Şimdi Ara

aşk diye birşey yoktur.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak,arzu,sevişme isteği vardır. Aşk diye birşeyin olmadığını söylüyorum çünkü, doğdumuz günden beri dizilerde hep aşktan bahsedildi, aşkın hep zenginlik ve yakışıklılıkla,güzellikle ilgili olduğu söylendi,bu size önemsiz birşeymiş gibi gelebilir ama bilinçaltı bunu hep işledi.
    Aşkın gözü kör değildir çünkü aşkın gözü bile yoktur,beyler aşk diye birşey yoktur eğer aşkın gözü kör olsaydı dünyanın en çirkin kızları şuanda evde kalmazdı.
    Siz aşkın olduğunu sanıyorsunuz çünkü bilinçaltınıza hep öyle işlendi. Aldatılmaların nedeni evliliğin aşkı öldürmesinden kaynaklanmıyordu çünkü erkek her zaman çok eşliydi,doğası gereği seks yapmaya programlanmıştı. Aile,çevre ve diziler,filmler bir oldu ve sistem adı kondu buna ve herkes bu sisteme uyduğunu sanarak yaşıyor, bu oyunun farkında olanlar ya şuanda dünyanın en zengin adamları yada hep o piç dediğiniz ama içten içe hep özendiğiniz şehrin playboyları.

• Aşk diye bir kavram vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ovvv yeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaa
  • Ok.

• Musluman olsan anlardin asil olayi.

• Ben sabahdan beri niye ağlıyorum ozaman...

• He yok qnq

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk diye bir şey yok
    6 yıl önce açıldı
    Ruh diye bir şey yoktur.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ask diye bi sey varsa bile bu devirde yok bence

• benim şuan çektiğim acı nedir o zaman ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atkosturanadam

Musluman olsan anlardin asil olayi.

sokakta gördüğün kıza aşık olursun,bir kız gelir "abi farklı düşünüyom bu kıza yeaa xDd osbir çekmiyom onu düşünerek xDDd" gibi saçma sapan şeyleri aşk sanırsın.. asıl aşk Muhammed aşkıdır,Allaha olan sevgimizdir,nasıl ki bir işaret gelse deseki kendini Allah yolunda öldür karşımı çıkacağız? işte budur aşk,budur sevgi. bunların farkında olmak çok zordur çünkü burada yıllardır süre gelen bir sistem var ve hiçte kolay değil o sistemi kafada yıkmak. bu arada müslüman olmadığıımıda nerden çıkardın?
  • Aşk yoktur.Siz sadece karşı cinse arzu duyuyorsunuz sonra onu hep gördüğünüz için karşı cins yanınızda olduğu için alışıyorsunuz ve ayrılınca saçma sapan aşk acisi diye adlandırıyorsunüz..yok öyle bişey sadece alıştığın için ayrılınca özlüyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maleguard

benim şuan çektiğim acı nedir o zaman ?

Aklının sana oynadığı oyunlardır, bilinçaltının olayları geçmişte izlediğin filmler,dizilerin birbirleriyle gerçek hayatta bağlantıya geçirmesidir. Bilimsel hali nöral ağlardır bunların. Yani dışardan bakıldığında normal bir kişi ancak sen kendini karşıdan bambaşka göründüğünü zannedersin. Aslında herşey kafada bitiyor, o kızı unut demiyorum zaten unutmak gibi bir ihtimalin yok. ben burda size çözüm sunmuyorum, balık vermiyorum. Oltayı elinize veriyorum siz kendiniz düşünüyorsunuz. Unutma, herşey kafada bitiyor.
  • hangi alfa erkeği yazısını okudun be kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nist

hangi alfa erkeği yazısını okudun be kardeşim.

Her yazdığınıza değer veriyorum, tek tek cevap yazıyorum sizlere. bunun herhangi bir yazıyla ilgisi yok, ha inanan bir insan ufak bir yazıdan bile bir roman anlam çıkartabilir kendine.. insan kendi beyninin yüzde 10 civarını kullanır bu hayatta eğer bilinçaltını yönetebiliyor olsaydı şuanda insanlık bambaşka bir yere gelmişti. yani şimdi sen söyle dostum, 2 insan düşün aynı gün doğmuşlar ama ilerde aynı düşünecekleri aynı seviyede olacakları garantimi? yoksa çevrenin,anne-babanın,dizilerin,anlatılanların farklı oluşu sebebiyle 2 farklı hatta 2 bambaşka insanmı olacaklar?
  • seeeeeeeeeeeeeeeeex
  • Zaten aşk olmasın sevgi olsun.
  • özlem geçmiyor usta çok isterim ama geçmiyor çok özlüyorum
  • Su ask diye bir sey yoktur diyenler bi bitmediniz .Bitin la bi, millet halindem memnun neyin baltalama sevdasi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Maleguard

benim şuan çektiğim acı nedir o zaman ?
    quote:

Orijinalden alynty: Maleguard

benim ?uan çekti?im acy nedir o zaman ?

Bana çektirdi?in acy nedir?
    Avataryn hipnoz etkisi yapty 2 dakikalyk beyin yok olmasy ya?adym kendime gelemeyebilirdim bile
  • Çok düz mantık konuşmuşsun. Aşk'ı bilimsel yönden ele almaya çalışmak en az aşık olmak kadar saçmadır. Bilmiyorum hangi kişisel gelişim kitaplarını okudun, ya da hangi filmi izledin ve etkilendin bu görüşlere sahip oldun ama aşk vardır dostum, her ne kadar kısa da sürse zamanı gelince de bitse gene de aşk vardır. Bunu inkâr edebilirsin eger hayatinda hiç kimseye aşik olmamişsan, aşkina karşilik alamamişsan ya da aşik olduğun insan tarafindan fena bir kazik yemişsen.

Sonuç olarak benim dusuncem aşk vardir dostum. Hani o konuşmadan önce heyecanlanma onunla aynı ortamda bulunduğunda, midende oluşan o kelebekler nedir peki ? Neden güzel ve alımlı her kızda olmuyor da bunlar sadece tek bir insanda oluyor. Bunun açiklamasini yapmak da zor.

Aşık olun, sevin ve sevilin. Çünkü bu dünya sevilmeden, sevmeden çekilmez. Playboy olursun olmasına her hafta farklı kızlarla takılırsın peki o kızlardan hangisi ile oturup beraber ağlayabilirsin, hangisi sana hasta olduğunda sicak bir çorba hazirlar ? Hangisi ile emeklilik hayalleri kurabilirsin ?

Not: Son soylediklerim daha çok 30'lu yaşlar ve sonrasindaki insanlara ithafen yoksa gençsindir kanin kaynar illaki kaçamak ilişkiler farkli gelir ama inan bunun bir sonu yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.