Şimdi Ara

Aşk Varmıdır Yokmudur (Mega Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendinizi tüm kızların sizin olabileceği bi pozisyonda düşününün yani istediğiniz herhangi bi kızı elde edebiliyorsunuz, bi padişahsınız kralsınız, milyardersiniz veya castin biebersiniz bu durumda bi kıza bağlanıp ömrünüzü sadece onunla geçirmek istermisiniz.İstemezsiniz, ama bu durumda olupta tek bir kadını olan insanlarda var örneğin kanuni sultan süleyman, john lennon, jim morrison, bill gates ... (ha bunlarda arada aldatmıştır hayatlarındaki asıl kadını ama hep aynı kadın hayatlarında olmuştur)

• Tamamiyle şahsi düşüncemdir; bence aşk 'geçici delilik' gibi bir şey. Bir insanı ömür boyu sevebilirsiniz ama erkek ve ya kadın, bir insana bir ömür boyu aşık kalamazsınız. Aşk, sanki daha cinsel bir olaymış gibi geliyor bana.. bir çekim, akım.. :)
  • Bu zamanda aşk diyi adı konulan ilişkilerin %99 u aşk değil geçici heves bu nedenle ben gerçekliğine pekte inanmıyorum.
  • Aşk vardır ama geçicidir ömrü vardır sonrası anlaşmaya bakar parça bütün ilişkisi tamamlanmazsa kopukluk olur günümüzde pek kalmadı gelen gecen bütünleşiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutcinar

Tamamiyle şahsi düşüncemdir; bence aşk 'geçici delilik' gibi bir şey. Bir insanı ömür boyu sevebilirsiniz ama erkek ve ya kadın, bir insana bir ömür boyu aşık kalamazsınız. Aşk, sanki daha cinsel bir olaymış gibi geliyor bana.. bir çekim, akım.. :)

banada doğru geliyo bu dediğin
  • aşk şeyi bedavaya getirmek için söylenmiş bir yalandır.

ilk bulan nasıl bir yokluk cekmiski,adam aski icat etmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tamamiyle şahsi düşüncemdir; bence aşk 'geçici delilik' gibi bir şey. Bir insanı ömür boyu sevebilirsiniz ama erkek ve ya kadın, bir insana bir ömür boyu aşık kalamazsınız. Aşk, sanki daha cinsel bir olaymış gibi geliyor bana.. bir çekim, akım.. :)

Hemen hemen aynı düşüncedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre yoktur.Tutku,bağlılık,çekim vardır.Sonra bazıları yitirilir bunun adını da sevgi koyarız.

Not:Sevgilim seni seviyorum ama artık aşık değilim.Aşık olduğum kişi ile evlenmek istiyorum dedi.Bana göre aşk falan yalan.Aramızda hiç sorun olmazdı.Çok iyi anlaşırdık.
    Ama her şeyin bu kadar iyi gitmesi battı demek ki.Benim ona söylediğim şey ise başkasıyla beraber olsan bile ona ömür boyu aşık kalamayacaksın.Artk beni görünce karnında kelebekler uçuşmuyormuş.Olaya gel neyse içimi döktüm rahatladım :) (4 senelik ilişkimdi)
  • quote:

katılıyorum sonuna kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

Kendinizi tüm kızların sizin olabileceği bi pozisyonda düşününün yani istediğiniz herhangi bi kızı elde edebiliyorsunuz, bi padişahsınız kralsınız, milyardersiniz veya castin biebersiniz bu durumda bi kıza bağlanıp ömrünüzü sadece onunla geçirmek istermisiniz.İstemezsiniz, ama bu durumda olupta tek bir kadını olan insanlarda var örneğin kanuni sultan süleyman, john lennon, jim morrison, bill gates ... (ha bunlarda arada aldatmıştır hayatlarındaki asıl kadını ama hep aynı kadın hayatlarında olmuştur)

bence mega değil gereksiz konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muuuck -- 30 Temmuz 2013; 16:47:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.