Şimdi Ara

Aşkan kurtulmak,kimseye asik olmamak nasil basarilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuya giriyim aylar önceki son karşılıksız hoslantimdan sonra birdaha olmaz dedim kimseden hoslanmam falan ama karşıma öyle biri ciktiki her şeyden önce kafalarimkz çok uyusuyo sevdiklerimiz yaptigimiz şeyler falan benzer.Kız çok tatlı inanılmaz Allah nazarlardan korusun tam hayalim

Ama yine olacak değil oturup birlikte birşeyler de yaptık ama davranışları arkadaşı gecmiyo.
    Yine imkânsız boş yere acı cekiyorum.

Karşılığını alacağımi bilsem kabul ama olmuyo artık hoşlanmak aşık olmak falan istemiyorum uzun bir sure karşılık vericek biri çıkana kadar

Burası konu dışı tabi alakasız saçma troll yorumlar gelecek sorun yok seviyorum hepinizi

Ama ciddi yorumlarda bekliyorum kız aklımdan cikmiyo yav

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düşünsene kıza teklif etsen ben seni arkadaşım olarak görüyorum diyecek. Senin sevgini hiçe sayacak resmen. Kızlar seni sevmezken sen onları niye sevesin? Kindar ol biraz.

• Ne aski la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle aşkın ızdırabını
  • Kardeş illa her sevdiğin kişiden karşılık bekleme. Karşılıksız sevmenin de ayrı bir zevk olduğunu düşün. Seviyorsun, hoşlanıyorsun diye de o kişiye mecbursun diye de düşünme. Dünyada ne insanlar, ne kızlar var.. Kendini boş yere sıkıntıya sokmaya değmez. Yine sev, yine hoşlan, yine aşık ol ama karşılık beklemeden sev, hoşlan, aşık ol. Birini karşılıksız sevmek hiçbir zaman sana bir şey kaybettirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

Konuya giriyim aylar önceki son karşılıksız hoslantimdan sonra birdaha olmaz dedim kimseden hoslanmam falan ama karşıma öyle biri ciktiki her şeyden önce kafalarimkz çok uyusuyo sevdiklerimiz yaptigimiz şeyler falan benzer.Kız çok tatlı inanılmaz Allah nazarlardan korusun tam hayalim

Ama yine olacak iş değil oturup birlikte birşeyler de yaptık ama davranışları arkadaşı gecmiyo.
    Yine imkânsız boş yere acı cekiyorum.

Karşılığını alacağımi bilsem kabul ama olmuyo artık hoşlanmak aşık olmak falan istemiyorum uzun bir sure karşılık vericek biri çıkana kadar

Burası konu dışı tabi alakasız saçma troll yorumlar gelecek sorun yok seviyorum hepinizi

Ama ciddi yorumlarda bekliyorum kız aklımdan cikmiyo yav

bende aynı durumdayım takip

friendzone dan bıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Kardeş illa her sevdiğin kişiden karşılık bekleme. Karşılıksız sevmenin de ayrı bir zevk olduğunu düşün. Seviyorsun, hoşlanıyorsun diye de o kişiye mecbursun diye de düşünme. Dünyada ne insanlar, ne kızlar var.. Kendini boş yere sıkıntıya sokmaya değmez. Yine sev, yine hoşlan, yine aşık ol ama karşılık beklemeden sev, hoşlan, aşık ol. Birini karşılıksız sevmek hiçbir zaman sana bir şey kaybettirmez.

Daha önce bu kadar kendime yakın hissettiğim biri olmamıştı
    Başkasıyla düşününce falan garip oluyorum yanına yaklaşan herkesi kiskaniyorjm bile denilebilir

Zamanla unutacagimi biliyorum sadece öyle yazmak içimde tutmamak istedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.