Şimdi Ara

Ask Toolbar Kaldıramıyorum ! (Çözüldü )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
48.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Ask Toolbar kalkmıyor .Google Chrome kullanıyorum .Uzantılardan kaldırayım dedim olmuyor .Denetim masasından kaldırayım dedim bu hatayı veriyor :

http://imageshack.us/photo/my-images/69/dfgwt.jpg/

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim .

Edit : Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: İntel_Core_İ5

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Ask Toolbar kalkmıyor .Google Chrome kullanıyorum .Uzantılardan kaldırayım dedim olmuyor .Denetim masasından kaldırayım dedim bu hatayı veriyor :

Your Uninstaller indir kur bu program işini görecektir düzelmezse haber ver baska birşey düşünelim.. kolay gelsin..

• Chrome arka planda açıksa kapat.Tekrar dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanclk

quote:

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Ask Toolbar kalkmıyor .Google Chrome kullanıyorum .Uzantılardan kaldırayım dedim olmuyor .Denetim masasından kaldırayım dedim bu hatayı veriyor :

Your Uninstaller indir kur bu program işini görecektir düzelmezse haber ver baska birşey düşünelim.. kolay gelsin..

Olmuyor malesef .

• en kolay yolu güvenli modda girip asktolbar dosyasını silin girmek için f8 e basın pc acılırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-C

Chrome arka planda açıksa kapat.Tekrar dene

Anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr123456

en kolay yolu güvenli modda girip asktolbar dosyasını silin girmek için f8 e basın pc acılırken

Teşekkürler denicem ama şarkı bitince
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Anlamadım

Yani ask toolbarı silmeden önce browser ı kapatacaksın chrome,firefoxu felan

ondan sonra güvenli modda silmeyi denersin o kadar zorlamana gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 5 Şubat 2013; 18:19:49 >
  • quote:

quote:

Anlamadım

Yukarda arkadaşın verdiği cevap mantıklı.Benim demek istediğim görev yöneticisinden chrome'un arka planda çalışmadığından emin olmandı.

Edit : Bir üstündeki demek istemiştim ama ikiside mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 5 Şubat 2013; 18:20:23 >
  • regedit <HKEY_CURRENT_USER<Software gir oradan ask toolbar klasorünün tüm verilerini sil..
  • quote:

regedit <HKEY_CURRENT_USER<Software gir oradan ask toolbar klasorünün tüm verilerini sil..

Software diye bir şey yok orda ?
  • quote:

quote:

regedit <HKEY_CURRENT_USER<Software gir oradan ask toolbar klasorünün tüm verilerini sil..

Dostum sen niye regedit ten silmeye çalışıyorsunki chrome u kapatıp program ekle kaldır dan toolbarı sileceksin neden bukadar uzattın olayı anlamadım
  • quote:

quote:

olması lazım ama bi de söyle yap regedit e gir ctrl + f yap ask toolbarı arat bulduklarını sil sonra kaldırmayı dene bas bakalım hallolacak mı oda olmazsa program files deki tüm ask dosyalarını sil kaldırmayı dene..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluRay_

quote:

quote:

Dostum sen niye regedit ten silmeye çalışıyorsunki chrome u kapatıp program ekle kaldır dan toolbarı sileceksin neden bukadar uzattın olayı anlamadım

arkadas program kaldırdan kaldıramıyorum dediği için önerdim regediti..
  • quote:

quote:

quote:

olması lazım ama bi de söyle yap regedit e gir ctrl + f yap ask toolbarı arat bulduklarını sil sonra kaldırmayı dene bas bakalım hallolacak mı oda olmazsa program files deki tüm ask dosyalarını sil kaldırmayı dene..

Yaptım heleşükür üstteki arkadaşların dediğini yaptım oldu .Hepinize teşekkür ederim .

KİLİT

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaptım heleşükür üstteki arkadaşların dediğini yaptım oldu .Hepinize teşekkür ederim .

KİLİT

rica ederim.. yine bekleriz :)

• silinmeyen toolbarı silmek için toolbar cleaner 1.0.1.12 adlı programı indirin ve silin
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkandderin

silinmeyen toolbarı silmek için toolbar cleaner 1.0.1.12 adlı programı indirin ve silin

Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • regedit kayıtlarından silmek en temizi
  • Music Toolbar ı kaldır. Ask.com onun içinde gizli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdem -- 6 Eylül 2013; 14:32:36 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.