Şimdi Ara

Aşırı sıkılıyorum napıcam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aşırı sıkılıyorum İstanbulda oturuyorum ama baya dışında.Hele okulların kapanmasıyla o kadar sıkıldım ki napacağımı bilemiyorum.Okul arkadaşlarım uzaktalar.İstanbulda da 2-3 arkadaşım vardı ki bunlardan biri en yakın arkadaşımdı bir zamanlar aramız bozuk konuşmuyoruz.Evde oturuyorum sürekli ara sıra sturbucksa gidip oturuyorum.İstanbulda yaşıyorum ama bıktım artık.Boş boş geçiyor gidiyor yaz tatillerim Ki istanbulda yapacak birşey de bulamıyorum keşke diyorum İzmirde balıkesirde filan yani sahil kesimlerinde yaşasaydım orada kafa dengi arkadaşlarım olsaydı tam gençlik yerleri özellikle İzmir doğal güzellikleriyle tarihiyle falan size de oluyor mu böyle siz neler yaptınız yazın?

• Bütün yaz boş boş oturdum hala da devam ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinceTheBeginning -- 19 Ağustos 2018; 22:55:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeavyAsocial

Bütün yaz boş boş oturdum hala da devam ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıktım artık bende
  • Hayaller hayatlar, ben de köyden büyük şehirden küçük bir yerde yaşıyorum denizi doğası falanda var ama sarmıyor işte. Keşke zamanında istanbuldan buraya geri dönmeseymişiz diyorum Daha bu sabah dışardaydım akşam 8e kadar gezdik vs. ama şuan sıkılıyorum ev yaramıyor bana.
    Okul 1 ekimde açılıyor daha sıkılmak için 1 ay 11 günümüz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 19 Ağustos 2018; 23:38:11 >
  • Al benden de o kadar qnq okul da bitti sap gibi kaldık ortada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntının kaynağı nedir önce onu bir araştırın, yapılan faliyetler bu sıkıntıyı bastırmak için yapılıyor ki zaten çözümde olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okulda Çok Sıkılıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Çok sıkılıyorum
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Balıkesir Gönen ve buraya eğlenceli demek için 55+ olmak lazım. Her yer kıraathane bişi yok

• helpmexxc kullanıcısına yanıt
    Örnek veriyorum hocam elbet gece hayatı olan yerler de vardır.İstanbulda gece hayatı var kabul ama ortam ve araba eksik.Benim gece hayatı olan yere gitmem için şehir değiştirmem gerek gibi bişey çoook uzak
  • Genetikçiçocuk G kullanıcısına yanıt
    Gece hayatından bahsetmemiştim. Ama haklısın.

• Boyle durumlarda en iyi vakit gecirme ve cevre edinme yolu kurslardir. Herhangi bir dil, hobi vs. kursu her acidan tatillerde birebirdir bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.