok iyi olur sanırım 😀 Yaşamış arkadaşlar paylaşabilirse iyi olur böyle bir konu göremedim yakın zamanda zaten :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• samsung b310e baya bir işimi görmüştü askerde.Zaten bir müddet sonra androidi sokuyosun içeri
  • Hocam yerine göre değişiyor diyorlar. Arkadaşlarım askerde biri Ankara da, biri Hakkari de ikisinde de tuşlu telefon var. Cezası varmış kullanmıyorlar. Dediğiniz gibi rahat olan yerlerde var inşallah denk gelir :)

• Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Ben 1,2 kere komutana yakalandım hiçbirşey demedi,bizde üst rütbeye yakalanmadığın müddetçe bir sorun yoktu,zaten bütün komutanlar tel kullanıldığını biliyo
  • Doğrudur hocam hayırlısıyla yaşayıp görcez bende alabilirsem yanıma harika olur 😀

Tavsiyem acemide yanında götürme tuşluyu al.Ustaya giderken androidi al,emanet bırakabileceğin bir yer bul.Biraz oratamı kolaçan et ona göre çarşı izninde halledersin.
  • Acemi de kesin tuşluyu götürcem zaten hocam. Usta da dediğiniz gibi olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerde akıllı telefon
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Acemi birliğinde de akıllı telefon kullan ordaki komutana bağlı çok sorun olmayabilir

• Bizim dönemde tuşlu telefon da yasaktı.
    Ben Ankara da acemilikte kapıdan girerken teli bırakıyoruz sanıyordum.
    Nizamiyeye söyledim, içerde alacaklar dedi.
    2 gün kimse sormadı,
    Sonra da teli vermemeye karar verdim 😅

Usta birliği cezaeviydi,
    Kapıda xrayden bile bir şekilde geçtik.

Bizde üst rütbe yoktu,
    Hem de kısa dönemdik,
    Görüp bir şey demeyen komutan da oldu, alıp 2 saat sonra geri veren de,
    Alıp vermeyip teli kasada zanneden komutan da oldu

Ha yapabilene tam bie inziva süreci. Benim kız arkadaş konusu çok kötüydü, telefona mecburdum. Olmasa kafayı yerdim.

Yoksa telefon tutkunu değilsen telefon yerine kitap oku spor yap, Uyu dinlen dinç ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 13 Mayıs 2020; 0:42:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Hocam benim de biraz durumlar sizin gibi tuşlu serbestmiş zaten acemide onu götürcem. Usta da belki yerine göre de android alsam yanıma ilaç olur 😀

• konsar K kullanıcısına yanıt
    Genelde kimse tavsiye etmiyor hocam başım ağrısın istemiyorum

• Bilecikteyim androidten yazıyorum telefonsuz çekilmez atarsa 101 bitsede gitsek

• Hayırlı tezkereler hocam. Acemi de android var mıydı 😀

Acemiye götürmedim aynı yere düşünce androidi alıp geri geldim götürseydim dağıtım iznide kullanmazdım, senin yerinde olsam ikisinide götürürdüm girişte yakalanırsan teslim eder çıkışta alırsın buradan dağıtıma giden hiçbir devrem yakalanmadı telefonsuz hiç çekilmez riske değer

• Hocam nasıl saklıcam onu orada 6küsür inc telefon 😁 Keşke dediğiniz gibi olsa da gizli saklı kullanırım. Telefonu kaptırsam belki de unut diyecekler 😀

Kesin geri verirlerde arama olayını bilmem evde duracağına götür derim 15 gün ceza alsamda üzülmem şu saatten sonra

• takip. bende 1100 var onu götürürüm heralde, şimdi baktım deji batarya var uyumlu 1200mAh :D askerde şarj işi nasıl oluyor acaba, 50 lira verip bu bataryayı almak mantıklı olur sanırım.

bir de askercell mevzusu varmış. mevcut hattı taşısak sonra androidi sokunca sıkıntı olur internetsiz. yeni hat almak daha mantıklı olur heralde onun için

• Hocam mp3 calan samsung modeli al bir tane. 8gb hafiza karti veya 4. Baya muzik indir. canın sıkıldıkça dinlersin. Bu arada askerim. Sen haziranda gelicen büyük ihtimal. Ben temmuzda bitirecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • H A N kullanıcısına yanıt
    Hocam tuşlular serbest olduğu için şarj sıkıntı olmuyormuş

• Beratt06 kullanıcısına yanıt
    Hocam radyolu bir model buldum. Kulaklıkla beraber getiririm kafa rahat olur diyorum kartla falan uğraşmaktansa. Hayırlısı bakalım bekliyoruz. Arkadaşın da uzadı daha net bir şey yok diyor bekliyor o da askerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kru3gerBey -- 13 Mayıs 2020; 12:19:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.