Şimdi Ara

AŞIRI HIZLIYDI ,MAKAS ATTI VE ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kusra bakmayın ama inşlah gebermiştir dedim ama bişi olmamışş ,,, makas attığı millletinin canını tehlikeye attığı yetmiyor , birde yolda temizlik yapan adama vurmuş adamın bacakları gitmiş....

birde sırıta sırıta yolda geliyordum ,gözlerim karardı ,kenara çekerken arabaya vurdum diyor... Böylelerini .........................................................

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/52691/24386378/1/asiri-hizliydi-makas-atti-emniyet-seridine-girdi-ve.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 25 Temmuz 2013; 0:07:14 >

• Yargisiz infaz yapmak istemiyorum ama suclu sofor, ne zaman cikacak bu yeni trafik kanunu , daha caydirici cezalari getirmekten ve arac kullanma kulturunu millete edindirmekten baska care yok.
    Ayrica nerde bu amk "İş Güvenliği Yasasi" kimse uymuyor anca millete kolpa sertifika versinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonrasında noldu asıl sonrası önemli.. ben orada olsam ağzına bi çakardım mis gibi sırıtırkene..
  • Kaza mahallini iyi bilirim ve bugün yine kullandım üstelik makas atarak.
    O yol hatalı, zaten Şile Yolu aslında hiç olmaması gerekn otoban köy yolu arası ucube birşeydir. Orada dikkatli olanlar bile ciddi kazalar yapıyorlar.
    Ayrıca burada "Keşke geberseydi" deyip kin kusmak nasıl bir zihniyettir anlam veremem...
  • Videoyu goremedim ama zavalli isciye carpmis.

Artik hukuka da guvenemiyorum umarim ilahi adalet cabuk yerine gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediye çalışanının suçu ne şimdi? Adam belki de Allah göstermesin ayaklarını kaybetti inşallah böyle bir şey olmamıştır. Onun vicdan azabı insanı ömür boyunca rahat bırakmaz.

C4 te boş paketliymiş, salak güzelim C4 ü mahvetmiş.
  • videonun ortasinda adamin dedigi dogru,

haber kaza degil, haber o iscilerin orada calisma stili. isciye carpan arac lastigi patlayan ve kontrolunu kaybeden bi aracta olabilirdi, veya kendiliginden olan baska turlu bir kaza da olabilirdi, o iscilerin orda sifir guvenlikle calismasi haber. yazik yani.

ayni olay amerikada olsa, hani olmaz da bi sekilde oldu diyelim, isci once onu orada o sekilde calistiran kimse ona dava acar, bayagi da yuklu bir tazminat alirdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

videonun ortasinda adamin dedigi dogru,

haber kaza degil, haber o iscilerin orada calisma stili. isciye carpan arac lastigi patlayan ve kontrolunu kaybeden bi aracta olabilirdi, veya kendiliginden olan baska turlu bir kaza da olabilirdi, o iscilerin orda sifir guvenlikle calismasi haber. yazik yani.

ayni olay amerikada olsa, hani olmaz da bi sekilde oldu diyelim, isci once onu orada o sekilde calistiran kimse ona dava acar, bayagi da yuklu bir tazminat alirdi.

+1...
  • arkadaşlar, ben de içimden gerekli küfürleri ettim ama çocuk ve bayanların girebileceği forum ortamında açıkça hakaret, beddua, küfür etmememiz lazım. lütfen anlayış gösterin
  • işçinin bacaklarında inşallah büyük bir problem olmaz normal yürümesine devam edebilir çocuğun ise tipinden belli oluyor nasıl biri olduğu pek fazla bişey söylemeye gerek yok
  • oğlanın konuşmaya bak kenara çekiodum gözlerim felan karardı bi baktım çarpmışım aaaa oha felan oldum şok şok yani sadece birazcık hızlıydım taam mı teşeküler saolun efem muck
  • Mayası bozuk fırlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tietze -- 25 Temmuz 2013; 1:26:39 >
  • simdi yarin o velet sokakta makas atmaya devam ederken benim zavalli iscim "guvenlik ekipmani" eksikligi nedeniyle suclu bulunur cezaya carptirilir.
  • Daha dün Şile'ye gittim. O otoyolun tamamında hız sınırı 70 ile 50 arasında değişiyor. Deli gibi makas atıp 110 - 120 civarı geçen araçlar gördüm.

Bazı yollarda hız sınırlarını gerçekten ben de çok düşük buluyorum ama Şile yolunda hiç değilse 70 - 80 civarı kalabilse insanlar gayet de güvenli yolculuk yapılabilir.

Keşke E-5'e koyacaklarına şu radarları böyle daha tehlikeli yollara koysalar.

50 yazan yerler dahil tüm hız sınırlarına uyarak gittim. Üsküdar Şile arası 1 saat sürdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpine.

Belediye çalışanının suçu ne şimdi? Adam belki de Allah göstermesin ayaklarını kaybetti inşallah böyle bir şey olmamıştır. Onun vicdan azabı insanı ömür boyunca rahat bırakmaz.

C4 te boş paketliymiş, salak güzelim C4 ü mahvetmiş.

Pert olur parasını alır yine aynı b*ku yemeye devam eder
  • Allah acil şifalar versin işçi abimize eşine çocuklarına kim bilir nasıl kahrolmuşlardır. Belki tek tutunduğu ekmek teknesi oydu fakat belkide onuda kaybedecek. Allah göstermesin
  • Dayak cennetten çıkma diyorum siz ne derseniz deyin.

• Bu mübarek ayda yaptığı rezilliğin cezasını elbet çekecektir. Bu işlerin öbür tarafı felan yok,tokatın nerede ne zaman geleceği belli olmaz.
  • Yaptığından hiç pişman gözükmüyor birde gerizakalı herif

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çocuk yediği naneyi biliyor.Yaşı sanki biraz ufak gibime geldi.Kimsenin canına birşey olmaması sevindirici.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.