Şimdi Ara

Aşk bu kadar basit mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hergün kendi kendimi yediğim bir durumu dile getirmek istiyorum.

Yolda yürürken, biryerde oturmuşken , arkadaş çevremden görüyorum.Sevgili adını verdiği kişi yanında.Sevgi sözleri havada uçuşuyor, ele eleler ama bakıyorsun en fazla 1ay sonra ayrılıyorlar.Peki bunlar gerçekten birbirlerini seviyorlar mı?

Ben en son karşı cinse ilgi duyduğumda aşk duygusunu tatmıştım.Çok sevmiştim, şiir yazacam diye ustalaşmıştım artık, çok değer vermiştim.O da beni seviyor sanmıştım, çünkü her haliyle belli ediyordu, ağzından dökülüyordu.
    Sonra ne mi oldu, aldatıldım
    Nedenini hiçbir zaman anlayamadım.Ben ne mi yapmıştım ne yapılması gerekiyorsa onu yapmıştım, eminim.

Artık bu tür konularda kimseye güvenim kalmadı, birisini seviyorum ama karşı taraftan birşey beklemiyorum, karşı tarafa dair bir güvensizlik hakim oluyor her zaman,; Ya o da eskisi gibi olursa düşüncesi aklımı kurcalıyor.Mutlu olamıyorum sonuçta.

Son söyleyeceğim :

Herkes 2-3haftalık "ilişkilerle" yetinirken;
    aşk nedir bilmezken "aşkım" derken;
    karşı tarafa seni seviyorum demeyi bu kadar basite indirgemişken;
    Ben sana kalbimin derinliklerinden gelen en temiz duygularla, "kendimi bir ömür sana adıyorum aşkım, seni seviyorum" dedim, dinlemedin.
    ÇÜNKÜ SENDE HERKES GİBİYDİN...

• redd - aşk bu kadar zor mu? ve mor ve ötesi - ayıp olmaz mı?'yı sırayla dinle. birisi seninle aynı düşüncede, diğeri değil.
  • Değil.İki dakikada aşık olunmaz.Hissedersin ama olmaz.Karşındakini tanıman lazım.Aşk süreç isteyen birşeydir.

O her ay sözde sevgili değiştirenler bunu bir eğlence aracı olarak görüyor.Hava atma vs vs..Kızlar da kime yaslansam diye düşünüyor.Birinin paraasını bitirip sıkıldım diyip diğerine geçiyorlar.Hepsi böyle değil tabii ama çoğunluğu böyle ne yazık ki.
  • Çok doğru. Aşk bu kadar basit değil. Liselerde çok görüyorum. Millet "Çıkalım mı?" gibi basit sözleri kullanıyor. Nefret ediyorum o kelimeden. İlişkinin devamında mesajlaşmalar (Gece-Gündüz) saçma sapan şeyler yapmak, "Seni seviyorum" gibi önemli bir sözü basite indirgeyip her gördüğü kıza/erkeğe söyleyen insanlardan da nefret ediyorum. Ben de bir kızı sevmiştim. Onu gördüğümde mutlu olur, göremediğimde ise üzülür ve merak ederdim. Uykusuz gecelerimde onu düşünürdüm. Acaba şuan ne yapıyor? Mutlu mu? derdim içimden. Hatta şair kişiliğimde ortaya çıktı. Onu düşünürken kalbim hızlı atar ve aklıma birden mısralar gelirdi. Kısacası onun mutlu olmasından mutlu olurdum. Tabi dayanayıp ona açıldım. Ağzımla değil kalbimle konuştum kendime hakim olamayıp. Fakat o aynı şeyleri hissetmiyordu. O zaman sonra daha da çok sevmeye başladım. Bana daha da anlamlı geliyordu. O an her ne yapıyorsa mutlu olmasını diliyordum. Geceleri onun için dua eder ve gözlerimi kapamadan önce gökyüzüne bakıp "İyi geceler" derdim ve hala da yapmaya devam ediyorum. Ne demişler Sevgi için bir kişiye ihtiyaç var. Aradan aylar geçti halbu ki. Hala da seviyorum. O kişileri kaale almamak lazım. Bazen yolumu değiştiriyorum o yapmacık haraketleri gördüğümde. Eğer okumadıysan Can Yücel'in bir şiiri var. Forumda aratırsan bulabilirsin. Mutlaka oku.

• Evet basit,onlar için basit..biz bunu asla anlayamayacağız..

Sen aldatılırsın,ben aldatılırım,o aldatılır böyle devam eder..

İlişki sırasında her şey ciddidir,her şey çok önemlidir..Hayatta düşünemezsin böyle şeyleri ama bir gün gelirki o gün her şey değişir.Sadece 1 gün hatta saatler içinde..Öyle bir değişir ki seni tanımaz olur,sen kimsin bile der..Dersin lan daha dün nasıldık.. o dündü der.Onca şey yaşanmıştır, o kadar söz verilmiştir ama o an onların hiç bir anlamı değeri kalmaz..bitmiştir ona göre her şey....bir şey yapamazsın öyle kalır,için içini yer.Bir şeyler öğrenmek için çabalarsın ama hiç birinde başarılı olamazsın,çökersin git gide..hepsi zarar..

Hiç birine güvenmiyorum artık, bu güvensizlik nereye kadar gider bilmem..Ama yaptığım hataları yapmam artık onuda öğrendim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 14 Temmuz 2010; 14:02:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superdeve

Çok doğru. Aşk bu kadar basit değil. Liselerde çok görüyorum. Millet "Çıkalım mı?" gibi basit sözleri kullanıyor. Nefret ediyorum o kelimeden. İlişkinin devamında mesajlaşmalar (Gece-Gündüz) saçma sapan şeyler yapmak, "Seni seviyorum" gibi önemli bir sözü basite indirgeyip her gördüğü kıza/erkeğe söyleyen insanlardan da nefret ediyorum. Ben de bir kızı sevmiştim. Onu gördüğümde mutlu olur, göremediğimde ise üzülür ve merak ederdim. Uykusuz gecelerimde onu düşünürdüm. Acaba şuan ne yapıyor? Mutlu mu? derdim içimden. Hatta şair kişiliğimde ortaya çıktı. Onu düşünürken kalbim hızlı atar ve aklıma birden mısralar gelirdi. Kısacası onun mutlu olmasından mutlu olurdum. Tabi dayanayıp ona açıldım. Ağzımla değil kalbimle konuştum kendime hakim olamayıp. Fakat o aynı şeyleri hissetmiyordu. O zaman sonra daha da çok sevmeye başladım. Bana daha da anlamlı geliyordu. O an her ne yapıyorsa mutlu olmasını diliyordum. Geceleri onun için dua eder ve gözlerimi kapamadan önce gökyüzüne bakıp "İyi geceler" derdim ve hala da yapmaya devam ediyorum. Ne demişler Sevgi için bir kişiye ihtiyaç var. Aradan aylar geçti halbu ki. Hala da seviyorum. O kişileri kaale almamak lazım. Bazen yolumu değiştiriyorum o yapmacık haraketleri gördüğümde. Eğer okumadıysan Can Yücel'in bir şiiri var. Forumda aratırsan bulabilirsin. Mutlaka oku.

Platonik

• Beyler hepimiz aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız, yalnız değilmişim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Aşk diye bir şey yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence aşk ın derecesi yoktur.. bazıları aşkını çok derinden yaşar,bazıları cok yüzeysel.. önemli olan karşı tarafa duyduğun saygı..bu konuda kimseyi eleştiremezsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06
    ...

Son söyleyeceğim :

Herkes 2-3haftalık "ilişkilerle" yetinirken;
    aşk nedir bilmezken "aşkım" derken;
    karşı tarafa seni seviyorum demeyi bu kadar basite indirgemişken;
    Ben sana kalbimin derinliklerinden gelen en temiz duygularla, "kendimi bir ömür sana adıyorum aşkım, seni seviyorum" dedim, dinlemedin.
    ÇÜNKÜ SENDE HERKES GİBİYDİN...

.

Büyüksün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.