Şimdi Ara

asker rütbeliyi şehit etti... SS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 12 Aralık 2011; 15:55:54 >

• Canına tak etmiş demekki.
  • Belkide.. Başımız Sağolsun.
  • üzücü. bazen insan gibi davranılmıyor askerlere. bölye sıkıntılar çok oluyor.
  • Üzücü bir durum, disiplin elbette olmazsa olmaz ama insan onuru ile çok oynanılıyor Askerlikte. Bu olayda büyük ihtimal böyle birşeydir. Kimse durduk yere bir başkasının canına kıyıp yıllarca hapiste çürümeyi göze almaz.
    Gencecik insanlar biri Mezera diğeri Mapusa ne için? Değdi mi?
  • Günahını almak istemem ama askeri nasıl bir baskıda bırakmış olduğu da önemli. Ben girdiğim çatışmada komutanımın sırtından vurulduğunu gördüm ama bu komutanı kimse sevmezdi adam manyaktı çünki barfiks çekerken sırtına G3 ile vurup ana avrat küfür eden bir adamdı az çektirmedi bizlere.
  • bilmem ne kırsalında teröristlerce açılan ateş, tatbikatta kaza kurşunu, kalp krizi, intihar vb. bahanelerle yutturulan kaç tane böyle vaka vardı kimbilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR... ÖZKAN KURTOĞLU BENIM İKİZ KARDEŞİM.. ÖYLE YORUMLAR YAPMISSINIZ KI DAYANAMADIM SONUNDA..

KONU HAKKINDA NE BILIYORSUNUZDA KONUSUYORSUNUZZZ.. ARASTIRDINIZ MI ÖNCE HABERİ??

Bİ KERE DÜŞÜNEN İNSANLAR OLSANIZ İLK AKLINIZA ŞU GELİR.. HABERDE DIYOR KI CİNNET GEÇİREN ASKER... O ASKER MADEM CİNNET GEÇİRMİŞ NEDEN BI TANEDE KENDI KAFASINA SIKMAMIS??

BENIM BİLDİĞİM CİNNET GEÇİREN YA KAFASINA SIKAR.. YADA ETRAFINDAKILERI TARAR EN SON KAFASINA SIKAR...
    SIZ OLAYI ARASTIRDINIZMI???
  • quote:

Orijinalden alıntı: özlem_kurtoğlu

ARKADAŞLAR... ÖZKAN KURTOĞLU BENIM İKİZ KARDEŞİM.. ÖYLE YORUMLAR YAPMISSINIZ KI DAYANAMADIM SONUNDA..

KONU HAKKINDA NE BILIYORSUNUZDA KONUSUYORSUNUZZZ.. ARASTIRDINIZ MI ÖNCE HABERİ??

Bİ KERE DÜŞÜNEN İNSANLAR OLSANIZ İLK AKLINIZA ŞU GELİR.. HABERDE DIYOR KI CİNNET GEÇİREN ASKER... O ASKER MADEM CİNNET GEÇİRMİŞ NEDEN BI TANEDE KENDI KAFASINA SIKMAMIS??

BENIM BİLDİĞİM CİNNET GEÇİREN YA KAFASINA SIKAR.. YADA ETRAFINDAKILERI TARAR EN SON KAFASINA SIKAR...

Peki niye cinnet geçirmiş ? İnsan durup dururken cinnet mi geçirir ? Ayrca yazınızı düzeltin bütün harfleri büyük yazmak bağırmak anlamına gelir.
  • altlarıyla ilişkileri insancıl mıydı?
  • DEMEKKİ RÜTBELİLER ASKERLE EĞLENMİŞLER
  • Yakın zamanda bende askerlik yaptım öyle sorunlu insanları askere alıyorlar ki komutanlarında işi zor.Askerde dayanıklı olmayı,sabrı ve itat etmeyi öğrenirsin olası bir savaşta bunlar şarttır.Hiçbir sebep karşındakini öldürmene değmez kimbilir ne çektide bunu yaptı diyenler var peki şimdi 2 can aldıda daha mı rahat edecek? Emin olun askeri cezaevi çok pistir orda 1 yıl kalmaktansa ölmek bile daha iyidir.Zaten o askerin her günü pişmanlıkla geçecek.Ölenlere Allah rahmet eylesin ailelerinin başı sağolsun.
  • rütbeli askerlerden ve polislerden nefret ediyorum onlar beni ve ailemi koruduklarını duşunmuyorum !
    evime hırsız giriyor polisi arıyorum aldığım cevap sıradan şeyler bizde gelsek bi kaç prosedür gereği işlem yapıcaz diyor
    Askerlik anıları dinliyorum komutanın sobasını yakanlar ailelerine yalakalık yapanlar ayakkkabı silenler dayak manyağı olanlar
    ve en son olarakta Geçenlerde karakolda bir kadın dayak yedi videosunu izleyen var mı ?

işte o video bunların gerçek yüzünün yansıması
  • quote:

ARKADAŞLAR... ÖZKAN KURTOĞLU BENIM İKİZ KARDEŞİM.. ÖYLE YORUMLAR YAPMISSINIZ KI DAYANAMADIM SONUNDA..

Şu insandan daha iyi bildiğini düşünüp cevap verenler hala varsa, yazıklar olsun diyorum, yazıklar olsun.

Sizin de başınız sağolsun Özlem Hanım...
  • sınırda kaçakçılık yaparken yakalanıp 3 defa uyarı almış bu cinnet geciren er... kardeşim defalarca zaten uyarmıs bak adem sınırdan mal gecırdıgını duyuyorum yakalarsam hakkında işlem yaparım diye.. yok komutanım dıyor..
    ardından aniden kardeşim askerı cağırıyor.. maddi durumu 0 derecede olan ve devletın verdığı 3 5 kurusla gecınen er'in cbınden 2 sim kart 1 son model cep telefonu cıkıyor.. nöbet esnasında da adem den sonra nöbetı devralan asker ifadelerınde de var bu... ademın her nöbet tuttugu gece sınırda taze koyun pislikleri görülüyor... son sım kart olayında ise adem (er) hakkında kaçakçılıktan işlem başlatılıyor. askerı mahkemeye sevk edılıyor bağlı bulunduğu karakola gönderılmesı gereken er kardeşim ''sırf orada psikolojısı bozulmasın diye'' gönderilmıyor ve ceza olarak sadece silahı alınıyor yanı sılah kullanması yasaklanıyor..
    olay günü adem nöbet esnasında ''asteğmen mehmet ve özkan astsubay ın..... vurcam onları'' diye br küfür edıyor...
    yanındakı diğer nöbetçi er ise bunu mehmet asteğmene iletiyor.. mehmet asteğmen ise gelsın vursun diyor ve ardından kırmızı alarm verip önce evınde olan kardeşim özkan ı evınden araçla getirtiyor ardından askerlerı topluyor herkesın içinde mehmet asteğmen adem'e '' gel vur oğlum ben en fazla ölürüm'' diyor... ve ardından er hakkında sorgulama baslıyor..
    sıra adem e geldıgınde ise adem yanında nöbet tutan askerın mermılerını alıp sorgu odasına daha girmedn kapıda 2 rütbeliyi tarıyor... bununla ilgili bır cok görgu tanıgı er ifadelerı ve tutanakları var..
    keske bır temız ona orda sopa atsalardı dediğiniz gibi keske rütblıler askerlerı dövseydı belkı o buna cesaret edemezdı.
    yine asker ifadelerı ve görgu tanıklarında bulunan ifadelerden 3 er de şöyle bır ifade var..
    bir gün özkan astbyım ademı yanına cağırdı ademın kamuflajları (pantolonu) eskımıs ve yırtıktı.. özkan astbyım; yanlıs anlamazsan adem benım kamuflajım var bana olmuyor istersen onu sana vereyım diyipte verdiğini de görenler var... terhıs olan askerlerden yıne maddı durumu kötü olup evıne dönecek parası olmayana terhısını uzatıp otobus bıletı ve yol harclığı verıp evıne gönderırımıs... neden terhısını uzatıyormus er'in bılıyormusunuz.... maas gününde maasını çekıp o er'e o yardımı yapmak için.. kı bu bnm bıldıklerım daha nicelerı vardır kım bılır..
    oturdugunuz yerden boş boş konusuyorsunuz...
    adem ise son ifadesınde neden vurdun üstlerını diye sorduklarında... ''benım hayatım bıttı onlarınkı de bitsin'' ifadesı var...
    ha bu arada adem neden kaçakçılık yapıyor?
    bulunduğu ilçenın muhtarlarından 2 si ademı kafalıyor sen gece bızım sınırdan geçisimize izin ver sana su kadar para vercez diye diye er' i resmen kıralamıs adamlar... şebeke olmuslar orda..
    boş boş konusmayın bı

• quote:

sınırda kaçakçılık yaparken yakalanıp 3 defa uyarı almış bu cinnet geciren er... kardeşim defalarca zaten uyarmıs bak adem sınırdan mal gecırdıgını duyuyorum yakalarsam hakkında işlem yaparım diye.. yok komutanım dıyor..
    ardından aniden kardeşim askerı cağırıyor.. maddi durumu 0 derecede olan ve devletın verdığı 3 5 kurusla gecınen er'in cbınden 2 sim kart 1 son model cep telefonu cıkıyor.. nöbet esnasında da adem den sonra nöbetı devralan asker ifadelerınde de var bu... ademın her nöbet tuttugu gece sınırda taze koyun pislikleri görülüyor... son sım kart olayında ise adem (er) hakkında kaçakçılıktan işlem başlatılıyor. askerı mahkemeye sevk edılıyor bağlı bulunduğu karakola gönderılmesı gereken er kardeşim ''sırf orada psikolojısı bozulmasın diye'' gönderilmıyor ve ceza olarak sadece silahı alınıyor yanı sılah kullanması yasaklanıyor..
    olay günü adem nöbet esnasında ''asteğmen mehmet ve özkan astsubay ın..... vurcam onları'' diye br küfür edıyor...
    yanındakı diğer nöbetçi er ise bunu mehmet asteğmene iletiyor.. mehmet asteğmen ise gelsın vursun diyor ve ardından kırmızı alarm verip önce evınde olan kardeşim özkan ı evınden araçla getirtiyor ardından askerlerı topluyor herkesın içinde mehmet asteğmen adem'e '' gel vur oğlum ben en fazla ölürüm'' diyor... ve ardından er hakkında sorgulama baslıyor..
    sıra adem e geldıgınde ise adem yanında nöbet tutan askerın mermılerını alıp sorgu odasına daha girmedn kapıda 2 rütbeliyi tarıyor... bununla ilgili bır cok görgu tanıgı er ifadelerı ve tutanakları var..
    keske bır temız ona orda sopa atsalardı dediğiniz gibi keske rütblıler askerlerı dövseydı belkı o buna cesaret edemezdı.
    yine asker ifadelerı ve görgu tanıklarında bulunan ifadelerden 3 er de şöyle bır ifade var..
    bir gün özkan astbyım ademı yanına cağırdı ademın kamuflajları (pantolonu) eskımıs ve yırtıktı.. özkan astbyım; yanlıs anlamazsan adem benım kamuflajım var bana olmuyor istersen onu sana vereyım diyipte verdiğini de görenler var... terhıs olan askerlerden yıne maddı durumu kötü olup evıne dönecek parası olmayana terhısını uzatıp otobus bıletı ve yol harclığı verıp evıne gönderırımıs... neden terhısını uzatıyormus er'in bılıyormusunuz.... maas gününde maasını çekıp o er'e o yardımı yapmak için.. kı bu bnm bıldıklerım daha nicelerı vardır kım bılır..
    oturdugunuz yerden boş boş konusuyorsunuz...
    adem ise son ifadesınde neden vurdun üstlerını diye sorduklarında... ''benım hayatım bıttı onlarınkı de bitsin'' ifadesı var...
    ha bu arada adem neden kaçakçılık yapıyor?
    bulunduğu ilçenın muhtarlarından 2 si ademı kafalıyor sen gece bızım sınırdan geçisimize izin ver sana su kadar para vercez diye diye er' i resmen kıralamıs adamlar... şebeke olmuslar orda..
    boş boş konusmayın bı

6 sene olmuş. 6 yıl sonra nerden aklınıza geldi cevap vermek.

• Orcunsau kullanıcısına yanıt
    'Kardeşim' diyor; aile ferdi demek bu. Birak 6 yi; 66 yil sonra bile cevap verse yine de hakkıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özlem_kurtoğlu Ö kullanıcısına yanıt
    Şehitlik beratı verilmiş kardeşinizin haberlerde okudum. Allah rahmet eylesin. Geç kalınmış bi durum. Umarım şehit eden psikopat içerden ömür billah çıkamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan bende askerdeyim. Kısa dönem olarak yapıyorum. Ama şunu söyleyebilirim ki askerlerin yarısından fazlası dayağı hakkediyor.
  • https://www.youtube.com/watch?v=dhVOMfZAITY
    üzücü bir durum. Başımız sağolsun. Allah sabır versin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.