Şimdi Ara

Aşka bakış açımı yazdım , sizde bir şeyler karalayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

11.sınıfa gidiyorum.Aşık olanlar hisseder , tüm kalbimle bir kızı seviyorum. Çoğu planlamam ona göre oluyor. Onsuz kendi yaşamımı düşünemiyorum daha doğrusu düşünmek istemiyorum. Ben genç olmama rağmen hayatımı bu kıza adamamın bazen yanlış olduğu düşünüyorum. Ama başka kişilere bakamıyorum.
    Millet gibi sevgiliden sevgiliye atlamak benim yapımda yok. Onlar benden daha mutlu , huzurlu geziyorlar.
    Asıl sorun da şu :
    Ben bu kadar sevmeme rağmen aynı sertlikde sevgi karşılıksız oluyor. Kız beni sevmiyor, yüzüme dahi bakmıyor. Onun beni sevmediğini kabul edemiyorum. Platonik aşk öyle bir noktoya gelmişki artık ben onu hayallerimde nasıl kurup bilinç altıma nasıl tanıttıysam bırakamıyorum.Benim onu o kadar sevmeme rağmen ve onun bunu bilmesine rağmen bana hiç tepki vermemesi çıldırma sebebi.Ona aşık olmadan önce sadece kendimi düşündüğüm zamanlarıda özledim. Küçük şeyler alarak kendimi mutlu edebiliyordum ama şimdi durum öyle değil.Bu yaşda ona bağlandım o aynı derecede benden soğudu. Duygusal yapımı bu yüzden hiç sevmiyorum. Kız konusunda iradesiz olmakda insana ayrı bir dert veriyor.

• Bende böyleydim bir aralar. Zamanla geçer diye umuyorum. Zorla güzellik olmuyor sonuçta unutmaya bak.
  • kafandaki düşünceler ve hayaller aşk değildir.bende bir çok ıza bunları besleidm.kimi kaşar çıktı kimi beni sallamadı.kafadan silmek kimileri için zor oluyor.bu tamamen akfandaki bir takıntı.daha dur üniye gidince ne kılar göreceksin.resmen dibin düşecek.kızlara böyle koz veriyorsunuz ve sonra kezban diyorsunuz.kızın dötünü kaldırmakdan başika bişey değildir kaldıki bu bir ergense hiç bulaşma.oalcğaı varsa olur kafanı bununla meşgul etme.sana yazık.daha uzağa işeyen için seni bırakıp gidebilecek bi yapıda şuan ergen yani.kendine yazık etme bi kız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

kafandaki düşünceler ve hayaller aşk değildir.bende bir çok ıza bunları besleidm.kimi kaşar çıktı kimi beni sallamadı.kafadan silmek kimileri için zor oluyor.bu tamamen akfandaki bir takıntı.daha dur üniye gidince ne kılar göreceksin.resmen dibin düşecek.kızlara böyle koz veriyorsunuz ve sonra kezban diyorsunuz.kızın dötünü kaldırmakdan başika bişey değildir kaldıki bu bir ergense hiç bulaşma.oalcğaı varsa olur kafanı bununla meşgul etme.sana yazık.daha uzağa işeyen için seni bırakıp gidebilecek bi yapıda şuan ergen yani.kendine yazık etme bi kız için.

Hocam dediklerinize tamamiyle katılıyorum. Zaten konu hakkında çok düşündüm.Ama bir de bilmek ve harekete geçmek arasında fark varya bende hep bilmekde kaldı .

• quote:

Orijinalden alıntı: Kâğân

quote:

Orijinalden alıntı: montevo

kafandaki düşünceler ve hayaller aşk değildir.bende bir çok ıza bunları besleidm.kimi kaşar çıktı kimi beni sallamadı.kafadan silmek kimileri için zor oluyor.bu tamamen akfandaki bir takıntı.daha dur üniye gidince ne kılar göreceksin.resmen dibin düşecek.kızlara böyle koz veriyorsunuz ve sonra kezban diyorsunuz.kızın dötünü kaldırmakdan başika bişey değildir kaldıki bu bir ergense hiç bulaşma.oalcğaı varsa olur kafanı bununla meşgul etme.sana yazık.daha uzağa işeyen için seni bırakıp gidebilecek bi yapıda şuan ergen yani.kendine yazık etme bi kız için.

Hocam dediklerinize tamamiyle katılıyorum. Zaten konu hakkında çok düşündüm.Ama bir de bilmek ve harekete geçmek arasında fark varya bende hep bilmekde kaldı .

genç yaşlarda karı kzı derdine düşmeyin.dedim ya sidik yarışını kim kazanırsa ona gider.üniversitede daha kişilikli kızlar erkekler var.okumaya gelenler içn diyorum bunu.diğer tarafdan kezbanlıkda var.vay arkadaş ne zor bu kız meseleleri

• boşver kardeşim bende aynı yollardan geçtim, inan değer vermemeye bak , şimdi ne mi oldu o kızı unuttum umrumda bile değil, bi kız buldum gerçekten onuda seviyorum şimdi, oda bana karşı aynı hisleri yaşıyor böyle mutluyum, sadece zamana bırak Allah'tan herşeyin hayırlısını iste .
  • Ya bırakın karıyı kızı da kendinizi geliştirmeye bakın birader, kız senin sevgilin olsa ne olacak olmasa ne olacak? Bende mi sorun var anlamadım, lisede sevgilim olsun istemezdim, üniversitede de istemiyorum, eksiklik falan da hissetmiyorum, olsa ne olmasa ne...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

Ya bırakın karıyı kızı da kendinizi geliştirmeye bakın birader, kız senin sevgilin olsa ne olacak olmasa ne olacak? Bende mi sorun var anlamadım, lisede sevgilim olsun istemezdim, üniversitede de istemiyorum, eksiklik falan da hissetmiyorum, olsa ne olmasa ne...

Güzel savunma mekanizması (hormonların da sorun varsa ayrı konu.).
  • Üni yi bilmem ama lisede ilişki çok saçma. Sanki sevgili olup evleniceksin . Madem sevgili yapıyorsun sanki eşinmiş gibi üstüne düşüp vaktini yiyorsun . Eğitimine zarar veriyorsun . Lise aşkları millete hava atmaktan başka bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

quote:

Ya bırakın karıyı kızı da kendinizi geliştirmeye bakın birader, kız senin sevgilin olsa ne olacak olmasa ne olacak? Bende mi sorun var anlamadım, lisede sevgilim olsun istemezdim, üniversitede de istemiyorum, eksiklik falan da hissetmiyorum, olsa ne olmasa ne...

Savunma mekanizmasıyla alakalı değil bu durum, ben liseye ve üniversiteye eğitim almaya, kendimi geliştirmeye gidiyorum, kızın tekinin de gelip kafama takılmasına müsade edemem, kız arkadaşlarım yok mu, var tabii, sürekli görüştüğüm, ders çalıştığım yemeğe çıktığım, batak oynadığım vs, hoşlandığım kız yok mu? O da var, ama gidip de yahu bu kızdan hoşlanıyorum, seviyorum, onsuz yapamam da demem, çünkü amacım sevgilim olsun değil, iyi vakit geçirmek, eğitimimi tamamlamak. Bakış açışı farkı

• quote:

quote:

quote:

Savunma mekanizmasıyla alakalı değil bu durum, ben liseye ve üniversiteye eğitim almaya, kendimi geliştirmeye gidiyorum, kızın tekinin de gelip kafama takılmasına müsade edemem, kız arkadaşlarım yok mu, var tabii, sürekli görüştüğüm, ders çalıştığım yemeğe çıktığım, batak oynadığım vs, hoşlandığım kız yok mu? O da var, ama gidip de yahu bu kızdan hoşlanıyorum, seviyorum, onsuz yapamam da demem, çünkü amacım sevgilim olsun değil, iyi vakit geçirmek, eğitimimi tamamlamak. Bakış açışı farkı

Sen zaten gidip sevgili olayım demezsin, hormonların seni yönlendirir merak etme. Şu ana kadar öyle bir konuma düşmemiş olabilirsin ama ileride düşersin. Ayrıca böyle bir olay da neden eğitimini engellesin ki, sığ düşünme.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen zaten gidip sevgili olayım demezsin, hormonların seni yönlendirir merak etme. Şu ana kadar öyle bir konuma düşmemiş olabilirsin ama ileride düşersin. Ayrıca böyle bir olay da neden eğitimini engellesin ki, sığ düşünme.

Oda arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla engelliyor, tabi eğer anlayışlı bir kızla karşılaşırsam ve anlaşabilirsek işler değişebilir belki. Açıkcası gerek oda arkadaşlarımın, gerekse diğer arkadaşlarımın kızlarla sabah akşam mesajlaşmasına, saatlerce konuşmasına şahit olduğum için de bu konuya ön yargılıyım biraz.

• Aşk yok şu an,unut gitsin.

Aşk eskidendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek bildiğim kısa ve öz aşk acı çekmek..
  • aşk tamamen geçici bi olaydır. Seni süründürürse aşık olursun karşılıklı aşk yaşamak diye bir şey yalan bence. Yaşamadım ama böyle bi izlenim yarattı bende.
  • tek önerebilecegim şey genç yaşınızda birine baglanıpta kendinize yazık etmeyin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.