Şimdi Ara

Aşk istiyorum, çokmu şey istiyorum ya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ DALGA GEÇEBİLİR UMURSAMIYCAM, BEN SADECE İÇİMDEKİLERİ DÖKÜP BİRAZ RAHATLAMAK İÇİN YAZIYORUM, TABİKİ İYİ YORUMLARINIZDA BENİ SEVİNDİRİR, DERTLEŞİRİZ.

Ulan kaybedenler kulübünü tekrar izledim yine bunalıma girdim.. Fazla birşey istemiyorumki arkadaş. Lan şu aklımdaki kızlardan biri veya onlar gibi bir kız olsa yanımda, yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmese, kimseye eyvallahım olmasa hayatımı ona adasam. Yemin ediyorum bıktım artık, samimi arkadaşlarımdan bile sıkıldım. Muhabbetlerin hiçbiri sarmıyor, dinliyomuş gibi yapıyorum ama dinlemiyorum bile çoğu şeyi. Saçma salak alkol, ortam meraklısı kızlarla oturup, saçma muhabbetler yapıp, orda burda takılmaktan, boş yere bi dünya hesap ödemekten sıkıldım artık. İç ve dış güzelliği çok iyi olan, hanım hanımcık çok güzel kız arkadaşlarımda var, onlar zaten benim kıymetlilerim, ama hepsi dolu be kardeşim, hepside kendileri gibi güzel insanlarla beraber çoğunun sevgilisinide tanırım. Keşke hep onlarla takılabilsem ama olmuyoki işte, ara sıra gidebiliyorum yanlarına, sevgilileri var sonuçta, her seferinde yırtık dondan çıkar gibi yanlarında olamamya. Onun dışında hayat hep aynı benim için, ' +Kardo araba varmı? -Var. +Cepte para varmı? -Var. +İyi o zaman hadi şu kızları çağırda takılalım, yada oraya buraya şuraya gidelim. ' Sonrasında yine hep aynı sıradan muhabbetler, boş boş ödenen hesaplar, en sonunda eve git yine yalnızsın yine yalnızsın. Beni yanlış anlamayın, buna ister inanın ister inanmayın ama etrafımda bi dünya kız var aslında iyi kötü, ama ilgimi çekmiyor çoğu, ilgimi çekenlerde dolu oluyor zaten. Millet artık benim için seferberlik başlattı, ama yok arkadaş olmuyo, istediğim gibi biri denk gelmiyor. Aslında aklımda var öyle kızlar, ama onlarlada hiçbir zaman olmayacak biliyorum, ben anca kafam güzelken instagram'dan fotoğraflarına bakıp ulan bu kız niye benim değil diye kendi kendime ah çekiyorum.

Özledim artık ya, banada sabahları sevdiğim kızdan 'günaydın bitanem' diye mesaj gelse, hergün onunla buluşsam, hergün onunla yemek yesem, onunla kışın kar yağarken bi mekanda oturup üzerimize battaniyeleri alıp sıcak bişeyler içsem, akşam kar yağarken onu evine bıraksam, onunla beraber istediğimiz yerde istediğimiz şebekliği yapsak, hiçbir şekilde birbirimizden utanmamız olmasa, onu ailemle ve sevdiğim insanlarla tanıştırsam beraber aktiviteler yapsak, bize kahvaltıya gelse, ben onlara kahvaltıya gitsem, beraber girsek yorganın altına film izlesek, kışın milletin camına kartopu atıp kaçsak, bu tarz duyguları yaşamayı özledim, daha doğrusu unuttum. Daha neler neler geliyor aklımada neyse. Ama içimde hiçbir kötü niyet yok benim emin olun, hayatımızda sex olsada olur olmasada olur, onu zaman gösterir, zaten öyle hemen olmasını falanda istemem bu beni kızdan soğutabilir, en az 7-8 ay geçmeli ilişkinin üstünden, ondan sonra olursa olur.

Kafam hafiften güzel, evde yalnızım, filmi izlerken 2 tane birayı yavaş yavaş içtim, yazarkende 1 tane bira bitti, kafam eh işte, ama rahatladım yani. Yazarkende baya sildim, düzelttim falan 1 saati geçti sanırım. An itibariyle aldığım bir kararıda söyleyim size, bundan sonra daha çok yalnız takılmaya özen göstericem, hadi dışarı çıkalım tekliflerine direk atlamıycam, farklı şeylere yönelicem, yine görüşücem eşimle dostumla ama eskisi kadar değil, en kötü alıcam biramı, oturucam sahile tek başıma takıcam kulaklığımı müzik dinliycem. Ama bekliycem, o kafamdaki gibi bir kızın çıkıp gelmesini bekliycem, umudumu kaybetmiycem. Zaten 1 hafta önce yeni bir sosyal uğraş buldum kendime, onun sayesindede yeni insanlarla tanışıcam istemediğim kadar, hakkımızda hayırlısı olsun. Ama bıkmadan, usanmadan, efendiliğimden ödün vermeden bekliycem...

HERKESE İYİ BAYRAML
    AR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive. -- 5 Ekim 2014; 20:50:19 >

• Kimse benim gibi dertli ruh hastası değil heralde, cevap gelmeyince kendimi tuhaf hissettim, 1 kere güncelleyim bari.
  • çok şey istemiyorsun ama olmayan bir şeyi istiyorsun dostum.
  • hadi yorum atıyorum
    üzülme
  • 1 bira kafam eh ? Güldüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 16:17:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalasso

1 bira kafam eh ? Güldüm

Toplamda 3 bira dostum, 1 tane içmedimki. Seni bilmiyorumda ben 3 bira içince gevşiyorum yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi yazmak hiç istemiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

Sana kızdan günaydın mesajı gelmeyecek, sen ona atacaksin. Olayı yanlış anlamışsın. Doğal böyle abaza kalman..

Komple okudunmu bilmiyorumda, beni nasıl abaza yaptın anlamadım. Abaza hiç kız arkadaşı olmayan, kızları sex objesi olarak gören, kro tipli insanlara denilmiyormuydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.

quote:

Orijinalden alıntı: Kalasso

1 bira kafam eh ? Güldüm

Toplamda 3 bira dostum, 1 tane içmedimki. Seni bilmiyorumda ben 3 bira içince gevşiyorum yani.

Ilginc kardes alkole karsi biraz bunye hassas sanirim, olabilir yavas ic o zaman

• bende bunları istiyorum qnq olmayınca olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüm fantezilerin karla kardeş sen kışı özlemişsin
  • Kardeşim Allah umarım karşına istediğin gibi birini çıkarır. Elbet biri çıkacak ama belki biraz daha sabretmen gerekecek.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kızların nasıl tavlandıgını bende çözemedim :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exclusive.

quote:

Orijinalden alıntı: askerasker

Sana kızdan günaydın mesajı gelmeyecek, sen ona atacaksin. Olayı yanlış anlamışsın. Doğal böyle abaza kalman..

Komple okudunmu bilmiyorumda, beni nasıl abaza yaptın anlamadım. Abaza hiç kız arkadaşı olmayan, kızları sex objesi olarak gören, kro tipli insanlara denilmiyormuydu?

Alıntıları Göster
    --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 16:16:31 >

• Durumumuz yoktu...

• Birinizde adam gibi cevap vermemiş adam içini dökmüş işte. kardeşim bende öyleydim yeminle senin gibiydim fakat ben o halimden mutluydum yalnızlıgı severim dedigin gibi tek basıma gider alkolümü içerdim zaten moralim bozuk olurdu hayata sitem ederdim o 1 bira beni sarhoş bile ederdi kime ne burda sana 2 3 biraya sarhos mu oluyorsun diye sallıyorlar olan olur 8 9 bira içiyorum demek marifet mi ki sanki ? senin konuna gelince evet dedigin olaylar gayet güzel sevgilin olsa çıksan karda kısta gezsen sıcak şeyler içsen tabikide güzeldir merak etme olacaktırda ilerde hersey zamanla sabırla ben de çok bekledim buldum işte bi şekilde. sevdigin varsa git konus kaybedicek birşey yok yarın yasıyacagımızın garantisi yok. ama şunu söyleyeyim sevgilinle 2 kere 3 kere çıkarsın gezersin sonra biter o sıkılırsın kendi kutuna girmek istersin ben suanda öyle düşünüyorum. ama merak etme kardesim gün gelir çiçekler açar hep soluk kalmaz

• Kardeşim o dediğin şey istediğin zaman gerçekleşmiyor malesef. Düşündüğün müddetçede sana uğramaz. Hiç beklemediğim bir anda tamamen tesadüfen 6 ay önce tanıştığım kızla şu an sevgili olduk. Daha birkaç haftadır bahsettiğin duyguyu yaşıyorum ve herkese nasip olur inş. diyorum ama malesef şu bekleme olayını kafanızdan çıkarın.

Olacağı varsa bile olmaz, bilakis sizi antipatik yapma tehlikesi bile doğurur.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.