Şimdi Ara

Askerde kullanılacak tuşlu telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam radyoyu geç ben vandayim radyolar ilahi filan kurtce filan cok değişik. Gideceğin yere bagli. Benim dedigimi yap. Radyoya güvenme. Doguya düşme ihtimalin yüksek. Asker az burda. Hemde zevkine gore muzik dinlersin. Cok sevdigin müziği ac ac dinle tarzi :D. Haziranda alim var senide çağırırlar. 4b 1 ay uzadi.
    4c de mayis sonunda bitiyor. Mayis sonu haziranin ilk haftası 100bin kisi terhis olur. 4c cikmazsa 60 bin filan. 4c den sonra 1a geliyor. Bende temmuzun 21 inde son askerlik gunum. 22 sinde cikicagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beratt06 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam az kalmış sizin. İnşallah düzgün bir yere düşeriz ne diyelim. Siz ustadasınız android kullanamıyor musunuz?

• Bilecikte acemilik yaptim son sevkte usta birligime teslim oldum ismin ne tanirim ustalarin cogunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noapte -- 13 Mayıs 2020; 13:50:39 >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    90 gun kullanmadım. 20 gündür kullanıyorum. Bi sekilde yolunu buluyosun.

• Beratt06 kullanıcısına yanıt
    Telefonu nasıl soktunuz hocam? Şimdi korona muhabbeti de var. Acemiden sonra direkt ustaya gideceğim büyük ihtimalle. Yani ya yanımda götürcem ya da başka şansım yok gibi. Arkadaşın dediği mantıklı aslında hem tuşlu hem de ycuz yollu bir android ayarlayıp çantamda saklasam sokabilir miyim ? Bilmiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tavsiyem 1 tane akılı telefon 1 tane tuslu telefon götürün arama olursa akiliyi saklayin telefon var mi diye sorduklarinda tuşluyu gösterirsiniz akılı telefon için powerbank götürün birde ihbarcılara dikkat edin herzaman

• noapte kullanıcısına yanıt
    Bunu yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Beratt06

Hocam mp3 calan samsung modeli al bir tane. 8gb hafiza karti veya 4. Baya muzik indir. canın sıkıldıkça dinlersin. Bu arada askerim. Sen haziranda gelicen büyük ihtimal. Ben temmuzda bitirecem.
    Hocam pek bilgim yok merakımdan soruyorum: askerde ne kadar harçlık veriyorlar? İnternette çok farklı bilgiler var
  • vay be. bizim zamanımızda panasonic g400 vardı. tel de yasaktı. yakalanan diskoya atılıyordu. şimdi tel serbest. askerlik 6 ay. tatil resmen..
  • Tuslu telefon Askercell alirsan serbest. Sivil hat yasak. Kameralı ne olursa olsun yasak. Sokup gizli gizli takilirsin. Yakalanirsan askerligin bitince verirler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Beratt06

Tuslu telefon Askercell alirsan serbest. Sivil hat yasak. Kameralı ne olursa olsun yasak. Sokup gizli gizli takilirsin. Yakalanirsan askerligin bitince verirler :D
    bizim zamanımızda hepsi yasaktı hocam. telefonu yakalatırsan o telefonu önce bi yerine monte ederlerdi. sonra da yallah diskoya. walkman bile yasaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 13 Mayıs 2020; 18:39:1 >
  • Bizdede sürekli yakalarsak 15 gun uzar ona gore filan hep hikaye.

• quote:

Orijinalden alıntı: noapte

Tavsiyem 1 tane akılı telefon 1 tane tuslu telefon götürün arama olursa akiliyi saklayin telefon var mi diye sorduklarinda tuşluyu gösterirsiniz akılı telefon için powerbank götürün birde ihbarcılara dikkat edin herzaman
    Hocam söylemesi kolay da bilmiyorum napıcam ucuz yollu bir android de ayarlamaya çalışayım en iyisi. Kendi telefonum 9t pro oraya götürmem hata olur çalınma ihtimali vs. hemde büyük. Ayrıca powerbank falan da yasakmış. Çantada bunları çorabın boxer ın içine falan atsam anlarlar mı acaba :D
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Suanda askerim acemi birlige power ve telefonla girdim

• noapte kullanıcısına yanıt
    x-ray den geçiliyormuş hocam yerine göre sim kartı bile normalde yasak belli oluyor diyen arkadaşlar da var. En kötü android sokamazsan emanetçiye bırakırsın diyorlar kararsız kaldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • e1180 mi ne onlardan satıyorduk genelde askerlere. Ama artık kalmamış olabilir bizde. Bi sormam lazım.
  • Samsung-E1205 kullanmıştım tavsiye ederim. Bu telefonlar için simcard'ın diğer katmanlarına da ihtiyaç duyacaksın, telefonculardan elde edebilirsin. Çoğu arkadaş acemide tuşlu, usta birlikte android kullan demişler, ben de buna katılıyorum. Lakin... bir ile bir buçuk ay süreyle üst celpler sana android telefonu kullandırtmayabilirler. Yakalatma ihtimaline karşı içeriye iyice alışana kadar kendilerince böyle önlem alıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.