Şimdi Ara

askerde dayak yemeyen varmı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: firtikk

quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Freeman

komutanımı kolundan bana tekme atan çavuşuda bacağından vurdum 5 yıl hapiste kaldım pişman değilim

ya anlıyorum da ne hakla vuruyolar karşılık verince neden hapis yatıyosun ben şimdi askere gıdınce dayak yemeye mı gıdıcem nasıl olcak

yaw buna tekme atmışlar buda silahla vurmuş anladığım kadarıyla bence 5 yıl yeterli ama eğer vurdum derken yumruk attım manasıylaysa oha derim yazık olmuş

• 9mm delik açtım kemiklerinde ne demek beni o kadar insanın önünde rezil etmek
  • 25.den sonra artık bol bol dayak yerim....
  • askerliğim film şeridi gibi gözümün önünden geçti.nizamiye çavuşuydum,benzer konuşmaları bilumum subay astsubayla yapmışımdır.
    quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

307. Kısa dönem çavuştum. Bir sefer fırça yedim o da telefondan... Alaydan başçavuş aramış, ne bileyim başçavuş olduğunu "ulukent jandarma buyrun" dedim. "Sen kimsin" dedi bende jandarma çavuş falan filan dedim. "Lan okuz niye tekmil vermiyon dedi", Bende "lan şerefiz adi herif, ne bileyim senin başçavuş olduğunu ..venk, başçavuş oldun diye kendini bir ..ok mu sandın " dedim içimden... olay tatlıya bağlandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeBoy

quote:

Orjinalden alıntı: Climanjaro

abi bizde de kep'lerin güneşlik kısmına yıldız çizenler çok dayak yerdi.
    ne kadar yıldız, o kadar tokat...
    her içtimada azman (pardon uzman) sıradan girerdi bunlara.
    ben şöfürdüm, mesai başlamadan göreve gider, mesai bittikten sonra gelirdim. ama gene de epey dayak yedik...
    gıcık olan bi bçvş ve uzman vardı, gerisi iyiydi.
    zaten bu ikisi kök söktürdü ya alaya....

Ama küfürler havada uçuşuyordu. en pis olanı da sabah içtimasında etek traşı kontrolüydü.
    resman OHA derdik ama yanlış hatırlamıyorsam usta birliği süresince 2 defa yapılmış bu (allahtan içtimalarda yoktum da yırttım bu olaylardan)
    arkadaşlra anlatıyorlardı. hadi koltuk altı traşına amenna da bu etek traşı resmen terbiyesizliğin daniskasıydı.

Ne varki yani bunda.Etek traşı kontrolünün neresi terbiyesizlik anlamadım.Sonuçta temizliğe bakılıyor.Asıl bu durum terbiyesizlik koltuk altı ve malum yerlerin orman gibi uzatılması.Sonuçta dinende caiz bir durum değil.Ayrıca öyle anadan üryan soyupta takıp taklavat ortada kalacak sekilde olan bir kontrolda değil.Az birşey iç çamaşırını aşağı indirip gösteriyorsun sadece.Ben 307kd olarak yaptım sadece 2 kere kontrol edildim.

nerde yaptın askerliği.ben 307 gittim.mersin de anamur ilçe jandarmada yaptım

• VALLA BEN AŞKIM SU AN ASKERDE ŞİMDİYE KADAR YEMEMİŞ AMA ÇOK RAHAT OLDUGU İÇİN OLABILIR, BİDE ÇOK SAYGILIDIR O:) AMA ÇOK YİYEN VARMIŞ, ÖZELLİKLE UZUNLARA ATIYORLARMIŞ. BELKİDE KISA DÖNEM OLDUGU İÇİN ATMAMIŞLARDIR. UMARIM ATMAZLARDA:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ramazan EREN

emret komutanımdaki en büyük eksik. her lafın sonuna a.q. demıyorlar

• 309. kd çavuş olarak yaptım askerliği. Dayak yemedim ve atıldığını da görmedim. Ama ceza mahiyetinde bol bol sürünmüştük eğitim bölüğünde
  • Ben Böyle Disiplinin ............ Böyle Eğitimmi olur ya ama durun en fazla diyorum 10 yıla kadar bunlar değişecek göreceksiniz hiç birşey kalıcı değil Herşey değişmeye mahkum
  • benim gibi yapın ama 5 yılı ve silahı çöpe attınız demektir
  • 179. dönem asteğmen.
    1984 yılı.
    pkk'lı teröristlerin ilk silahlı eylemlerini yaptığı zaman.
    bir askerime bir fiske vurmadım.
  • askerde dayak yasak kardeşim siz ne diyosunuz dayak yiyosanız hakkınızı arayın mal mısınız
  • yıl oldu 2014 hala var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DansGuardian

askerde dayak asla koymadı ama yediğimiz küfürler, asıl onlar çok koydu,
    anne babanın kıymetini en iyi askerde anladım,
    bi çatışma olsada şu yüzbaşıyla başçavuşu alnının ortasından vursak dediğimiz anlar oluyodu, özellikle erlere edilen küfürün haddi hesabı yoktu, ana avrat, insanın şerefine namusuna edilen küfürlere şahit oldum,
    yorumunu siz yapın,

sen oraya namusunu şerefini korumak için gittin o senin namusuna şerefine laf etti. dava açma hakkın vardı kardeşim kötü bir şey yaptın diye seni dövebilir hapse atabilir ama namusuna şerefine asla laf edemez.
  • o dayak atan komutanları birbir dava ediceksin. kan alıcaksın kan.

zorunlu askerlik denen olay bi bizde bide israilde var. ben sana yardım edeyim diye işi gücü bırakmış 12 ayımı ayırmışım.

ayaklarımı yalaman lazımken dayak atıyorsun bak sen şu işe
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.