Şimdi Ara

Aşırı Duygusalım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • duygusal olduğumu kimse bilmiyor fark ettirmemeye çalıştım.Birisi bana bağırsa hemen gözlerim doluyor uygun bir ortamda ağlıyorum .Herhangi bir film izlerken de çok dokunuyor acıklı sahneler.Hiç neşeli olduğumu hatırlamıyorum sürekli karamsar ve duygusal bir yaşam sürüyorum.Ailemle aram kötü .Birisine sesimi yükselterek konuşsam aklımdan hiç çıkmıyor ve ben ne yaptım diye kendimi yeyip bitiriyorum.Şu zamana kadar bir allahın kuluna kötü söz etmedim,vurmadım, bunları kendimi övmek için söylemiyorum yanlış anlamayın sadece nasıl biri olduğumu anlatmak istedim. Şuan bu yazıyı yazarken bile yaşadıklarım aklıma geliyor ve gözlerim doldu ağlamam an meselesi .Ben bu durumda hiçbr işte başarılı olamam ,hiç kimseyi sevemem.Çünkü menfaatçi insanlar öğrendiklerinde beni kullanmak isterler duygularımla oynarlar ve benim hayata elveda diyeceğim gün o gün olur.

Şuan gerçekten bitmiş durumdayım saat sabaahın 7 si ve ben 2 gündür uyumuyorum sürekli düşünüyorum acaba bu bana verilen bir cezamı yoksa bir hediyemi.Zaten bu zamana kadar hiç arkadaşım olmadı .Bir tane can dostum vardı,bugüne kadar yüksek sesle konuşmadım bile , sağ olsun beni başkalarına tercih etti.

Sizce duygusal insanlar her zaman kaybetmeye mahkum mu?

• Duygusal degilde daha cok cekingen biri olarak gordum seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hidan

Evet kaybetmeye mahkumlar. Burcun ne senin?

Kova

Orijinalden alıntı: Hidan

Evet kaybetmeye mahkumlar. Burcun ne senin?

yok .çeginlenlikle bi alaksı yok..ben hergün onlarca inlanlar yüzyüze görşürüz herkes beni sever vede girişkenimde ama malesefki o duygusallaık bendede var
    tezini çürüttüm
  • kötü bişey değil bu. ama halinden memnun değilsen psikoloğa görünebilirsin. bir dönem ben de böyleydim yaşadığım bikaç olay yüzünden. sonradan aştım
  • dostum senin sorunun çekingen olman değil depresyonda olman deprosyonda olduğun için böylesin bir doktora görünmende fayda var tahminimce prozac dayarlar mutluluktan uçarlar geçende okuduğum bir bilgiye göre amerikada yaklaşık 35 milyon prozac kullanıcısı varmış sorun yok yani normal şeyler
    silinsinnn lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.