Şimdi Ara

Aşık olduğum kızın adını dovme yaptirmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kizin pesinden bayadir kosuyorum bir ara aramiz acildi bir seyler oldu simdi tekrar baristik ben ne olursa olsun asik oldugum kiz pisman olacagimi dusunmuyorum ama nasil bir sey yaptirabilirim direk kalbimin ustune mi yazdirsam yoksa bilege falan mi?

Kizin ismi Bengu

Not: Gecenlerde dalgasina bi konu actim imkansiz ask falan diye de o baska forumdan buldugum bir yazi benimle ilgisi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pişman olursun ilerde. ayrıca ayrılırsanız yeni sevgiline nasıl açıklayacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ianFraser

pişman olursun ilerde. ayrıca ayrılırsanız yeni sevgiline nasıl açıklayacaksın?
    B yazdır sadece.Sonradan bir şeyler ekletme şansın olur veya silinirken falan kolay halledilir.Gerçekle uğraşma

Dövme:çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 26 Mart 2014; 22:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ianFraser

lazer tedavisi için paraya ihtiyacım var diye konu açma sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: Audeamus

Beraber bile degiliz

• Yapma!
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: Audeamus

Beraber bile degiliz

Alıntıları Göster
    Yaptırmanı kesinlikle tavsiye etmem.Ama yaptıracaksan yüzük parmağına adını yazdır.5 harf zaten kolayca sığar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

Yaptırmanı kesinlikle tavsiye etmem.Ama yaptıracaksan yüzük parmağına adını yazdır.5 harf zaten kolayca sığar.

O cok kotu olur ya ilerde karsi tarafi da dusunmek lazim evlenmiyorum sonucta ama kalbime yazdirmak istiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: r10semih

O cok kotu olur ya ilerde karsi tarafi da dusunmek lazim evlenmiyorum sonucta ama kalbime yazdirmak istiyorum

Alıntıları Göster
    afedersin de yaş kaç?
  • Gecici yaptir yada kendin yap gecici ben kendim yapiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuchiki

Gecici yaptir yada kendin yap gecici ben kendim yapiyorum
    yapılabilecek en yanlış şeylerden biri sevgilinin kız arkadaşının ismini dövme yaptırmak. Hadi çocuğununki falan olsa tamam ,bir ömür boyu ona sahip olacaksın senin çocuğun sonuçta. Ama sevgili de iş öyle değil ayrılık olur o olur bu olur, pişman olmayacağım diyorsun ama %100 eminim ki pişman olacaksın. Vazgeç derim bu düşünceden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

afedersin de yaş kaç?

19 yasindayim.

Arkadaslar kalbin ustune mi yaptirayim yoksa kola mi

• quote:

quote:

afedersin de yaş kaç?

19 yasindayim.

Fanta

Kol iyidir belli olur daha çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Löpuah -- 26 Mart 2014; 23:24:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Löpuah

quote:

quote:

afedersin de yaş kaç?

19 yasindayim.

Fanta

Kol iyidir belli olur daha çok

Alıntıları Göster
    Kalıcı deri altına işlenen dövmelerden yaptırma çünkü ayrılınca çıkarması imkansıza yakın oluyor ve senin için sıkıntı olur.

• quote:

quote:

afedersin de yaş kaç?

19 yasindayim.

Alıntıları Göster
    Aşk geçicidir dövme kalıcı. Bu çıkmazdan geçici dövme yaptırarak kurtulabilirsin. Aşkın ömrünün 3 yıl ile 5 yıl arasında gittiğini söyleyen yazar çizer kesimi var. Şimdi her 3-5 yılda bir kalbine bir gerçek dövme yaptırsan. 5. sevdiceğinle ayrıldıktan sonra, dövme silinirken incelen deri yüzünden kalbin 4 odasından birinde havalandırma deliği açılabilir. Dövmen geçici aşkın kalıcı olsun özetle

Gece gece ne sardırdım yazıya be. Keşke bu kadar uzatmasaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: PhotoTech

Aşk geçicidir dövme kalıcı. Bu çıkmazdan geçici dövme yaptırarak kurtulabilirsin. Aşkın ömrünün 3 yıl ile 5 yıl arasında gittiğini söyleyen yazar çizer kesimi var. Şimdi her 3-5 yılda bir kalbine bir gerçek dövme yaptırsan. 5. sevdiceğinle ayrıldıktan sonra, dövme silinirken incelen deri yüzünden kalbin 4 odasından birinde havalandırma deliği açılabilir. Dövmen geçici aşkın kalıcı olsun özetle

Gece gece ne sardırdım yazıya be. Keşke bu kadar uzatmasaydım

Alıntıları Göster
    kardeşim yapma asla yapma ne zaman evlenirsin bi kadınla aşık olduğundan emin olursun o zaman yap. Hatta evlendikden sonra boşanabilirsiniz bile her dövmeye baktıgında onu hatırlatıcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Destny

kardeşim yapma asla yapma ne zaman evlenirsin bi kadınla aşık olduğundan emin olursun o zaman yap. Hatta evlendikden sonra boşanabilirsiniz bile her dövmeye baktıgında onu hatırlatıcak.

Alıntıları Göster
    hayatının hatasını yaparsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SteppinUp -- 26 Mart 2014; 23:40:52 >
  • Gecen gun nette ingiliz bir hatunla konusuyordum bilegine eski sevgilisinin adini dovme yaptirmis gosterdi bana , oha dedim bu devirde haLa boyle seyLer yaptiran insanlar var mi dedim, utandi biraz sonra aptalca biliyorum 5 yil once yaptrdim zaten dedi.. Anlayacagin sakın yaptırma dostum cok kıroca bir iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

afedersin de yaş kaç?

19 yasindayim.

16-17 falan bekliyordum yaşıtmışız seninle yaptırmadan önce iyi düşün derim şu anda ne kadar sevsen de ileride başın ağrımasın bide çıkarttırması falan bayağı zahmetli onu düşünerek yaptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destny

Alıntıları Göster
    dovme yaptirirsan simdi den gecmis olsun
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.