Şimdi Ara

Aşırı terleme bi el atın kafayı yicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm.Bu terleme deli etti beni psikolojim bozuldu resmen 18 yaşındayım(erkek) üniversite kazandım gıram sevinemiyorum koltuk altı için driclor alsam bel tarafım acaip terlio üniye başlayalı 2 hafta oldu ama şuan bırakmayı bile düşünüyüroum siyah beyaz tişört farketmio belim ıpıslak oluo çantayla zor kapatıyorum dersi dinleyemiyorum dahiliyeye gittim test yaptı bişe yok endokrine gittim 4 tüp kan aldı gene bişe yok.Lüten yardımcı olun en azından terliyim sorun deil teri göstermeyen t-shirt felan yokmu.İnsanların pislikmişim gibi bakmalarından gına geldi halbuki sürekli banyo yapıp kişisel temizliğime özen gösteririm.Kısacası ter göstermeyen t-shirt yokmu.

• Ter göstermeye tişört nedir birader? Yanında yedek çamaşır, gömlek ve deodorant taşıyacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı srun bndede var. polyester tsırtler işini görür. deodorant kullanma. atlet giy. sürkli yanoında yedek çamasır tası. bu sayede psiklojik etkilri azaltırsın. ben okula gidiyorum atlet dğiştiriyorum . terleme duruyor. zaten kıs geliyor yag oranını minimize et.
  • gece terleme de varmı ve kafada da terleme

• yec44 kullanıcısına yanıt
    Naylon gömlekler teri emmez. Yakar, daha çok terletir. Ter emilmedigi için çabuk kokar, çevreyi daha çok rahatsız eder. Pamuktan şaşmayın.

• koltuk altı terlemesi için botox oldukça faydalı oluyor
  • Çok terliyorum ne yapıcam değil de neden bu kadar terliyorum desen daha iyidir. Değerlerinde artış olabilir. Doktora gitmende fayda var troid vs bu tarz şikayetler yapabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.