Şimdi Ara

askerde dayak yemeyen varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
5.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askerde dayak asla koymadı ama yediğimiz küfürler, asıl onlar çok koydu,
    anne babanın kıymetini en iyi askerde anladım,
    bi çatışma olsada şu yüzbaşıyla başçavuşu alnının ortasından vursak dediğimiz anlar oluyodu, özellikle erlere edilen küfürün haddi hesabı yoktu, ana avrat, insanın şerefine namusuna edilen küfürlere şahit oldum,
    yorumunu siz yapın,
  • safak cart curt derken hesapta yokken bir uzman yuzunden sinirlerim atti birbirimizin üstüne yürürken olayı tabur komutanı gördü o ana kadar fiske yememiş olan ben tokatı yedik binbaşıdan 4 gnde hapis..

hapise birsey demem rahattı ama tokat sinir etmeye yatti.. çıkışta uzmanıda göremedik
  • ben yemedim

daha askere bilem gitmedim
  • demek ki herşey"emret komutanım"daki gibi değilmiş :).
  • en pis dayağı başçavuşlar atar bide inzibat kırolarheleki cezaevine düşersen bir dayaklar atıyolar belli deil.gördüm biliyom.tuğgeneralinn konut habercisiydim bigün böle kapıcı dairesi gibi bi yer vermişlerdi bana zemin akta komutanda en üst katta oturuyo kapıda inzibat var her zaman nöbetçi ama nerde öküzün önde gideni onları koyuyolar dedimki inzibata ben assagıdayım bak konutan gelirse haber ver bana die konutan bi gelmiş sormuş nerde levent die bu salakta heyecandan bilmiyorum komutanım yok aşşagıda demiş emir astsubayı bi sıçtı azıma benim.sora gittim o inzibatın yanına bi koydum herifin göğsüne iki yumrugu birden şok geçirdi gıkını çıkaramadı inzbattan ceken varsa mutlu olsun inzibat dövdüm muahahha
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozz

demek ki herşey"emret komutanım"daki gibi değilmiş :).

emret komutanımla alakası yok
  • ben yemedim. dayakta atmadım. ne gerek var. asteğmendim.
  • emret komutanımdaki en büyük eksik. her lafın sonuna a.q. demıyorlar
  • kısa dönemdim yav yemedim yemedim bitirmeme 1 hafta kala nöbetçi çavuş iken nöbetçi kıdemli başçavuştan gerçekten ama gerçekten boşu boşuna başkasının yüzünden dayak yedim (hemide 4 -5 tokat ) anlatmayayım sebebini uzun sürer bende nede olsa kısa dönemim diye dayanamayıp adama omzumdaki g3 ilen vurdum adamın gözü şişti tabi adam dahada dellendi senmisin bana vuran diye çünki o an tugay iştimasında 8000 askerin önündeydik 1-2 daha salladı sonrada görüşürüz dedi akşam ben seni mahkemeye vericem dedim çünki sonuna kadar haklıydım kısa dönem olduğumu öğrenmiş gece yoklamasında koğuşa kadar gelerek bütün askeerlerin içinde özür diledi odasına çağırıp çay kahve falan muhabbeti yaptı
    o günden sonra tugayda kıdemli başçavuşa vurduğum için son 1 haftamda efsane oldum yolda görenler başçavuşa vuran bu değilmi diye söyleniyordu tanımadığım kişilerden gelen tebriklerde cabası zaten askerlere illahlah ettiren 1.90 lık biriydi

not: tabiki bu olydan rahatsız olmamak elde değil fakat askeriyede herşey oluyor keşke böyle olmasa

• kısa dönemlerden dayak yiyenler zaten genelde kendı komutanlarından değil başka komutanlardan yiyor sonrada arkadasın dediği durumlar ortaya çıkıyor bizde de olduydu benzer olaylar.
  • sonuç: ''türkün türkten başka düşmanı yoktur..''
  • ayıp ayıp bu kadar yüzbaşı binbaşı dayak yemişsiniz
  • dayak yemedık ama en sonunda tokat yedık demıssınız e daha ne olsun be arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dokuzharf

ayıp ayıp bu kadar yüzbaşı binbaşı dayak yemişsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: icon

valla ben askerlik boyunca komutanlardan dayak yemedim.
    ama acemi birlikte (çavuş adayı) eğitim sirasında güldüm diye çvş. tokatladı.
    bide usta birliğinde şafak 30'ken(çvş. olduğum zamanlar)
    BENİ BİR ER ÇOK FECİ Bİ ŞEKİLDE TOKATLADI.
    5 günlüğüne ceza evine girdim,bir boş odaya götürdüler beni.
    arkasından bir g...tden bacaklı gardiyan er geldi,cep lerimi boşalt dedi.
    ben boşaltım,ama 100.000 tl unutum,pantolonumu cıkardım,ona verdim.
    ve o benim yalnışlıkla unutuğum parayı gördü,ve adam bana sayısız manyak bi şekilde tokat attı.
    ve ben hazır olda belki arka arkaya 10 tane tokat yedim,bi de yetmiyormuş gibi
    çvş. rütbemi şöktü.
    onu yakalarsam var ya ...............

bir zooken de onlara gönderseydin

• Bende yemedim zaten 1 ay yaptım topu topu....
    Ama her türlü pis işi yaptık orada yanlızca 2-3 kere eğitime çıktım o kadar gerisinde kazma kürek işleri yaptırıyorlardı bizim oradakilere.. Hepimiz devre kaybıydık ve sanırsam sürgün bölüğüydü orası eğitim vermiyormusunuz komutanım deyince ne eğitimi lan size eğitime gerek yok deyip bilimum en pis işler verilirdi...

Dayak yemeden çürük alıp geldim ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mika_hakinen -- 14 Aralık 2005, 14:21:49 >
  • bizim arkadaş teslim olmuş,eşyalarını almış yatakhaneye girip sigara yakmış çavuşun biri bunu görüp deli gibi girişmiş daha dakka bir gol bir
  • kısa dönemdim bize hiç dokunmadılar ancak uzunları gözümün önünde çok harcadılar.
  • ben yemedim,gidince yiiicem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: icon

valla ben askerlik boyunca komutanlardan dayak yemedim.
    ama acemi birlikte (çavuş adayı) eğitim sirasında güldüm diye çvş. tokatladı.
    bide usta birliğinde şafak 30'ken(çvş. olduğum zamanlar)
    BENİ BİR ER ÇOK FECİ Bİ ŞEKİLDE TOKATLADI.
    5 günlüğüne ceza evine girdim,bir boş odaya götürdüler beni.
    arkasından bir g...tden bacaklı gardiyan er geldi,cep lerimi boşalt dedi.
    ben boşaltım,ama 100.000 tl unutum,pantolonumu cıkardım,ona verdim.
    ve o benim yalnışlıkla unutuğum parayı gördü,ve adam bana sayısız manyak bi şekilde tokat attı.
    ve ben hazır olda belki arka arkaya 10 tane tokat yedim,bi de yetmiyormuş gibi
    çvş. rütbemi şöktü.
    onu yakalarsam var ya ...............

o 5 gün kaldığın yerde 67 gün yattım Parça Parça bi çıkıp bi giriyordum ama dayak yemedim Attım YEMİNLE

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.