Şimdi Ara

AŞIRI mükemmeliyetçi biriyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuana kadar görüp görebileceğiniz en mükemmeliyetçi insan benim heralde.Aşırı takıntılıyım özellikle dış görünüşüm konusunda.Kaşım daha uzun olsa nasıl olurdu, saçım daha açık olsa daha iyi mi olurdu vs gibi sorular gün boyu kafamın içinde dolanıyor.Diş yapımı bile kafaya takıyorum.Çok mu küçük falan diyorum.Boyumuda aynı şekilde.Hatta ve hatta kas genetiğimi bile kafaya takıyorum omuzlarım dar mı, daha geniş olsa daha mı iyi, çok geniş oluncada iyi durmaz ki falan diyorum.Göğüs genetiğimi beğenmiyorum falan çok aşırı takıntılarım var bu yüzden sporu bıraktım hatta.Herşeyin en kusursuz, en mükemmel olmasını istiyorum.Bu sadece dış görünüşümde böyle diğer konularda sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yavaşca nicke bakıp, geri tuşuna basın.
  • Aptal aptal konuşma büyü biraz

• Benden Öte Ben Var kullanıcısına yanıt
    Hocam napim, psikolojik bu.Genetiğimde çok kötü, sülalede bi tane aklı yerinde psikolojisi sağlam adam yok.

• Up

• "Her şey" ayrı yazılır.

bu arada 2. postu atana katılıyorum.
  • sabahları eczacı turbo geceleri asosyal techr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı zeki olma sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TechR olduğunu görünce ben(temsili değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survival -- 12 Temmuz 2016; 4:55:05 >
  • Yavaşca nicke bakıp, külüstür corolla yerine arkadaşa 130 bin tl lık bir araba alın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kral_Jumong

Yavaşca nicke bakıp, külüstür corolla yerine arkadaşa 130 bin tl lık bir araba alın

babam alır sana gerek yok
  • İnş alır kardeşim iknalarında başarılar, ama bak babamın durumu iyi diyorsun okulda sizde daha alt sınıftaki veletlerde bile mercedes,bmw var diyorsun neden almasın baban bı sor kendıne.
    Benim oğlum olsa paramda varsa max bütçeye ne yetıyosa alırım OĞLUM yani anladın mı baban birşeyden mi korkuyor çok hız yapan biri misin ? Yoksa güvenilmez biri misin karı kız ortamlar filan yoksa annen mi iş koyuyor bi düşün bunlar yoksa babamda bir sıkıntı var yani kendinde cc 2015 varsa almalı hatta ben olsam oğluma daha iyisini alırım.
    Ama yinede bir bildiği vardır çoksık boğaz etme babanıda
    Hadi iyi sabahlar

• quote:

İnş alır kardeşim iknalarında başarılar, ama bak babamın durumu iyi diyorsun okulda sizde daha alt sınıftaki veletlerde bile mercedes,bmw var diyorsun neden almasın baban bı sor kendıne.
    Benim oğlum olsa paramda varsa max bütçeye ne yetıyosa alırım OĞLUM yani anladın mı baban birşeyden mi korkuyor çok hız yapan biri misin ? Yoksa güvenilmez biri misin karı kız ortamlar filan yoksa annen mi iş koyuyor bi düşün bunlar yoksa babamda bir sıkıntı var yani kendinde cc 2015 varsa almalı hatta ben olsam oğluma daha iyisini alırım.
    Hadi iyi sabahlar

birader ne ima etmeye çalışıyorsun? saçma sapan konuşma.

• Nick konu uyumu

• Birşey ima etmeye çalışmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Carl Johnson CJ

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

İnş alır kardeşim iknalarında başarılar, ama bak babamın durumu iyi diyorsun okulda sizde daha alt sınıftaki veletlerde bile mercedes,bmw var diyorsun neden almasın baban bı sor kendıne.
    Hadi iyi sabahlar

birader ne ima etmeye çalışıyorsun? saçma sapan konuşma.

Adam birşey ima etmeye çalışmamış ki sana babanın niye yeni araba almamasının nedenlerini açıklıyor herşeyi yanlış anlayıp deli etmeyin adamı

bi daha oku ahlaksızca bir şeyi ima ediyor.

• quote:

yavaşca nicke bakıp, geri tuşuna basın.

Baba parası yiyen titrek de gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: keskesizadam

quote:

yavaşca nicke bakıp, geri tuşuna basın.

Baba parası yiyen titrek de gelmiş.

sen kimin parasını yiyorsun birader?
  • Koç burcu musunuz hocam?

• Doktora gidiyosun bende somatic delusion var diyorsun o da sana mental değerlendirme yapıyor. Umarim schizophrenia gibi akil sagligi hastaliklarina yatkin degilsindir. Tıp öğrencisiyim sallamiyorum.

• Mükemmelliyetçi insanların sorunu aslında mükemmel olamayacaklarıdır. Bunu bilmesine rağmen kendini üstün sanar . Ağzına tokadı yapıştıracağın tiplerden . Yanlış anlama ama etrafımda bu tiplerden yüzlercesi var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.