Şimdi Ara

Aşırı Esneme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene yurtdışından geldikten sonra aşırı esneme başladı bende. Dakikada 2-3 kere esniyorum. Bu normal değil sanırım. Hangi hastalıkların belirtisi olabilir? Bir de ara sıra kalbime ağrı giriyor. Doktora gitmeden bir size sorayım dedim. İnternette pek bir şey bulamadım.

• yukarı
  • Torrentter kullanıcısına yanıt
    Nefes darlığı? Psikolojik?
  • Bende Esneme yazısını okuyunca esniyorum, Google'a esneme yazıp resimlere bakarsam 4-5 saniyede bir esniyorum.
     Aşırı Esneme
  • Asil cozum doktorda ama bir akil yurutucem ama muhtemelen yanlistir seni de urkutmek istemem.

Bu iki olayin birbirine bagli oldugunu varsayalim. Esnemek benim bildigim uykunun disinda akcigerde biriken fazla co2 yi atmak icin yapilir istemsiz olarak. Eger her dakika esniyorsan ya kaliteli bir uyk u alamiyorsun demektir ya da akcigerlerinde fazla co2 birikiyor. Bu da siskinlik gibi bir seye yol actigi icin kucucuk gogus kafesinde kalbinin sikismasina sebep oluyor. Eger durum boyleyse sana nefes verirken agzindan nefes vermeni ve nefes alma surenin iki katina cikarmani tavsiyr ediyorum. Tekrar belirtiyim herhangi bir medikal egitim almadim ve bana guvenmemelisin. Muhtemelen doktora gittiğinde bununl zerre kadar alakasi olmayan basit bir sey cikicak. Gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

Nefes darlığı? Psikolojik?

Hocam nefes darlığı olsa uykuda da bir şekilde gösterirdi kendini diye düşünüyorum. Psikolojik olabilir dediğiniz gibi. Geçen sene de girdiğim sınavdan önce başlamıştı kendiliğinden geçmişti.
  • Jucian kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Uyku ile alakalı olabilir. Bu sıralar yatıyorum 12-1 gibi kalkıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajda aşırı ısınma
    3 yıl önce açıldı
    Bel ağrısı ve çıtlaması
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kolesterol belirtisi olabilir.Kulak çınlaması da oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

Kolesterol belirtisi olabilir.Kulak çınlaması da oluyor mu?

Hayır hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torrentter

Arkadaşlar bu sene yurtdışından geldikten sonra aşırı esneme başladı bende. Dakikada 2-3 kere esniyorum. Bu normal değil sanırım. Hangi hastalıkların belirtisi olabilir? Bir de ara sıra kalbime ağrı giriyor. Doktora gitmeden bir size sorayım dedim. İnternette pek bir şey bulamadım.

1 hafta ömrün kalmış:D

edit:Allah korusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: gıbıç

quote:

Orijinalden alıntı: Torrentter

Arkadaşlar bu sene yurtdışından geldikten sonra aşırı esneme başladı bende. Dakikada 2-3 kere esniyorum. Bu normal değil sanırım. Hangi hastalıkların belirtisi olabilir? Bir de ara sıra kalbime ağrı giriyor. Doktora gitmeden bir size sorayım dedim. İnternette pek bir şey bulamadım.

1 hafta ömrün kalmış:D

edit:Allah korusun

hocam nette tumorden epilepsiden falan bahsediyor korkuyorum valla

• fazla esneme geçen çenem çıktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.