Şimdi Ara

Aşırı derecede kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Bu aralar pc çok fazla kasıyor. Mesela GTA IV oynuyorum hiç kasmıyor fakat birden çok fazla kasmaya başlıyor ve ekranda öyle büyük bir sahnede yok . Her oyunda geçerli bu durum. Rahat rahat oynarken bir ara aşırı derece kasıyor. 5-10 dakika sonra geçiyor. fakat bu çok sık olmaya başladı. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

• kasma aninda aida64 e gel islemci ve ekran karti sicakliklarina bak. kasa kac senelik. ayni parcalarin termal macun degisimi yapilmasi olasi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

kasma aninda aida64 e gel islemci ve ekran karti sicakliklarina bak. kasa kac senelik. ayni parcalarin termal macun degisimi yapilmasi olasi bence.

Hocam laptop daha alalı 1 sene olamadı . 7 ay falan olmuştur. i5 işlemci , nvidia geforce 610M 1gb ekran kartı,4 gb ram var neden böyle yapıyor bilmiyorum.
  • laptop bu normaldir. hele sogutucusuz kullaniyorsan vay haline. sogutucusuz laptop kullanmak hayaldir.kullanmayanlar heran tehlike altindadir birde tozlar birikince termal macun kuruyunca hala onlem yoksa kart yanar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

laptop bu normaldir. hele sogutucusuz kullaniyorsan vay haline. sogutucusuz laptop kullanmak hayaldir.kullanmayanlar heran tehlike altindadir birde tozlar birikince termal macun kuruyunca hala onlem yoksa kart yanar

Ama hocam bu sorun son 1-2 haftadır var. Soğutucu kullanmıyorum fakat alsam sorun geçer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

quote:

laptop bu normaldir. hele sogutucusuz kullaniyorsan vay haline. sogutucusuz laptop kullanmak hayaldir.kullanmayanlar heran tehlike altindadir birde tozlar birikince termal macun kuruyunca hala onlem yoksa kart yanar

Ama hocam bu sorun son 1-2 haftadır var. Soğutucu kullanmıyorum fakat alsam sorun geçer mi?

Soğutucu ile kullanırsan bunun önüne biraz olsun geçebilirsin ama kendin demişsin 1 sene oldu diye.. muhtemelen fanların tozlanmıştır, temizlersen eski performansını yakalarsın, soğutucu ile kullanırsan daha uzun süre iyi performans alırsın. Benim de alalı 1 sene oldu fanlarımı temızlemem gerekıyor ancak grantiye de veremıyorum gelmesı uzun surecek, garantiden çıkmasın dıye kendım de açamıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.