Şimdi Ara

Aşk istiyorum, çokmu şey istiyorum ya? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Senin burada içini döken ve sizlerden birşeyler uman birine samimiyetsizce ve kabaca yaklasmanda günah kardesim.Ama atayizsan sorun degil
  • Öyle para harcatan dostları hayatından yavaş yavaş uzaklaştır. İnsanın hayatını monotonlaştırmaktan başka yaptıkları bir bok yok. Para harcayasın varsa git kendine harca kendini mutlu et. Dost diye bişey yok zaten bu dünyada ama neyse.
    Aşk konusuna gelirsek illa ki doğru kişi
    çıkar karşına ama sende biraz aktif ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 6 Ekim 2014; 11:33:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metamfetamin Elması kullanıcısına yanıt
    2-3 kere çıkıp gezersin sonra sıkılırsın doğru. Ondan sonra sırf kız istedi diye veya aktivite olsun diye görüşürsün. Sonra "tamam ben sıkıldım" diyip kendi kutuna dönersin 1 gün 2 gün ve kızı özlemeye başlarsın. Bu işler böyle malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTux -- 6 Ekim 2014; 11:39:02 >
  • Sevgii bulduktan sonra bu adam gibi olmazsın umarım:http://forum.donanimhaber.com/m_98051615/tm.htm
  • adam 1 saat uğraşıp yazmış

2. paragrafta anlattıklarını okuyunca ilişkimden soğudum ya korkuttu beni
  • Henen hemen aynı durumdayiz hocam.

Aslında bana çok ilgi gösteren sevgili olmak isteyen birçok erkegi peşinde kosturan bir kız var ama ben şuan ona aşk anlamında pek bir sey hissedemiyorum

Ayrica aşkın yüzde doksani acıdır be hocam. O dedikleriniz olmaz ki.

• İste!! Sonunda askin mantigini kavramis biri. Mantiklarimiz tamamen ayni kardesim ben de bekliyorum onun icin. O da orda bi yerlerde beni bekliyo biliyorum. Tum kalbini verebilecegin birinin olmasi.. Umarim senin de gonlune gore olur saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrOetker

Senin burada içini döken ve sizlerden birşeyler uman birine samimiyetsizce ve kabaca yaklasmanda günah kardesim.Ama atayizsan sorun degil
    --- Bu mesaj otomatik olarak silinmiştir ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askerasker -- 6 Temmuz 2018; 16:16:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok guzel seyler ıstıyosun ask cok farklı bısey hayatının bı anlamı olsun ıstıyor ınsan ama arayarak bulunmuyo veya senın krıterlerıne gore bulamıyosun bakıyosun sorsalar hıc ıstemeyecegın bı tip belkide ama oluyo iste gecen gunduzun oluyo bi anda baska biri kalmiyo sanki dunyada hepimize de nasip olur insallah ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut elmas izle

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.