Şimdi Ara

Aşırı Hızlı Pc ve İnternet Fantezim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda i3 işlemcili bir notebookum var ve internet hızım 10mbps.Elime para geçtiğinde aşırı hızlı bir masaüstü pc ve aşırı hızlı internet almayı düşünüyorum.Oyun oynamıyorum o yüzden ekran kartı şart değil ama diğer şeyleri aşırı hızlı olmalı.Bu şekilde olan pc ve internet hangisi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EternalVoyage -- 17 Ocak 2015; 22:53:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nedeni

Şu anda i3 işlemcili bir notebookum var ve internet hızım 10mbps.Elime para geçtiğinde aşırı hızlı bir masaüstü pc ve aşırı hızlı internet almayı düşünüyorum.Oyun oynamıyorum o yüzden ekran kartı şart değil ama diğer şeyleri aşırı hızlı olmalı.Bu şekilde olan pc ve internet hangisi var?

nedeni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Survivalist -- 17 Ocak 2015; 22:56:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuaweiPismanliktir

quote:

Şu anda i3 işlemcili bir notebookum var ve internet hızım 10mbps.Elime para geçtiğinde aşırı hızlı bir masaüstü pc ve aşırı hızlı internet almayı düşünüyorum.Oyun oynamıyorum o yüzden ekran kartı şart değil ama diğer şeyleri aşırı hızlı olmalı.Bu şekilde olan pc ve internet hangisi var?

nedeni

Nedenini bilmiyorum ama bu düşünce hoş geliyor.Şimdide aslında hız yetiyor ama o şekilde olmasını istiyorum.Belkide ego tatminidir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HuaweiPismanliktir

quote:

nedeni

Nedenini bilmiyorum ama bu düşünce hoş geliyor.Şimdide aslında hız yetiyor ama o şekilde olmasını istiyorum.Belkide ego tatminidir.

• 15 days premium edition al en hızlı pc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın egosu tavan yapmış asosyal liseli aşırı hızlı pc ve internet fantazisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 mbit net olcak var yaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ram yükselt ve ssd tak yeni masaüstüne bir süre gerek kalmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.