Şimdi Ara

AŞIRI YÜKSEK FAN SESİ VE BİLGİSAYAR KAPANMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üst edit :macun değişti fan yağlandı bilgisayar temizlendi yine aynı bellek kullanımım sadece chrome açıkken bile %40 işlemci de keza öyle sanki arka planda bir uygulama var da hem rami hem işlemciyi tüketiyor gibi kasmalar başladı kaspersky malware programı ve 360 security ile tarattım virüs çıkmadı işletim sitemi windows 10 ve 8gb ram var AŞIRI YÜKSEK FAN SESİ VE BİLGİSAYAR KAPANMASI

Merhaba mart-nisan gibi böyle bir problemim yoktu ama mayıstan itibaren pes 2020 ve pubg lite gibi oyunlarda bilgisayarım resmen bağırıyor bir süre sonra tık kapanıyor.Bunun sebebi ne olabilir mart-nisan aylarında yoktu böyle bir problem bir anda oldu.Bilgisayarın tozunu aldım sorun aynıAŞIRI YÜKSEK FAN SESİ VE BİLGİSAYAR KAPANMASIAŞIRI YÜKSEK FAN SESİ VE BİLGİSAYAR KAPANMASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiijii -- 10 Ekim 2020; 22:30:1 >

• up
  • up
  • İki ihtimal var ya işlemci ısınıyor macunu falan kontrol et, yada daha büyük ihtimal güç kaynağı. Daha az ihtimalle diğer donanım parçalarıda olabilir. Emin olmak için olay görüntüleyicisi yani event viewer loglarına bak. Kayıt yoksa güç kaynağıdır sorun. Benimde aynı sorunum olduğu için biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sybercomp S kullanıcısına yanıt
    Hocam güç kaynaginda ne gibi bir problem olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jiijii kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal pc daha fazla güç tükettiği için desteklemiyor ve kapanıyor

Çok teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    hocam olay görüntüleyicisi açtım kaynak DistributedCOM da uyarı vermiş sıcaklık kısmına nereden bakabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiijii

hocam olay görüntüleyicisi açtım kaynak DistributedCOM da uyarı vermiş sıcaklık kısmına nereden bakabilirim
    Arkadaşım onlara bakmayı bilmiyorsan uğraşma derim %90 güç kaynağı desteklemiyor. Ama yok ben illa yüzde yüz emin olayım dersen. Olay görüntüleyicisinde sistem bölümünde kernel 41 yazar sanırım olay kimliğinde. Sıcaklığa Olay görüntüleyicisinden bakamazsın. Onun için program kurman lazım cpuz programı sanırım.
  • İşlemcin ısınıyor. Işlemci fanını ve macununu kontrol ettir. Sorun düzelecektir.

• ilyas talaz İ kullanıcısına yanıt
    Hocam macun sürüldü güç kaynağı fanı yaglandi ve temizlendi ama %40 oranında bı azalma oldu sıcaklardan olabilir mi

• HDD arızası da yapar aynı şeyi

• DIA kullanıcısına yanıt
    Hocam HDD genelde çalışma yüzdesi %90 falan gözüküyor normal mi

• Denemeden bilinmez al bi tane 200 liraya ssd kur geç windowsu

• DIA kullanıcısına yanıt
    Bir de onu deniyim hocam yine kapandı bilgisayar macun değişti fan yaglandi yine ayni

• up

• 20 den fazla svchost var

• up

• up

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.