Şimdi Ara

askerde 1 sene nasıl geçer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ağustosta askere gideceğim,düşünüyorum tam 1 sene nasıl geçer kafayı yicek gibi oluyorum 1 sene 1 1 1 1

• quote:

Orijinalden alıntı: Vratyas

çekerek

• gecer merak etme kantinci secerlerse gonullu ol anliyosan cok kiyak :) ama hesap kitap ruyalarina girebilir :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günde 2 paket sigara içerek nöbet tutarak kavga ederek temizlik yaparak
  • 365 Gün şeklinde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ay sonra teröristin birisi gelir kafana sıkar sonra ertesi günde oy kazanır
  • Türkiye konusunda ne nefret ettiğim şey. Ulan yapsana profesyonel ordu hem daha başarılı bir ordu olur hem bir sürü başıboş çakallar ortadan kalkar hem de iş alanı oluşur. Hapisten farkı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla askerlik yüzünden 2 yıldır işe giremiyorum
  • nöbet tutarak her sabah traş mıntıka velet sürüsüyle uğraşmak komutanlarla ugraşmak jandarma olursan devriye felaan geçiyor merak etme ben özledim şahsen keske bitmeseydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

Türkiye konusunda ne nefret ettiğim şey. Ulan yapsana profesyonel ordu hem daha başarılı bir ordu olur hem bir sürü başıboş çakallar ortadan kalkar hem de iş alanı oluşur. Hapisten farkı yok.

Profesyonel ordu da olsa her Türk genci askerlik yapacak mantığı söz konusu.

Binbaşı'sından tut, Albay'ına kadar hemen hemen hepsi askerliğin kısa dönemler ve uzun dönemler için de sadece 1 ay yapılması taraftarı.

Ama profesyonel askerler dışında normal vatandaşların hiç askerlik yaşamaması gibi bir durum söz konusu edilmiyor, edilmez de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta birliğine geçince gececi olmaya bak. Silahlık nobetcisi yada diğer görev. Gündüz uyu gece ayakta olursun. Test edildi.

• 15ay yaptık bittiyse bizim sürgün yerinde seninde biter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.