Şimdi Ara

Aşımsız Tanışma Paketi 3 TL/Ay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 TL/Ay

Aşımsız Tanışma Paketini alan faturalı ve ön ödemeli bireysel ses hatlı abonelere, 3 TL (ÖİV+KDV dahil) karşılığı 30 gün boyunca toplam 20 MB cepten internet kullanımı veren kampanyadır. Kampanya kapsamında sunulan veri paketinin paket aşım ücreti bulunmamaktadır. Paket kapsamında verilen 20 MB kullanımı doldurması halinde, internet erişim hızı paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 5 Kbps'a indirilir.

Şimdi teknosa kampanyasından faturasız vınn alanlar bu kampanyadan faydalanabiliyorlar mı? 3 ay dolmak üzere hattın iptal olmaması için en düşük miktarda paket yüklemek istiyorum!!! Bilgisi olanlar açıklayabilirlermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

Aşımsız Tanışma Paketi
    3 TL/Ay

Aşımsız Tanışma Paketini alan faturalı ve ön ödemeli bireysel ses hatlı abonelere, 3 TL (ÖİV+KDV dahil) karşılığı 30 gün boyunca toplam 20 MB cepten internet kullanımı veren kampanyadır. Kampanya kapsamında sunulan veri paketinin paket aşım ücreti bulunmamaktadır. Paket kapsamında verilen 20 MB kullanımı doldurması halinde, internet erişim hızı paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 5 Kbps'a indirilir.

Şimdi teknosa kampanyasından faturasız vınn alanlar bu kampanyadan faydalanabiliyorlar mı? 3 ay dolmak üzere hattın iptal olmaması için en düşük miktarda paket yüklemek istiyorum!!! Bilgisi olanlar açıklayabilirlermi?

quote:

Aşımsız Tanışma Paketini alan faturalı ve ön ödemeli bireysel ses hatlı abonelere,

Ses hatlı diyor. Sizin hattınız data hattı. O yüzden olmaz.

• 30 yüklemeye yüz mb geliyor bunu da alsak beraber ne olacak 120 de mi durur başka birşey mi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

30 yüklemeye yüz mb geliyor bunu da alsak beraber ne olacak 120 de mi durur başka birşey mi olur

Mevcutta net paketi varsa aşımsız alınamıyor,
    100 mb iptal etmeniz gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

30 yüklemeye yüz mb geliyor bunu da alsak beraber ne olacak 120 de mi durur başka birşey mi olur

ben almıyorum ışte onu hediye gelecek. ben sadece limiti aşınca tl gitmesin istiyorum o yüzden bu paketi almak istiyorum.

• quote:

quote:

quote:

ben almıyorum ışte onu hediye gelecek. ben sadece limiti aşınca tl gitmesin istiyorum o yüzden bu paketi almak istiyorum.

Hediye olsun hocam,
    İkisini aynı anda alamıyoruz yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hediye olsun hocam,
    İkisini aynı anda alamıyoruz yani.

kötü o zaman yüz mb android için risk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 5 kbps mi yuh, bu kadar da insafsız olunmaz be!
  • 5 kbps
  • Whatsappa bile baglanmaz , push mesaj iletilir anca 5 kbps ile

• Whatsapp için ideal bir paket :)
  • bende alıp deneyeceğim bu paketi.30 tl yükleyip 100mb yukleneceğine bunu alırım daha iyi
  • Sakın yapmayın bu paketi, iptal etseniz bile hız kısıtınız kalkmıyor. Cihaz hiç internete girmiyordu. Bozuk diye servise yolladım sorun bulamadılar, Turkcell hızımızı 5kbpse indirmiş. Android kullanıyorsanız hiçbir işinize yaramaz.
  • haahahaaaaa 5 kps ne demek haaaaahaahaah

10 saniyede 1 kilobyte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.