Şimdi Ara

Aşk acısına en iyi ne gider?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu saatte dışarı çıkamam, üstüne arabesk sevmem.Ne önerirsiniz?

• Başka kız %100 çözüm
  • Yat uyu kardeş
  • Başka bir aşk.
  • Bu saatte aşık olup da dışarı çıkamıyorsan yaşın küçüktür,boşver.Hayatta daha karşına çok fırsat çıkar nasıl olsa.
  • akadaşlarla konuşmak, arkadaş ortamı iyi gelir, yalnız kalmamaya çalış.
  • ya başka bi kız bulcan yada pitbull şarkılarını dinle iyi gelio vala bana iyi gelmişti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben şu an içiyorum biraları valla ama gerginliğimde en ufak bir azalma yok
  • ne yaparsan yap geçmiycek acıyı çekmen gerekiyor
  • valla git cavusu tokatla rahatliyinca canin kiz miz istemiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşkın acısını başka bir şey dindirmez. Her şey eğer bittiyse veya bitirilmesi gerektiyse o acıyı çek ki halini gör sonrada bu duruma düşmemek için , gelecek için şuan ki halinden ibret al
  • Şu saatte de uyunmuyor ki

•  Aşk acısına en iyi ne gider?
  • aşk acısına ne iyi gelir sorusunu sorduguna göre , inanıyorum ki o kıza hayatında yer vermişsin . sakın ama sakın başka bir kız diye düşünme benim tavsiyem budur.
  • alkol koyanları anlamıyorum..
    duygusal olaylar hele hele tek basına icilen bir yudum ickinin faydası yoktur.
    Arkadaş ortamında olursun icersin dilin acılır dertlerini dökersin vs.
  • Ben 12yi bekliyorum gidip ürünleri almak için. Kafayı ısıtıp yatarsın gerisi boş.
  • Jilet : D
    şaka bi yana ankara havası dinle, acayip faydası oluyor etkisi kısa sürsede.
    Ya da kendini sorgula, yaşamı sorgula, kızı sorgula, ilişkileri sorgula, saatlerce bunu düşün. O kızın sadece etten ve kemikten oluşan bir yaratık olduğunu düşün. Kendininde öyle olduğunu unutma. Aşk dediğin duygunun sadece karşındakine duyduğun cinsel istek ve onu kontrol edebilme gücü olduğunu düşün. Aslında ne kadar basit canlılar olduğumuzu düşün. Saçma aşk dalgaları yüzünden zaten kısa olan yaşamını boşa geçirdiğini düşün. Sabaha hiç bi şeyin kalmaz.
  • baska bir vucut,baska bir nefes baska bir dudak,bacak,el kol falan ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkfunky

baska bir vucut,baska bir nefes baska bir dudak,bacak,el kol falan ...

hocam ben düşünemiyorum işte. etrafımda bir sürü kız var aşık olduğumdan kızdan daha güzel, taş. ama benim aklımda onda. çok fena hançerledi kalbimi, yamuldum anasını satayım
  • takma boş iş bunlar birkere geliyorsun dünyaya biraz zaman geçsin unutursun,kafanı başkalarıyla mesgul et unutman kolaylaşır ;)))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.