Şimdi Ara

aşk ve sevgi diye bir duygu varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten varmı arkadaşlar? Yani psikiyatrist ilaç veriyor, ardından düşünceler değişiyor, kimi ilaçlar aşk sevgi duygularını yok ediyor, yani aşk ve sevgi kimyasal salgıyla mi alakalı ? Psikiyatrist ilacı aşık ettirebiliyorda, ettirmeyebiliyorda, bu demek oluyor ki salgısal bir olay, e o zaman sevgi aşk kimyasal bir olay ? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• düşünceleri olan yokmu?

• her şey fiziksel ve kimyasaldır.tüm düşüncelerin kimyasal salgı.bu onların gerçek olmadığı anlamına gelmyor ki.
  • hormonal bir olay tabi sen ne sanıyordun?

• Yok.
  • ilaçlarla bir insanın yaşantısı değişiyorsa, düşünceleri fikirleri iç dünyası duyguları değişiyorsa, bu demektir ki aşk ve sevgi diye bir şey yok. Sadece salgı. Ben bunu anladım.

• alışkanlık diye birşey var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seks yapmak nasıl bir duygu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim_Robbins

alışkanlık diye birşey var

nasıl yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

ilaçlarla bir insanın yaşantısı değişiyorsa, düşünceleri fikirleri iç dünyası duyguları değişiyorsa, bu demektir ki aşk ve sevgi diye bir şey yok. Sadece salgı. Ben bunu anladım.

Kızma ama neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım vücuttta herşey bi salgı sonucu oluşuyor okul okumadın mı...?

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.Frankenstein

quote:

ilaçlarla bir insanın yaşantısı değişiyorsa, düşünceleri fikirleri iç dünyası duyguları değişiyorsa, bu demektir ki aşk ve sevgi diye bir şey yok. Sadece salgı. Ben bunu anladım.

Kızma ama neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım vücuttta herşey bi salgı sonucu oluşuyor okul okumadın mı...?

gelde bunu millete anlat.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dr.Frankenstein

quote:

gelde bunu millete anlat.

Demin yazdığın mesajı niye degistirdin anlamadım...bence konuya daha fazla mesaj atıp up la ma kendini küçük düşürüyorsun...

Kızma, ciddiyim iyilik olsun diye söylüyorum... :-)

• anneni seviyor musun?
    şöyle, onu aslında sırf seni doğuran olduğu için seviyorsun.O da seni sırf seni doğurduğu için seviyor.
    bu dünyadaki sevgidir, hormonaldir.
    aşk da hormonal bir bağdır, o yüzden aşk anne sevgisi kadar gerçektir.
  • quote:

gerçekten varmı arkadaşlar? Yani psikiyatrist ilaç veriyor, ardından düşünceler değişiyor, kimi ilaçlar aşk sevgi duygularını yok ediyor, yani aşk ve sevgi kimyasal salgıyla mi alakalı ? Psikiyatrist ilacı aşık ettirebiliyorda, ettirmeyebiliyorda, bu demek oluyor ki salgısal bir olay, e o zaman sevgi aşk kimyasal bir olay ? Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

ilacın adını alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

anneni seviyor musun?
    şöyle, onu aslında sırf seni doğuran olduğu için seviyorsun.O da seni sırf seni doğurduğu için seviyor.

hayır hocam annemi sevmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

anneni seviyor musun?

hayır hocam annemi sevmiyorum

ama sonradan sevmemeye başlamışsındır büyük ihtimalle, bana kimse 0-13 yaşına kadar annesini sevmediğini söyleyemez.
    tektük istisnalar vardır tabi ama 0-9 dersem istisnalar da ortadan kalkar.
  • Hayır. Her şey cinsellik. Herkes sözde aşık rolünü oynuyor. Asıl amaç cinsellik. Sabah uyandığında kimse kimseyi tanımıyor.
  • ilaci varsa verin kurutayim su hormonlari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Hayır. Her şey cinsellik. Herkes sözde aşık rolünü oynuyor. Asıl amaç cinsellik. Sabah uyandığında kimse kimseyi tanımıyor.

katılıyorum hocam

• Yıl olmuş 2013 hala aşk diye bir şeyin olduğuna inanan var.
  • bence var ama bulunmaz hint kumaşı gibi bir şeyı öyle diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 21 Mayıs 2013; 0:47:49 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.