Şimdi Ara

ASKER ÜLKENİN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYAMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu nedir arkadaş ? Burası türkiye toprağı sen bu roketleri nasıl engelliyemiyorsun ?

ABD'ye 1 roket düşecek ha ? abd orayı yerle bir eder.

Kılıçdaroğlunu sevmem ama şu sözü çok doğru Ülke Şamar Oğlanına döndü.

Günde en az 3 şehit veriyoruz bunada çözüm bulunamıyor

• Kesinlikle haklısın. Şimdi gelip seni vatan hainliğiyle suçlayabilirler. Acı ama gerçek asker ve polis ülkemizi koruyamıyor. Ordunun içini boşaltırsan askerimize terörist dersen iftira atıp asılsız suçlamalarla görevinden alırsan hapse atarsan olacağı bu olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işidli öfkeli gençler kendi aralarında şakalaşırken ateşlenmiştir o füzeler sakin olun endişeye gerek yok

Yada tırlar dolusu gönderdiğimiz roketlerin fazlalığını getirmeye üşenenler ateşliyerek yolluyor. Canlı bombalarda zaten gaz sıkışma patlaması

Hem başkanlık sistemi gelirse hiç bi yere füze düşmüycek, tıpkı kasım seçimlerinde istikar deyip istikrar getirmeleri gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İroniMan -- 5 Mayıs 2016; 21:10:20 >
  • Asker koruyamasaydi suan isid de,rusya da Ankaradaydi.

Adamlar belli ki Turkiyeyi suriyede savasa cekmeye calisiyor.

Ben bu surecte bos durulmadigina inaniyorum. Kapali kapilar arkasinda bir seyler yapildigi kesin.

• O bombaların düşmesinin askerle ne alakası var?

Asker gidip orayı mi vuracak? Oradakilere atmayın mi diyecek?

Hükümet vurun derse vururlar izin çıkmazsa asker ne yapsın.. Bilen de konuşuyor bilmeyende konuşuyor...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Halepe karadan operasyon kararı alınmış. Twitterda yazıyordu Allah sonumuzu hayretsin
  • PunkBunny kullanıcısına yanıt
    Tabi asker ilgilenecek gelen füzeyi terlikle benmi düşüreceğim ? Alınan verginin haddi hesabı yok bir füze savunma sistemi kuramıyorlar mı ? Yazıklar olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremDede

Tabi asker ilgilenecek gelen füzeyi terlikle benmi düşüreceğim ? Alınan verginin haddi hesabı yok bir füze savunma sistemi kuramıyorlar mı ? Yazıklar olsun

10 yaşında falan mısın sen?

Asker mi kuracak sistemi? Cahil cahil cevaplar vermeyin rica ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremDede

silahi asker degil hukumet aliyor. Gorundugu gibi bayagi eksigimiz var. Buda bizi yonetenlerin suçu. Cocukken askerden gelenleri deedigi gibi gizli sakli hic bir seyimiz yok. Hepsi kahfehanede konusulan bos laflar. Zaten internet çaginda kimsenin bir sey saklayacagi yok.
  • Geçen sene bir uzman çavuşla konuşmuştum. Ununu elemiş eleğini asma noktasına gelmiş. Yıllarca doğuda görev yapmış, çatışmalara girmiş. Bu çözüm sürecinde olanlardan bahsetmişti.

Çözüm süreci sırasında bir sınır karakolunda görev yapıyormuş. Sürekli teröristler ellerini kollarını sallayarak bölgede dolanıyorlarmış ama el mahkum hiçbir şey yapamıyorlarmış. Ancak bir gün karakolun kuzeyindeki hakim tepede hareketlilik başlamış. Dağdan sürekli hilti sesleri geliyormuş. Bölük komutanları üsteğmene söylemiş komutanım bunlar doçka mevzisi kuruyor diye. Defalarca operasyon için izin istemişler ama bir türlü alamamışlar. Teröristlerin elini kolunu sallayarak dolaşması başka, karakolun üstüne doçka mevzisi kurması başka. Oradan gül atmayacaklar sonuçta. Planları belli. İzin çıkmayınca bizim uzman çavuş üsteğmene yalvarmış en sonunda. Bırakın demiş şu obüslerin birini kullanalım. Temizlik esnasında yanlışlıkla ateş aldı deriz demiş. Ama üsteğmen kesinlikle olmaz demiş. Sen bu genç yaşımda beni vatan haini mi yapacaksın? İzin olmadan vurursak onları beni mahfederler.
    Nitekim bir gece oradan karakola saldırı olmuş ve bir uzman çavuş şehit olmuş. Ertesi gün operasyon izni çıkmış. Ancak tabi teröristlerden eser yok.

Askerin komuta kademesini tasfiye ettiler. Üstüne askeri de pusturdular. Bu asker nasıl bir şeyler yapacak?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.