< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 19 Nisan 2021; 23:37:1 > |
Aşırı yakışıklı gözlüklü alt komşum

-
-
-
gözlüksüz halini gördünüz mü belki daha iyidir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BloodyMondaygözlüksüz halini gördünüz mü belki daha iyidir?
evet gördüm gözlüksüz de yakışıklı tabii ki
ama ben gene de gözlüklerini çıkarmasını istemiyorum
-
up
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-DB1BCF8C0evet gördüm gözlüksüz de yakışıklı tabii ki
ama ben gene de gözlüklerini çıkarmasını istemiyorum
Alıntıları Gösterhocam ben zaman zaman gözlük zaman zaman da lens kullanıyorum. ikisi de iyi değil. gözlük mükemmel bir görüş deneyimi sunmuyor nesneleri tam olması gerektiği gibi gösteremiyor. çerçevenin de görünmesi rahatsız edici. lens bu açıdan daha iyi ama onda da çok sık kuruma ve batma oluyor. bir sürü model de denedim. en iyi seçenek çizdirmek gibi. bu yüzden eğer onun iyiliğini düşünüyorsanız kendi zevkinizi bir kenara bırakıp engellemeye çalışmayın derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyMonday -- 20 Nisan 2021; 0:52:15 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BloodyMondayhocam ben zaman zaman gözlük zaman zaman da lens kullanıyorum. ikisi de iyi değil. gözlük mükemmel bir görüş deneyimi sunmuyor nesneleri tam olması gerektiği gibi gösteremiyor. çerçevenin de görünmesi rahatsız edici. lens bu açıdan daha iyi ama onda da çok sık kuruma ve batma oluyor. bir sürü model de denedim. en iyi seçenek çizdirmek gibi. bu yüzden eğer onun iyiliğini düşünüyorsanız kendi zevkinizi bir kenara bırakıp engellemeye çalışmayın derim.
Alıntıları Gösterhocam kendisiyle en son 5 sene önce konuştuk.
yani gözüme hoş göründüğü için öyle istiyorum ben
-
bu aşk platonik olmasın -
Sen hayırdır hocam -
Kağıt kalem ver resim çizsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X