Şimdi Ara

Aşırı utangaç ve Asosyalim bıktım artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar lütfen bana yardım edin Allah nasip ederse bu sene üniversiteye başlayacağım ve lise bitimi dahil daha bir kızın elini tutmuşluğum yok bir kızla konuşurken bile soğuk soğuk terliyorum lütfen yardım edin.....

• Ne yardımı etcez lan biz eğreti gelinmiyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denk Dur Bak kullanıcısına yanıt
    benim durumumda olupta aşabilen arkadaşlar varsa nasıl aştıklarını öğrenmek istedim sen defolup gidebilirsin.
  • Çay iç

• quote:

Orijinalden alıntı: Tinuviél Luthién

benim durumumda olupta aşabilen arkadaşlar varsa nasıl aştıklarını öğrenmek istedim sen defolup gidebilirsin.

Hocam her gün disari cik gez mutlaka. Eger bir miktar paran varsa kafelere takil. ADAM AKILLI ortamlara gir. Bu dediklerimi yapmaya calis biraz arkadas edin kiz konusu kendiliginden zamanla gelisir

• 1 Ayakkabılarının arkasına basarak gıy
    2 Akletler dısarda olsun
    3 Sağlam 2-3 espri bulman gerek. Yardım ederim.
    4 Yılısık dıye tabır edılen bir profil olusturmayacaksın
    5 Israrcı olmayacaksın,red edılmıssen '' Benım sevgımı haketmeyen bırıne soylecek sozum yok dıyıp '' uzatmayacaksın
    6 Kufur etmeyeceksın
    7 Paran yoksa girip işe başlayacaksın
    8 Eğer hala paran yoksa gidip bir işe başlayacaksın
    9 Eger hala paran yoksa kızları bosver gisip ders calıs.
    10 Alıstırmalar yapacaksın....
    bknz: otobusten ınerken '' kaptan sagda tukur '' ,''kaptan sagda silkele ''demek.
    11 kızla gezerken ya da kendı basına gezerken mılletten dayak yeme korkusu olmaması için ya da gidip spor salonuna boks calıs ya da evde bıraz kas çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 19 Temmuz 2013; 1:14:21 >
  • Param var dostum yapmayı denicem dediklerini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaş grubun olsun ilk olarak sonra internetten konuş daha sonra arkadaşlarla dolaşırken filan ben şu kızın numarasını alırım gibisinden iddalar ve kızları o kadar umursamamakla aşarsın
  • karıya git

not: ramazan sonrası git
    not2: sapık değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BER10GS

Çay iç

demeye geldim gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevglisiOlmynYakışıklÇcuk

quote:

Orijinalden alıntı: BER10GS

Çay iç

demeye geldim gidiyorum

• bende nerdeyse o durumdayım hiç arkadaşım yok neredeyse herkez ne güzel arkadaşlarıyla geziyor,tatile gidiyor bende istemiyorum değil yani artık akrabalarımla bile gezmek istemiyorum bütün gün evde durabilirim.yakınlarım bile bana sen asosyalmısın diyor aslında pek umurumda değil ama ben hayattan zevk alamıyorum işte bu beni biraz düşündürüyor.
  • Tinuviél Luthién kullanıcısına yanıt
    vallaha ciddiye alıp cevap veeriyorum umarım sazan aviye gelmem

aynı durum bende de vardı hatta konuşamama sıkıntısı çekiyordum(hala yarım yamalak konuşabiliyorum) . senin sıkıntın utangaçlık değil özgüven. Aşması bence çok kolay. İkili iletişimde karşındakinin, söylediğine ne tepki vereceğini veya ne düşüneceğini hiç umursamamaya çalış. Onu kıracağını bilsen bile düşüncelerini onun için değiştirme çünkü o çokta özel birisi değil. Bir yerden sonra fark ettim ki kırmak istemediğim dertlerini dinlediğim insanlar benim gibi çaba göstermiyorlar. Bende karşı atak olarak onların yaptığını yapmaya başladım. Bu şekilde çözdüm bu işi. Ama bunların ana kaynağı asosyalliğimdi. Etrafımda onlardan başka insan olmadığı için onları kaybetmemek için ekstradan çaba gösteriyordum bu yüzdende senin çektiğin sıkıntıları çekiyordum. Kendinle barışık olmalısın. Suratın afedersin dötüme de benzese beni beğenen olur diye düşünmelisin. Belki saçını hep 3 numaraya vurdurmak yerine farklı bi model denemelisin. Başta sana çok kötü de gelse en fazla 4. gün vay kıyak olmuş ya diyebilmelisin. Yani diyeceğim o ki etrafındakilere çaba harcamak yerine kendin için birşeyler yap. Çok bilmiş gibi görünmek istemem hala bu sıkıntıları ufak ufak çekiyorum, konuyu görünce de bi mutlu oldum çünkü kendime birşeyler ekleyebilirim bizim gibi olupta kurtulanlar sayesinde. HADİN DH KURTARAK ŞU ELEMANIDA

• Hergün asosyalim konusu açıyolar bayada adam var asosyalim diyen, konuşun aranızda aynı şehirde olanlar çıkın beraber takılın bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: küÇÜK ADAM

aynı durum bende de vardı hatta konuşamama sıkıntısı çekiyordum(hala yarım yamalak konuşabiliyorum) . senin sıkıntın utangaçlık değil özgüven. Aşması bence çok kolay. İkili iletişimde karşındakinin, söylediğine ne tepki vereceğini veya ne düşüneceğini hiç umursamamaya çalış. Onu kıracağını bilsen bile düşüncelerini onun için değiştirme çünkü o çokta özel birisi değil. Bir yerden sonra fark ettim ki kırmak istemediğim dertlerini dinlediğim insanlar benim gibi çaba göstermiyorlar. Bende karşı atak olarak onların yaptığını yapmaya başladım. Bu şekilde çözdüm bu işi. Ama bunların ana kaynağı asosyalliğimdi. Etrafımda onlardan başka insan olmadığı için onları kaybetmemek için ekstradan çaba gösteriyordum bu yüzdende senin çektiğin sıkıntıları çekiyordum. Kendinle barışık olmalısın. Suratın afedersin dötüme de benzese beni beğenen olur diye düşünmelisin. Belki saçını hep 3 numaraya vurdurmak yerine farklı bi model denemelisin. Başta sana çok kötü de gelse en fazla 4. gün vay kıyak olmuş ya diyebilmelisin. Yani diyeceğim o ki etrafındakilere çaba harcamak yerine kendin için birşeyler yap. Çok bilmiş gibi görünmek istemem hala bu sıkıntıları ufak ufak çekiyorum, konuyu görünce de bi mutlu oldum çünkü kendime birşeyler ekleyebilirim bizim gibi olupta kurtulanlar sayesinde. HADİN DH KURTARAK ŞU ELEMANIDA

Yok dostum ya ne sazan avisi çok ciddiyim ben.Tipimde 110 kiloyken dötüme benziyordu evet ama zayıflayınca evrim geçirdim asılanlar oluyordu ben hep kaçıyordum onlardan malesef utangaçlıktan.. bi kızı karşıma alıp iki kelime edemem o kadar kötüyümdür bu konularda sokakta yürürken bi kız bana bakarsa başımı eğerim falan işte sıkıntı...

• Paraya gerek yok bence. Yani var ama abartmaya gerek yok.

Neler lazım: Espri yeteneği şart, konuşabilmek şart.(genel kültür olsun, gündem olsun fark etmez) Dik durmak şart, giyim bakım şart, kendine bakım şart, kas şart, yada fit olmak şart.

Ben böyle şart diye uzatırsam Ceza'nın bir şarkısı vardı ne benim gibi ona benzeteceğim.
  • bu utangaçlıgı anlamıyorum ya kimse senden üstün değil ki aptal da olmadıgına göre neden utanıyorsun . konuşurken karşındakinin gözlerine bakarak ve biraz yüksek sesle konuşmakla başla işe .
  • quote:

anlatmıcam meiehehhe
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: küÇÜK ADAM

Yok dostum ya ne sazan avisi çok ciddiyim ben.Tipimde 110 kiloyken dötüme benziyordu evet ama zayıflayınca evrim geçirdim asılanlar oluyordu ben hep kaçıyordum onlardan malesef utangaçlıktan.. bi kızı karşıma alıp iki kelime edemem o kadar kötüyümdür bu konularda sokakta yürürken bi kız bana bakarsa başımı eğerim falan işte sıkıntı...

Konuşma konusunda yardım edemeyebilirim ama yardıma hayır demem
    Sokakta yürürken sana bakan kızla göz göze gelmekten korktuğun için bunu sıkıntı yapıyorsan sıkıntıyı aşman için tek yapman gereken kızın gözüne onu istermiş gibi bakman ve dışarıdan nasıl göründüğünü düşünmemen. Yardımcı olabiliyorsam söyle bende mutlu olayım beni de motive et be

• Bende kiz begenmiyorum arkadas sanki kendim cok yakisikliyimda

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.