Şimdi Ara

Asker Kaçağı / Yoklama Kaçağı Yurt Dışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, benim tecilim Aralık 2024'te bitti ve tecili uzatacak sebebim yoktu. İki-üç hafta önce çevirmeye girdim, durumu belirtmek hiç aklıma gelmedi ve tutanak tutuldu. Sonrasında hiçbir şey yapmadım normal hayatıma devam ediyorum, bildiğim kadarıyla günlük para cezası işliyor. Asker kaçağı mıyım, yoklama kaçağı mıyım bu durumun tabirini de bilmiyorum.

Asıl sorum ise ben bu halde iken Ağustos ayında balayı için yurt dışına çıkabilir miyim?

İnternette arayınca özellikle hukukçuların web siteleri çıkıyo ve sorun olabilir vs. yazmışlar. Ben anlayamadım, bu işin yasası/kuralı yok mu ki problem çıkabilir yazmışlar da net bir şey belirtmemiş kimse?

Balayında böyle bi felaket çok kötü olur ve masraflar da cabası.. Bu durumu yaşayanlar veya konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Meral -- 3 Haziran 2025; 5:32:19 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ben açık liseden daha mezun olmadim 19 yaşındayım askerliği tecil ettirebiliyormuyum ne yapmam gerek biri yardımcı olabilir mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • inzibatlar arkadaşı alalım. ağustos celbinde balayı yerine kışlada olacaksın haberin yok  

Pardon-filmyoutube
    Instagram: @pardon-film
    https://www.youtube.com/watch?v=Sd_YqPqoOPI
  • end0plazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    Çevremde 2-3 yıldır tecilsiz gezenler var hocam ben niye balayında kışlaya gidiyorum

• 4 5 kere çıkıp girdim. hem de Bakaya iken. ( yoklama kaçağının üst versiyonu )

Hakkınızda Mahkeme kararıyla yurtdışı yasağı olmadığı sürece hiç birşey olmuyor. Ama sınırdan girişte bir ihtimal tutanak imzalamanızı isteyebilir. benim2 kere istediler. orada da imzayı atıp geçiyorsun.

• İkametgah adresim yok edevlette tecil ettirebiliuormuyum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • delikurt55 D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam, boş muhabbet yerine böyle gerçek bir cevaba ihtiyacım vardı. Bende o şekilde düşünmüştüm yasal olarak yurt dışı çıkış yasağı konmadıkça engel olamayacaklarını düşünmüştüm ama askerlik ayrı bir konu mu diye korkmuştum. Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yoklama Kaçağı Cezası
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Askerliğini yapmamış erkeğe kız verilmez.

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    O eskidenmiş hocam, çevredeki hemen herkes evlendikten sonra bedelli yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan Meral -- 5 Haziran 2025; 17:50:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.