Şimdi Ara

Asker Kaçağı Olup Olmadığımı Nasıl Öğrenirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1987 doğumluyum ve 2006 yılında ekim ayında askerlik şubesine giderek askerliğimi 3 yıl tecil ettirdim. Fakat tecil sırasında bana kağıt falan vermediler.

1 yıl sonra 2008 yılında üniversiteye daha doğrusu meslek yüksek okuluna geçiş yaptım. Ama maddi sebeplerden dolayı kaydımı 1 yıl dondurdum. 2009 yılında ise yine maddi nedenlerden ötürü üniversite harcımı yatırmama rağmen bir kaç ay gittim ve kalacak yer bulamadığımdan okulu bıraktım. Daha doğrusu kayıt yenileyemediğim için bir nevi atıldım(onlara göre kaydım silindi).

Bu arada yurtdışına falan da çıktım geçtiğimiz yıl fakat bir problem olmadı. Sormak istediğim yoklama kaçağı olursam evime bir uyarı falan gelir mi? Mayıs ayı gibi de okuldan kaydımı tamamen sildirip diplomamı aldım.

Önümüzdeki Kasım ayında mümkünse askere gitmeyi düşünüyorum. 2 hafta önce kadarda polis tc kimlik numaramdan GBT'me baktı (toplam 2 GBT kontrolünden geçtim arka arkaya) temiz bir şey yok dedi.

Kaçak olsam gözükürmüydü GBT'de bir yardımcı olursanız minnettar olurum. Birde acaba şubeye gidersem hemen mi askere alırlar yoksa önümüzdeki 90/4'lüler ile birlikte mi giderim.

Saygılar

• Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu??
  • Şubene mail atabilirsin yada arayabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.