Şimdi Ara

AŞIKANE SORUSU KESİN ÇÖZÜM LİNKLİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • @Eski Beyoğlu adlı arkadas sayesinde kesin çözümü bulmuş olduk.http://www.edebice.net/...509&catid=30&Itemid=128 Burda bakın aşağıda örneklerde var Necatinin beyitinin açıklaması. "Hub" güzel demekmiş. Yani cevap sonu "adem" le biten şık.

• sen öyle san allahın safı
  • kardes cevap ademli olan kendinizi kandirmayin bariz cevru cefa demis ask acisindan duyulan uzuntu var gecmis olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnoldman

sen öyle san allahın safı

tam cevap yazacaktım ki ismindeki yaratıcılığı gördüm ve vazgeçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenNeymişsinBe

kardes cevap ademli olan kendinizi kandirmayin bariz cevru cefa demis ask acisindan duyulan uzuntu var gecmis olsun

kardeş harbidende SenNeymişsinBee ben ne diyorum lan okusanıza adam gibi yazdığımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fmelo33

quote:

kardes cevap ademli olan kendinizi kandirmayin bariz cevru cefa demis ask acisindan duyulan uzuntu var gecmis olsun

kardeş harbidende SenNeymişsinBee ben ne diyorum lan okusanıza adam gibi yazdığımı

sizin dedigimize dogru diorm o senn altina yazan kisiye yazdim ben

• quote:

quote:

quote:

özür diliyorum. yukarıdaki kendini bile kandırmış, bi doğrum çıksın diye bi tarafını yırtan paranoyak sinir etti kardeş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

özür diliyorum. yukarıdaki kendini bile kandırmış, bi doğrum çıksın diye bi tarafını yırtan paranoyak sinir etti kardeş

aynen herkes dedgini dogru cikarmaya calisior foruma kalsa orhan pamuk sorusu beyaz kaleydi ..

• Allahtan sonradan düzelttim de doğruyu bulmuşum

• quote:

@Eski Beyoğlu adlı arkadas sayesinde kesin çözümü bulmuş olduk.http://www.edebice.net/...509&catid=30&Itemid=128 Burda bakın aşağıda örneklerde var Necatinin beyitinin açıklaması. "Hub" güzel demekmiş. Yani cevap sonu "adem" le biten şık.

kardeşim kesinlikle necati olan degil.cevru cefa ask acısı demektir orada sende bekle necati guzeller (hub) lar kime aşk acısını ogretmediler diyo

• şimdi cevap hangisi oldu?

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

şimdi cevap hangisi oldu?

sonu adem le biten şık. Yani Necatinin isminin geçtiği beyit doğru cevap değil .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.